סובב תל אביב

אלה D

New member
סובב תל אביב

נאלצת לוותר על הסובב ולכן אם מישהי מעוניינת בהרשמה שלי, אשמח מאד

אפשר לנצל"ש להתלבטות לגבי הסובב?...

באותה הזדמנות מקפיצה לך, אלה

אני חולה כבר כמעט שבוע. סתם הצטננות מעצבנת, שיעול וכו'.
מצד אחד - כמה המחלה כבר יכולה להימשך? בטח יעבור לי עד יום שישי. זה אירוע כל כך נחמד, ורציתי לעשות אותו, שנה שלישית ברציפות. גם לא נעים להבריז לפרטנר שקבעתי איתו לרכיבה הזו. זו לא רכיבה קשה בסטנדרטים שלי, לא מרוץ שאני מנסה להגיע בו לתוצאה כלשהי (הפעם זה בכלל עם אופני השטח).

מצד שני - אפילו אם ארגיש בריאה, אולי זה ימשוך אותי אחורה. גם ככה אני חושדת שהמחלה הגיעה אחרי שבועיים שבהם עשיתי הרבה יותר מהרגיל (שני מרוצים, צליחת הכנרת, רכיבה ארוכה במיוחד ביום כיפור).

איך מניסיונכן צריכה להיות החזרה אחרי מחלה?

הכי חשוב להקשיב לגוף שלך

אי אפשר לתת לך תשובה חד משמעית חוץ מזה שבודאי לא יקרה נזק אם לא תרכבי.
מצד שני, חבל להפסיד אירוע כזה שאת אוהבת.
נראה לי שאם את ללא חום, לפחות 24 שעות ומרגישה טוב בגדול, אין סיבה לא לרכוב בכיף. לא נראה לי שרכיבה שטוחה ולא מאומצת ימשוך אותך בחזרה למטה.

מצד שני, אולי כדאי מראש להכריז על מנוחה בשבת, מה שלא יהיה ולתת לגוף עוד זמן להתאושש.

הכי חשוב לזכור שרק את יודעת מה מתרחש בגוף שלך ורק זה צריך לקבוע מה תחליטי.

תודה נועה

נראה לי שאיאלץ לוותר (וכמובן גם על ליל ירח מחר
). קצת יצאתי מהבית אתמול בערב והיום, ממש טיפה, ומהצהריים אני שוב מרגישה כמו בתחילת המחלה. חום לא היה לאורך כל הדרך, אגב, פרט למשהו גבולי לפני חמישה ימים כבר...
אני מטפסת על הקירות מההשבתה הזו.

נועם@בת, המנהלת המיתולוגית של פורום

פוריות היתה ממליצה על גרביים:
אם מטפסים על הקירות, לפחות לא מלכלכים אותם...

שיעבור מהר ותשובי לרכיבות ולריצות!

מור שלז

New member
תרגישי טוב...

יש עכשיו כמה וירוסים שמסתובבים ומאוד מחלישים
הם נמשכים לצערינו בין 7-10 ימים (גם הקטנה שלי וכל משפחתי חטפו את זה, וגם סוזי תוכל לספר לך מנסיונה)
נשמע שתפסת לך אחד כזה

ואם זה המצב, באמת עדיף לא לצאת לאירוע כזה, שיכול להיות מאוד נחמד, אבל גם יכול להתגלות כסיוט כשאת עדיין עם הוירוס

בגדול אחרי מחלה, אני חוזרת לאט ובאיזי, אם את כמוני, מתאמנת עם שעון דופק, תשאירי אותו בבית.

אצלי אחרי הוירוס שהיה לי, לקח עוד יותר משבוע עד שהדופק חזר לעצמו.

תודה מור!

עד הרגע האחרון עוד התלבטתי ואם היה יוצא לי להגיע לכיכר רבין אתמול בערב עוד הייתי נרשמת... אבל קמתי במצב שהראה שעדיף שלא.
עכשיו מסתכלת בפייסבוק בתמונות של כל העולם שכן היה שם

תהיתי מה החלטת

ואשכרה חיפשת את הפנים שלך בין האלפים שהיו שם

זה באמת אירוע כייפי, ולו בגלל ההמוניות שבו יחד עם כבישים פתוחים ואיזו מסורת של חברים שרוכבים ביחד.
אבל היי, ה-
שלך היה הרבה יותר גדול אם הייתי מגיעה ונקעת באמצע, או מגיעה ואח"כ מושבתת לעוד שבוע.
את יכולה להסתכל בפייסבוק שלי - אין תמונות

נו, בשנה הבאה אינשאללה... וכבר התעדכנתי בבלוג שלך שגם בסובב כנרת לא נתראה. העיקר שאצלך זה מסיבות טובות

למעלה