סוברו טנדר

roibe

New member
סוברו טנדר

מעוניין לרכוש סוברו טנדר שנת 86 1600 לשימוש פרטי אשמח לקבל עצות חוות דעת מחיר מומלץ וטיפים . ממתין לתשובתיכם

itzik93

New member
עיין ב....

עמוד או שתיים אחורה, יש שם דיון ארוך מאוד של "stilgur", דרור, אנוכי ועוד כמה לגבי טנדר סובארו (וגם סקודה
) עם המלצות וכיוונים. איציק

roibe

New member
קראתי בשקיקה צריך עצה נוספת

יש ברשותי קטנוע חדש שנת 2002 אני בדילמה קשה עם לעשות הלוואה ולקנות סוברו 86 נחמדה שראיתי ולהשאיר בנתיים את הקטנוע או לפרסם אותו לחכות בהרבה!!!!!!!!!!!!!!!! סבלנות עד שאצליח למכור אותו במחיר סביר ואז לקנות אוטו ללא ההלוואה עזרה חברה עזרה כבר יש לי כאבי ראש מהתלבטויות.

itzik93

New member
החשבון הוא שלך...

אם קנית קטנוע ואתה לא צריך אותו, אז למה קנית ? דרך אגב: הבנתי שמחירי הביטוח לקטנועים עלו ב 150% עכשיו (כ 3500 ש"ח ביטוח חובה)... בכל מקרה, מה הדרישות שלך מהטנדר ? או- מה בדיוק המטרה שבה אתה רוצה למכור את הקטנוע ולקחת טנדר ? זה נראה לי כמו סתם "קריזה"...או שיש סיבות ? איציק - לא מבין מה הולך פה....

roibe

New member
איציק היקר הבהרות

קניתי את הקטנוע שהייתי גר בעיר מה שהיה נדמה אז כרעיון מוצלח שלא הייתה לי שום בעייה איתו. אך כאן מתחילות הצרות עקב סכסוך לא מתוכנן עם בעל הדירה בה גרתי באה גם עזיבתה של הדירה ומעבר לקיבוץ 8 ק"מ מהעיר (מיותר לציין שמקום העבודה נשאר כמובן בעיר). וכעת שהחורף מתקרב אלינו קצת בעייה להשאר יבש!!!!!!!!!!!!

itzik93

New member
ל roibe

מה שאתה מתאר מובן ופשוט - דעתי היא כזו: החורף במדינתנו הקטנקטונת קצר מ-א-ו-ד (לצערנו הרב) וכמעט ולא מורגש, אינני יודע אם יהיה זה הצעד הנכון למכור קטנוע (שלאחר שכבר שילמת עליו מחיר מלא וביטחת אותו) ולעבור לרכב פרטי בשביל חודש-חודשיים בשנה של גשם. אינני יודע את אפשרויותיך מבחינה משפחתית או כלכלית ומה מידת הרצון שלך או השיקולים שלך במה שאני עומד לומר עכשיו: אתה יכול (אם זה אפשרי ואתה חושב שאתה מסוגל) להתסדר בימים גשומים באוטובוסים או רכב של חברה/הורים וכו´ - אני חושב ש"סבל" של חודש-חודשיים גשם יהיה שווה את הזמן והכסף שתצטרך לבזבז על קניית רכב, אחזקה וכו´ - אני חושב שקטנוע זו אלטרנטיבה מצויינת בשבילך מבחינת ניידות ודלק (אני מודע לכך שהביטוח והאחזקה יקרים מאוד). אם אתה חושב 2 צעדים קדימה ומגיע למסקנה שרכב ישרת אותך יותר טוב (מזגן, תא מטען וכו´) או שהחברה (אם יש) מעוניינת לנסוע ברכב (שאולי יוכל לשרת גם אותה) - אז אין בעיה, תמכור ותקנה רכב עירוני קטן וחסכוני, כזה שלא יאכל הרבה דלק ושלא יהיו איתו בעיות חניה (לא יודע למה הלכת על טנדר, יש סיבה ?). בכל מקרה, תחבר את כל הנתונים שיש לך ביד ותראה מה המסקנה - רק תמיד תחשוב כמה צעדים קדימה, כמו שכבר שמת לב, בחיים יש הפתעות
בברכת שנה טובה איציק

גרמי

New member
מסכים עם איציק

לאחר כמה שנים על אופנועים וקטנועים אני יכול לספר לך שבחורף ממוצע אני נאלץ ללבוש את בגדי הגשם בערך 13 פעמים. ברוב הימים הגשומים, הגשם הוא מקומי, והמתנה של שעה מספיקה לתת לכבישים להתייבש. תזכור שכשיורד גשם הפקקים מכפילים את עצמם באורח פלא, והקטנוע מכפיל את יעילותו, גם אם אתה לוקח בחשבון רבע שעה התלבשות והתפשטות, ורכיבה איטית מהרגיל.

roibe

New member
אני גר צפונית לק"ש פקקים!!!!!!!!!!!

חברה כמו שקראתם בכותרת פקקים הם בהחלט לא שיקול באיזורנו הקט כמו כן חברה שלי עובדת לכן הרכב שלה צמוד אליה. הסיבה שאני רוצה טנדר היא שאני מטיייל הרבה עם חברה וציוד כמו כן אני גם עובר דירה כול חצי שנה בערך!!!!!!!!!!! מה לעשות שכירות. הבחירה בסוברו טנדר היא שהביטוחים זהים לרכב פרטי שהוא רכב אמין וגם די חזק כו כן קטנוע מגביל אותי ואני יכול להשתמש בו לנסיעות בין עירוניות שגם אותם אני עושה מדי פעם השאלה היא האם כדאי לקחת הלוואה לרכוש את הרכב ובו זמנית לפרסם את הקטנוע למכירה או להמתין בהרבה סבלנות עד שאצליח למכור אותו במחיר סביר. להזכירכם אני גר בצפון ולא בעיר הגדולה הביקוש פה באמת צנוע!!!!!!!!! תודה

למעלה