סוגיה מעניינת...

pain is MY love

New member
סוגיה מעניינת...

אני יושבת לי עכשיו ורואה ריקי לייק (לא לצחוק! זה עדיף מללמוד למבחן בסוציולוגיה...) ויש את אחת התוכניות המעניינות.... תוכנית חתיכים! יש 36 בחורים שריריים, מנופחים ומהממים שמסתובבים על הבמה בתחתונים, מכנסי עור, מכסים את עצמם בשמן, קצפת, מים ועושים תנועות מגרות לעבר הקהל... שמורכב מבנות חרמניות בלבד! הם מבצעים משימות שונות ומשונות בעוד הבנות מהקהל בוחרות מי מהם יהיה "נער החודש"... אתם צריכים לראות מה הולך שם!!! כמה צרחות וצווחות! בנות עולות לבמה נוגעות, מלקקות, מזילות ריר ומפלרטטות בלי בושה... כל אחת ואחת שם מוכנה לקרוע מהמתמודדים את הבגדים ולזיין אותם בזה הרגע על הבמה הזאת מול המצלמות.. ואני אומרת: מה קורה פה?!?!??!?!?!?!?!?!?!?! אם המצב היה הפוך והבנות היו מסתובבות בתחתונים מול קהל של גברים מזילי ריר שנוגעים ומלקקים אותן כוווולם היו קמים ועושים מזה סצינה נוראית! אבל בגלל שהמצב הפוך אז זה כאילו סבבה?... לא שאני אומרת שיש בזה משהו רע (אני בעצמי הייתי נותנת שנת חיים כדי להיות אחת מהבנות באולפן) אבל רק תשימו לב איזה צביעות קיימת בעולם הזה... ותחשבו על זה...

HyPeR SoNiC

New member
ואללה...

נכון!! אני מסכים איתך בכל מילה...... אם נשים נשים שיעשו את אותם דברים מול קהל של גברים, הנשים פתאום יהפכו לחפצים מסכנים ומעונים, והגברים יהיו חזירים שובניסטיים...... אבל נשים לא שמות לב שההתנהגות שלהן היא אותו דבר כשהמצב הפוך..... ואפילו יותר חמורה..... רק מוזר שנשים זועקות כל הזמן לשיוויון, וכאשר זה נוגע למשהו שנותן להם ייתרון ויכול להתנגש עם אינטרס שלהם אם ישנו אותו, הן שותקות..... כמו שירות בצה"ל.... בנים משרתים 3 שנים, בנות משרתות שנה ו-9... בדיוק אותו דבר כמו מה שהולך פה עם מה שראית בריקי לייק.....

apl

New member
קודם כול,בנות משרתות שנתיים

דבר שני,העובדה שהן משרתות פחות מבנים היא בגלל שהן בכול אותן בנות ככוח אדם..זה הכול.. הצבא לא צריך להחזיק אותן 3 שנים בצבא.. נכון שיש את סוגיית הג'ובניקים,אבל עדיין-הרבה בנים מגויסים לצבא(וזה מה שצריך-אנשים שישרתו בחוד החנית,בחזית)ליחידות לוחמות. מכיוון שלבנות האפשרות להתנדב לשירות קרבי,אז כול אלו שלא קרביות עושות שנתיים,ואלו שכן-בדיוק כמו הבנים,משרתות 3 שנים+מילואים. וזה לא שבנות לא היו משרתות 3 שנים אם היו מחייבים,אלא זה מה שנקבע כבר מלפני עשרות שנים(בעצם מאז שגיוס בנות הפך לחובה),וכך זה נותר. ובכלל,אי אפשר להשוות בין מעמד הבנות בצבא למה שנראה בתוכנית. היא תיארה תופעה שממש לא יוצאת דופן בעידן המודרני הזה שלנו, זילות הגוף שמו.מה אנשים לא* יעשו בכדי להתפרסם,להתפשט בפרהסיה ולגרום "למהומות" בקרב המין השני. כבוד עצמי מעולם לא הזיק לאף-אחד. המשך יום נעים.

HyPeR SoNiC

New member
בקשר למה שאמרת על הצבא.....

אני לא קישרתי את זה שירות צבאי... אני קישרתי את זה לשיוויון בין המינים, שכשבנים בלבוש מינימלי מענטזים מול חבורת בנות חרמניות שנוגעות בהם ומה לא, זה בסדר, אבל כשבנות בלבוש מינימלי מענטזות מול חבורת בנים חרמנים שנוגעים בהן ומה לא, זה לא בסדר...... ובנימה הזאת של שיוויון בין המינים, העליתי את נושא השירות הצבאי..... ובקשר למה שאמרת על הצבא, קודם כל, החיילת האחרונה ששאלתי אמרה לי שהיא משרתת שנה ו-9... אבל היא הייתה במודיעין.... אולי זה שנתיים ברוב המקומות...... בכל מקרה, כל הכבוד לבנות שהולכות לשירות קרבי ומחוייבות לשרת 3 כמו הגברים + מילואים והכל, אבל ברוב המקומות, שגם בהם בנים משרתים 3 שנים, בנות עדיין ישרתו פחות..... אני לא מדבר איתך על יחידות קרביות.... אני מבין שזה אותו דבר לשני המינים שם.... וכל הכבוד למי שעשה את ההחלטה הזאת! אבל נגיד במודיעין.... עובד חקר מודיעין ישרת 3 שנים, כאשר עובדת חקר מודיעין תשרת שנתיים או פחות... אם הצבא לא צריך להחזיק עובדת חקר מודיעין 3 שנים, למה שהוא יצתרך להחזיק עובד חקר מודיעין 3 שנים?? כאילו, מה ההבדל ביניהם? הם עושים אותו דבר.... בכל מקרה, סליחה שסטיתי מהנושא....

apl

New member
אוקיי,אז בקשר לצבא-אבהיר.

בנות,כול הבנות-מתייצבות לשירות של 24 חודשים. אין אפס. שנית,העלת סוגיה: "עובד חקר מודיעין ישרת 3 שנים,כאשר עובדת חקר מודיעין תשרת שנתיים או פחות...אם הצבא לא צריך להחזיק עובדת חקר מודיעין 3 שנים,למה שהוא יצטרך להחזיק עובד חקר מודיעין 3 שנים?" אז התשובה היא בעצם-השתמטות. ברגע שבשירות החובה של בנים תהיה אפשרות לג'ובניקים לשרת שנתיים,אז יהיו הרבה שירצו להוריד פרופיל, ולא לשרת כחיילים קרביים(שכן,רוב הבנים שמחזיקים בפרופיל בטווח 72-97-הינם משרתים ביחידות לוחמות,ולא בעורף)-שזה מה שהצבא והמדינה צריכה..הרבה חיילים קרביים שיגנו על יבשתה\ימה\ושטחה האווירי של המדינה. רוב הבנות אינן מתגייסות ללוחמה,ולכן לא נדרשות לעשות 3 שנים.

apl

New member
איי איי-אני קצת לא מאופסת../images/Emo13.gif

הבעיה היא-הורדת פרופיל לשם שירות כג'ובניקים. השתמטות זו תופעה אחרת,אבל גם קשורה בעקיפין למה שדיברנו עליו.

HyPeR SoNiC

New member
מממממ

בקשר לשירות של הבנות, אני רק אומר דברים ששמעתי.... והחיילת האחרונה שדיברתי איתה אמרה לי שהיא משרתת רק שנה ו-9 ולא שנתיים...... ובקשר וזמן השירות, אני שמח שסוף סוף מישהו מבהיר לי למה....

pain is MY love

New member
טוב

אולי נפסיק לדבר על צבא ונחזור לדבר על ריקי לייק?!

apl

New member
../images/Emo26.gifאתה מוזמן לפורום מתגייסים164#

ושם על כול שאלה\תהייה\בעיה..תקבל תשובה

apl

New member
סבבה....יענו לך בקרוב

ואם אני לא טועה..כבר ניתנו לך כמה תשובות..תציץ שם..

סליחה?! ../images/Emo12.gif

כאילו הבנות מבקשות שוויון זכויות נכון??? זה לא כאילו לא מביאים להן שוויון זכויות מי שרוצה כבר יכולה להתקבל לקרבי וזה יפה מאוד שזה קורה! אבל אני לא רואה שום סיבה למה בת שלא מתגייסת לקרבי אלא מתגייסת מכיוון שמחייבים אותה להתגייס צריכה לשרת רק שנתיים ולא שלוש כמו כל הבנים? בתקופה כמו גיל כזה כל שנה היא חשובה וזה עוד שנה שלמה, מי שבקרבי זה גם שנה של מאמץ פיזי ונפשי! איזה מן רעיון זה שבגלל שאנחנו עושות פחות אנחנו צריכות לתת פחות??? מה הרעיון??? כאילו אני יליד ינואר אתגייס בין הראשונים בשכבה ואני אראה בנות שנולדו גם חצי שנה אחרי! אני לא רואה בזה שום אבל שום צדק זהו עקרונית זה מה שרציתי להדגיש ואני מקווה שהבנתם תעמדה שלי! אה ואגב! אני דנור מכרמיאל בן 15 והרבה (עוד חודשיים 16) ולומד בכיתה י'

../images/Emo93.gif

כאילו אני יליד ינואר אתגייס בין הראשונים בשכבה ואני אראה בנות שנולדו גם חצי שנה אחרי! הכוונה שלי הייתה שאני אראה בנות שקטנות בחצי שנה ממני משתחררות עוד לפני...

Darkwing

New member
לא רק, אפילו הרבה יותר...

רק היום בעבודה יצא לי לשמוע איזה תוכנית רדיו בטעות והסוגיה בחדשות היתה כי רוצים לתבוע את הבעלים של חנות KENVELO במרכז על מספר האשמות לא מבוטל בגין האפיזורה שהיתה בה בנות התפשטו למען זיכוי של 500 ש"ח. באופן כללי אני לא יודע מה היה יותר אבסורדי, העובדה שהם תובעים אותו לאחר ששרפו לו כבר את החנות, או העניין כי בעצם תובעים אותו| על התנהגות בלתי הולמת במקום ציבורי, שידול ושאר ירקות בזמן שהוא לא זה שהתפשט ובעצם בתצוגת האופנה האחרונה ראיתי יותר זוגות שדיים מתנופפים מאשר בסצנה הקטנה הזאת.

neko

New member
נכון ביותר, ואני חוזר ואומר זאת

שוב ושוב לגבי החתימה שלי. פשוט צביעות.

Darkwing

New member
בקשר לחתימה שלך,

100 סמ"ר??? מחצית מגודל האיבר? אתה מלפף אותו סביב הגוף ואז מכניס למכנסיים?

HyPeR SoNiC

New member
החתימה שלך....

לא נכונה בכלל..... המסורת המקורית מתקופת התנ"ך כתובה בתנ"ך כ"הסרת העורלה"!!!! אני לא יודע איך אפשר לפרש את זה למשהו אחר חוץ מהסרת העורלה..... ו-100 סמ"ר!?!? וזה חצי מהגודל שלו!?!? מה אנחנו, כושים??
והסטטיסקיטה שלך לגבי 70% ירידה בהנאה זה בולשיט, גם כי סטטיסטיקות כאלו בד"כ מומצאות במקום, וגם כי אדם לא יכול להגיד "אמממ כן, מאז שעשיתי ברית מילה, אני רק נהנה פי 0.36527 ממה שהייתי נהנה לפני"..... מה זה השטויות האלה?? ו-2% סיבוכים קשים!? מה זה???

sOurce of life

New member
ההפליה אכן קיימת!

קבלו סקירה קצרה:
בצה"ל- בת משרתת שנתיים ולא נותנים לה יותר זמן לשרת גם אם היא רוצה! אפשר לקחת את זה גם לטובה וגם לרעה!
אם בת תדבר/תיישם על/את כל הנושאים הסקסואלים כמו בנים, היא תצא שרמוטה פותחת!
בנות הן המין היפה, בנים הם המין החזק- וואט דה פאק??? סו לא נכון!
לסביות צריכות להיות כוסיות- פחחח איזה דפוק מי שחושב ככה! ולמה בכלל בנים מתחרמנים מבנות מתחרמנות???
ראיתי את מה שהיה בריקי ו... שוק בשר!!! זה מה שיש לי להגיד על זה! ובאיזשו שלב, זה אפילו התחיל להגעיל אותי. ואני עוד מהאלו שחולות על בנים ולא יכולה בלעדיהם!!!
ולמשל, אם גבר ואישה ,בישראל, יעבדו באותה משרה, האשה תקבל שלושת -רבעי, המשכורת של הגבר! באמת, כל כך פטתי! אקיצר, בנות, בנים, וכל אלו שעדיין לא החליטו מה הם... יש אפליה, היא קיימת והיא תהיה קיימת עוד הרבה שנים! ואישית, כל מה שקשור בהפליה על רקע מין, גזע, דת וכו'... מקוממת אותי!

yofi tofi

New member
יש פרסומת כזו,שבעבר התלוננו וחשבו

בדיוק כמוך... (אני לא זוכרת איזו פרסומת זו
אבל אני יתאר..) מכירים את הפרסומת שיש לה שלטים וגברים עומדים בתוך חלונות ראווה כאלה ולכל אחד יש מאפיין? לדוגמא:הרוחניים,החתיכים וכדומה.. (אה נזכרתי,לכריות- נדמה לי :) בכל אופן,אם נשים היו מוצגות שם,היו עושים מכל העניין סצנה אחת גדולה אבל שגברים מוצגים שם לראווה ולמעשה ל"בחירה" אז זה בסדר..

sOurce of life

New member
תראי...

לוקחים את זה בהומוריסטיות! ואם היו עושים את זה על נשים, גם היו תופסים את זה ככה! למשל קבלי את הפרסומת של יופלה דיאט... ראית שם גבר שמן?! העיקר שמו שם נשים מכל הגילאים הצבעים ומה שמשותף להן
הן שמנות! אבל גבר אחד לא ראיתי שם!!! אולי פיספסתי אז תודיעו לי אבל... ההודעה שלי שהגבת עליה, היא הרבה יותר עמוקה מפרסומת עם סטיגמה מאחוריה! זו דרך החיים והתפיסה של הנורמות בחברה שלנו. והפרסומות, הם באמת מן הסטה כזו... למרות שבפרסומות יש מוצר, שרוצים לקדם את המכירה שלו בדרך הומוריסטית, ואף אחד לא לוקח את זה ברצינות!

למעלה