סובב ים המלח

סובב ים המלח

מקווה שזה לא מאוחר מדי לפתוח את השרשור הזה... בשבת הבאה יש את אירוע סובב ים המלח, אני ויעל:) נוסעות לשם ל 60 ק"מ, וחשבנו אולי יש עוד בנות שרוצות להצטרף לנסיעה/ללינה מי שמעוניינת מוזמנת לכתוב כאן או לכתוב לי מסר ונתארגן

אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קיבלתי אישור.... היום אני מתכוונת להרשם. עוד לא יודעת מה לעשות לגבי לינה. דגנית המליצה לי על מקום מדהים ויש שם עוד מקומות אבל האוהל מתאים ל15 איש. יכול להיות שנהיה ששה. אם מישהו רוצה לחלוק איתנו באוהל, נשמח (אוהל מחומם, שירותים ומקלחות עם מים חמים, מטבח מסודר וכל מה שצריך. מקבלים מזרונים). אם נצליח להגיע ל15, המחיר יהיה 800 שקלים לכולנו. אם לא נמצא לינה, יש מצב שנצא מוקדם מאד בבוקר ממודיעין. מאצלנו מדובר על שעתיים נסיעה.

לא מגיעה, כי...

הכלב אכל לי את השיעורים
סתם. בסופ"ש הבא תתקיים תחרות דרסז' בינלאומית בקיבוץ יגור. התחרות מתקיימת בסטנדרט גבוה ונשפטת ע"י שופטים בינלאומיים שזזים בין המדינות ושופטים בתנאים זהים (שהוכתבו על ידי התאחדות הרכיבה העולמית). ישראל בבית אחד עם תורכיה, קפריסין, יוון, איחוד האמירויות ונדמה לי שאולי גם רומניה. בשנים קודמות דורגה ישראל א רע, ורוכבים מישראל (למעשה רוכבת מסויימת) היו ראשונים בבית לרמתם. בשנה שעברה התחרות בוטלה בגלל מחלת חום בסוסים שדרשה הסגר של השירותים הוטרינריים. אנחנו מתפללים השנה לתנאים טובים (גשום לפני, שישקה את המגרש, ושמשי ונעים ביום התחרות). אני אבלה את השבת שם, ואם מישהי רוצה לבוא, לראות ולהנות ולקבל פרשנות אישית - שתתאם איתי. מעט לפני התחרות, אפרסם קצת יותר מידע, עם לוח זמנים, מה לא להחמיץ ואיזה מקצים יהיו (עם הסבר קצר - אם יש עניין בזה). ביום שאחרי התחרות וכחלק מהתנאים שלה, יקבלו 16 הרוכבים הטובים אימוני רכיבה מהשופטות של התחרות. בד"כ אלה אימונים סופר-מעניינים (מאוד טכניים ומפורטים) ובעיני הם מרתקים לצפייה. גם שם אהיה ואשמח לספק פרשנות.

efratramati

New member
שוקלת

אבל בינתיים אני מתאוששת מהשפעת אז עוד לא עושה כלום ביחס...

למעלה