סובב יהודה ה- 1

mosros

New member
סובב יהודה ה- 1

לכל המעוניין, ביום הבחירות רכבנו את המסלול הבא- להבים, קסטינה, לטרון, מודיעין, ירושלים(דרך 443), צומת אלמוג, ים המלח עד נווה זהר, ערד, צומת שוקת ולהבים. סך הכל 292 ק"מ. טיפס- 3100 מטר. יצאנו ב- 03:00 וחזרנו ב- 17:00. מרבית הכבישים סבירים לרכיבה פרט לשני קטעים- קטע אחד מפסגת זאב ועד הגבעה הצרפתית- רכיבה עירונית בשעות הבוקר. קטע שני מהגבעה הצרפתית לצומת אלמוג- שם הכביש גרוע ביותר וללא שוליים. משך הרכיבה נטו- 12 שעות. קצב איטי יחסית, דופק נמוך. מצורף גרף הפולר של המסלול. לשימושכם

haimtal1

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד על המבצע שעשיתם

אתם תותחים !

אולי אני לא מבין בזה אבל

אם מתוך 14 שעות ברוטו רכבתם 12 שעות נטו, אז קצב הרכיבה דיי טוב ואף יותר מכך. אני טועה?

אולי אני לא מבין בזה אבל

אם מתוך 14 שעות ברוטו רכבתם 12 שעות נטו, אז קצב הרכיבה דיי טוב ואף יותר מכך. אני טועה?

אתה לא טועה בכלל

רכבתי עם החבר'ה האלו בשבת האחרונה ואני חייב לציין שאלו חבורת בני זו@@# קשוחים ביותר....פשוט קבוצה של טייסים לועסי אספלט ופסיכופטית לחלוטין (אני עוד יכול להמשיך ולהמשיך עם הסופרלטיבים) חבר'ה מדהימים..

mosros

New member
קצב

הכוונה היא שהמהירות הממוצעת ברכיבה לא הייתה גבוהה במיוחד. הקפדנו לא לרכב "חזק" מדי על מנת להימנע מבעיות התכווצות בסיום המסלול שכלל את העליות מים המלח לערד.

כמובן. רק שכונתי שממוצע כזה

לזמן רכיבה כזה ארוך כמעט ללא מנוחה הוא פשוט מדהים. אגב: בהשואה, אני רכבתי ממטולה עד עין גדי כ300 ק"מ (כביש 90) כ16 שעות נטו עם שינה בלילה...

ואוטובוס שנצמד אלי בירידה

האחרונה לעין גדי, נאלצתי לרדת לשול הצר ומלא האבנים ובטרם הספקתי לעצור.. פגיעה באבן.. אופניים מועפות 30 מ´ קדימה למרכז הכביש.. אני מתרסק למזלי על קיר ההר.. ולא מתחת גלגלי האוטובוס. שיפשופים, שריטות ומכת כתף ללא שבר שגורמת לי עד היום כאבים וקפיצות בכתף.

mosros

New member
תגיד

תודה שיצאת יחסית בזול. מנפילה דומה (בחריץ בין לטרון לנחשון) חבר טוב שבר חוליה בגב!

למעלה