סוגיה מעניינת

• פותח הנושא RM8
  • פורסם בתאריך

RM8

New member
סוגיה מעניינת

שלום, אף פעם לא כתבתי פה, אך החלטתי להגיע לפה ולנסות לפרוק קצת. אני בקשר עם בחור שלא ממש מעוניין במחויבות או אולי בכלל בי, אבל למרות זאת אנחנו בקשר מסוים. זה נמשך הרבה מאוד זמן, וכבר דיברנו על זה כמה פעמים. אפשר לומר שבאיזה שהוא מקום אני כל הזמן מקווה שמשהו ישתנה, אבל מצד שני אני גם יודעת שזה בחיים לא יקרה. ניסיתי כבר את כל השיטות שבעולם לעבור הלאה, ואכן היו כמה ניתוקים בעבר. אך לצערי עכשיו אני מוצאת את עצמי שוב במצב הקודם- בקשר הזוי ולא ברור. הבעיה הגדולה בכל בסיפור הזה שאנחנו עובדים יחד, ומה שקורה שהוא כל הזמן מול העיניים שלי. משהו הציע לי לעזוב את מקום העבודה, אבל אין סיכוי שאני עושה את זה. אולי למשהו יש עצה מעניינת להתמודד עם המצב הזה?

לא עוזבים מקום עבודה בגלל אף בחור.

אם טוב לך שם, אין סיבה שבעולם שהבחור הזה יהיה שווה שינוי מהותי כ"כ בחייך. הבעיה היא שאת באוויר, מצב בלתי נסבל בעיניי, ולכן, בשביל להתקדם לכל כיוון שהוא ( בין אם זוגי איתו, בין אם הלאה לבדך ) - את צריכה סגירת עניין איתו. איפה שהוא, המצב הנוכחי גם נוח, כי את נאחזת ב"אולי"... שהוא לפעמים דווקא נחמד, וכייפי ( מצב בו הוא מראה עניין ) , אבל רוב הזמן, זה הרבה תסכול. את מקווה שמשהו יקרה, ועם זאת, את טוענת שזה לא יקרה אף פעם.. אז אשאל אותך 2 שאלות : 1. למה זה לא יקרה אף פעם? 2. האם פעלת או יזמת משהו בכיוון בו את רוצה שדברים ילכו? האם יש לך איתו תקשורת אישית מעבר לשעות העבודה? אם כן, מעולה, זה זמן והמקום לפתוח את העניין ולקבל תשובות פעם אחת ולתמיד. אם לא, צרי תקשורת אישית איתו, בשביל לפתור את העניין הזה. אתם עובדים יחד, וזה הופך כמעט כל מצב שהוא לקשה יותר, אבל אם תשאירי את הכל כך, זה יהיה יותר גרוע. מה שכן, לעזוב את העבודה, בהחלט לא הפתרון.. בכל מקום עבודה יכול להיווצר מצב כזה או דומה, מתמודדים עם זה , לא עוזבים.

מה זה אומר 'קשר מסוים'?

אמרת שזה נמשך הרבה זמן - מה נמשך הרבה זמן? כמה זה 'הרבה'? אילו שיטות, לדוגמה, ניסית כדי לעבור הלאה? מה זה נקרא עבורך 'קשר הזוי ולא ברור'? יש פה הרבה שאלות, אבל כדי שאוכל לדעת יותר במה מדובר, כדי שאפשר יהיה לייעץ מעט יותר לעניין - נסי להסביר את הסוגיות הללו. ומצטרף לדעתה של לימור - מה פתאום לעזוב מקום עבודה? אם הוא לא עוזב, למה שאת תעזבי? אגב, איך להתמודד? לקבוע גבולות ולא לחרוג מהם. נשמע כללי מאד, נכון, אבל מכאן תוכלי להתמודד טוב יותר, כשהכל מעט ברור יותר.

למעלה