סוגייה חשובה

WinterPerson

New member
סוגייה חשובה

איך אני יכולה בכלל לסחוב איתי את הרולרבליידס? כלומר סוג של תיק או משהו? למשל פעם אחת הלכתי ל-"יום האופניים" זה היה בספורטק בתל אביב. חשבתי שהם יעשו את הכול ברחבות ושיהיה אפשר להחליק בין הדוכנים, אבל למעשה הם היו על הדשא והחול וכדי לא להלך עם הרולר כמו תמהונית הייתי צריכה להוריד את הרולרבליידס ובמשך דקות ארוכות ניסיתי להכניס אותם לתיק (ג'נספורט רגיל) זה לא היה נוח במיוחד.... למישהו יש הצעות? כל רעיון (עד שאני אוציא רשיון ואז תיק הרולרבליידס שלי תהיה הסובארו שלי) יתקבל בברכה.... ממני, אורלי.

גיאגלגל

New member
חבל או רצועה

משחילים במסילות שלהם, ותולים על הכתף. (רעיונות נוספים יתקבלו בברכה).

WinterPerson

New member
חחחחחחחח מה הבעיה?

כאילו שהסקייטבורדרס לא מעבירים קטעים בלי חשבון על רולרבליידרס.

matt hensley

New member
סקייטרים*

וואלה, אתה לא רואה בחתימה שלי כתוב "מוות לרולרגייז" או משו חכם בסגנון.. מילא בתור בנאדם זה דבר אידיוטי לעשות אבל בתור מנהל פורום זה צריך להיות חתימה מייצגת?להעביר שנאה סתם? בת'כלס סקייטרים,בליידרים,בייקרים וכו' באותו צד. כולנו רוצים ליסוע בספורט שלנו בכיף ושאנשים יקבלו את זה כספורט. בכל מקרה אני יודע שרוב הסקייטרים לא שונאים בליידרים ואפילו נוסעים ביחד עם בליידרים בספוט. אז כל דבר קטן כזה זה סתם ליצור חיכוכים מיותרים וריבים ואני לא מבין את הקטע.

WinterPerson

New member
../images/Emo104.gif|לאוקיי עכשיו אחרי שעשינו שלום

עוד הצעות לאיך סוחבים רולרבליידס יתקבלו בברכה....

matt hensley

New member
יש לזה תיק מיוחד נדמה לי

אני יודע שהייתה בליידרית אגרסיב שכבה מעלי בתיכון שהיה לה תיק כזה שזה השתלב שם..

קונסטנס

New member
יש תיקים מיוחדים...

יש תיקים עם מקום מיוחד בפנים (ריצ'רצ'ים נפרדים) ויש כאלה עם מקומות בחוץ, מין קליפסים כאלה עם רצועות שמחזיקים את הרולר על התיק... הקטע הוא שתיקים מיוחדים של רולר זה רק בהזמנות מחו"ל... מאתרים של רולר. אני אישית עוד לא ראיתי בארץ...

jonish

New member
ישנם תיקים מיוחדים ...

יש תיקים מיוחדים לרולר , לי אישית יש 3 כאלו ...חח ניתן לקנות אותם באינטרנט מאתרים בחו"ל זה לא יקר בטרוף אבל גם לא ממש זול.. זה ממש נוח אבל אם את לא רוצה לקנות תיק יעודי לדבר ניתן לקשור את הרולר בעזרת הבאקלים ( הסוגר העליון של הרולר ) שלו לרצועות הכתפיים של התיק.. או לקחת רצועה של תיק צד עם קליפסים כאלו ולתפוס את הקליפסים על החלק האחורי של הרולר בד"כ יש שם מין טבעת כזאת שאפשר לתפוס עליה..

למעלה