סובלת

VDTD

New member
סובלת

איך נפטרים מ-OCD? אני ממש סובלת. אני לא עומדת בזה יותר. אני רוצה למות :(

היי

אני כל כך מבינה מה את מרגישה.. אני עסוקה בחרא הזה 24/7 וזה מקשה עלי את החיים.
תספרי פה מה עובר עליך, לפעמים זה עוזר. וחייב לחפש טיפול גם. תיהי חזקה!!! פשוט אל תכניסי לעצמך את המילים האלו לפה!
&nbsp

VDTD

New member
אני מעריכה את תמיכתך

כבר ניסיתי כל כך הרבה סוגים של תרופות וטופלתי ע״י פסיכולוגית קלינית בחינם, מטעם קופת חולים כללית. התרופות לא עזרו והטיפול לא עזר, מה גם שהוא נגדע באיבו, כי הוא היה מוגבל בזמן. הייתי מתה לעבור cbt אבל אין לי כסף לזה. ה-OCD שלי בא לידי ביטוי בעיקר בכל מה שקשור לניקיון והכל מגעיל אותי. התחלתי בלימודים אקדמאיים לפני חודש ואני לא מצליחה ללמוד בגלל זה. אני לא אפרט את כל מה שעובר עליי, כי אני לא יודעת בכלל מאיפה להתחיל ויידרשו עמודים שלמים בשביל זה, אבל זה המצב על קצה המזלג. אני ממש מרגישה שאני משתגעת ואני ממש סובלת.

elctro1

New member
צריך להלחם

צריך להלחם להחשף לפחדים בהדרגה ולא לוותר , לנסות לא לעשות טקסים ולא להכנע לפחד .
היום עם הרפורמה החדשה בבריאות הנפש עלות של טיפול היא אפשרית בהחלט 133₪ לשעה עם מופל סיביטי היא דבר שניתן לעמוד בו .
ההמלצה שלי היא לא לוותר ללכת לפסכיאטר ממיין שיפנה אותך למטפל סיביטי ולחפש את האחד שילווה אותך בדרך , לקנות ספר או שניים שעוסקים במחלה לקרוא להבין מול מה את עומדת ולנצח כל יום .
יש ימים טובים יותר ופחות אבל בסה״כ אפשר לחיות עם אוסידי ולחיות כמו אדם רגיל ולהנות מהחיים .

לא לוותר לו , בהצלחה

מטפלים בשיטת CBT

היי,

גם אני עם ocd קשה (שנים) של נקיון ו"גועל" ורוצה להתחיל עם מטפל/ת cbt.
אבל יקר מאוד.
איפה אפשר למצוא פסיכולוגים טובים ב 133 ש"ח באזור המרכז?

תודה על התשובה

elctro1

New member
דרך קופת חולים

היום עם הרפורמה החגשה בבריאות הנפש כל מה שצריך לעשות זה לגשת לפסכיאטר של הקופה ולבקש הפניה למטפל מטעם הקופה אותו פסכיאטר/רית ימיינו אותך וימליצו לך על מטפלים שעובדים עם הקופה .
המבחר לא יהיה אינסופי אבל אני בטוח שגם שם יש מטפלים טובים .

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

מבינה היטב מה את חשה. היו מצבים שהייתי תקועה בוכה באמבטיה בלי יכולת לזוז או לנשום בגלל האוסידי.
אבל מנסיון זה מתחלש ונהיה קל יותר.
נסי לעשות לך חיים קלים יותר עם טריקים.
למשל לפתוח את ברז המים עם המרפק במקום ללכלך את היד. להשתמש בכף עץ לפתוח את האור, ועוד כל מיני דברים שיחשבו לאחרים כמוזרים אבל לך כמצילי חיים.
את תראי שברגע שתפסיקי לתת לאוסידי כוח ומשקל חזק הוא יחלש ויעלם, אני אומרת את זה מנסיון, ואני אחת שהייתי מבלה שעתיים באמבטיה עם כמויות לא אנושיות של סבון רק אחרי מתן שתן, אז אם אני הצלחתי את יכולה פי אלף:).
אם קשה לך את תמיד מוזמנת לדבר איתי שמי כהנא

למעלה