סובל מעייפות

סובל מעייפות

רציתי לשאול ואולי אוכל לקבל כאן מענה, לאחרונה אני סובל מעייפות קשה! אולי זה בגלל הלחץ בעבודה, ואני מודע לזה שאני לא אוכל טוב, עייפות קשה שגרמה לי להפסיק לעשות הליכות בערב גם. העניין הוא שחשבתי אולי להוסיף ביום יום שלי מזונות שיש בהם כמות גדולה של ברזל, כי אני יודע וזה הדבר היחיד שאני יודע לבנתיים, שברזל זה מקור טוב בשביל להפסיק את העייפות. אולי יש עוד גורמים, ויטמנים שאני לא מודע אליהם ובגלל זה אני שואל. ואני שואל כאן כי האינטרנט מוצף בכתבות ואני צריך להתמקד.
אני חייב לציין שקבעתי תור לעשות בדיקות דם, אבל זה רק שבוע הבא וגם יקח זמן עד שיגיעו התוצאות. עד אז חשבתי לשאול כאן ולקבל מידע איך אפשר לעזור למוע את העייפות הזאת.
תודה.

פצית219

New member
אני מציעה לחכות לתשובות של בדיקות הדם

יש כל מיני אפשרויות לחוסרים (למשל גם B12), ויכול להיות שהמקור של העייפות בכלל לא תזונתי. בכל מקרה גם אם זה כן חוסר תזונתי לא תתגבר עליו בשבוע כך שזה לא משנה.
בינתיים נסה לאכול הרבה ירקות, לישון מספיק ולהפחית לחץ.

עייפות ובדיקות

שלום רב,
אכן מומלץ לבצע בדיקות דם כמו רמת ברזל, המוגלובין וכן אבץ וויטמין B12 על מנת לשלול חסרים.
יכול להיות שמדובר בשילוב של מס' גורמים כמו לחץ בעבודה ותזונה לקויה.
בכל אופן, ממליצה לחכות לתוצאות הבדיקות על מנת לקבוע טיפול מתאים.
בינתיים תשתדל לתת לגוף מנוחה, לישון מספיק שעות כל לילה, לא לדלג על ארוחות ולאכול כל יום מנה בשרית/ביצה.
בהצלחה!

yehuda150

New member
עייפות

קודם כל טוב שקבעת בדיקות דם ואני מאמין שתהיה חכם יותר לאחר התוצאות
אני סבלתי ממשהו דומה למה שתיארת, עייפות פתאומית באמצע היום, ללא קשר לכמות השעות שישנתי בלילה.
התגלה אצלי ממש חוסר קטן בB12 פניתי ליעוץ נוסף אצל נטורופתית ובהמלצתה התחלתי לקחת B12 וגם פטריות כח של סולגאר, הפטריות עוזרות בהגברת האנרגיה בגוף ומניעת העייפות ובאמת אחרי תקופה קצרה כבר חשתי בשיפור.

גם כשעייפים מדי להליכה ספורטיבית

עדיין יש כוח לתרגול תנוחות יוגה, ומדיטציה.

עוזר מאד.

למעלה