סובארו xv

tzalemet7

New member
היי
למי שמבינים
איך הרכב הנל החדש? קצת קראתי ונראה שהמושבים נוחים. כמובן שהמינימום יהיה לנהוג...צריכה לכאבים בגב בנהיגה משהו נח..
אני קוראת שהרכב מאד כבוה בזיהום אוויר.אני קונה לטווח ארוך.האם כדאי להכנס לרכישה של רכב מזהם? כמו גם דירוג בטיחות נמוך.אשמח לשמוע על הדגם. אמינות וכו

חן 1111

Active member
אז קודם כל, הרכב מאוד נוח, אבל כמובן שזה סובייקטיבי. תעשי נסיעת מבחן.
לגבי אמינות, סובארו נחשבת מאוד אמינה. אולי הכי.
לגבי דירוג בטיחות, רק הגרסה הכי בסיסית היא עם דירוג נמוך. כל היתר עם דירוג 7. בכל מקרה, זה דירוג שמתייחס רק לתוספות שחלק מהן די שוליות, למשל מצלמת רוורס מגדילה את רמת הבטיחות.
במבחן הריסוק NCAP היא קיבלה 5 כוכבים, שזה המקסימום.
לגבי זיהום אוויר, אם את רוצה לתרום להגנת כדור הארץ, אז כמובן תקני רכב היברידי או חשמלי או בכלל תסעי באופניים. כנהגת ובעלת רכב, זה לא משהו שמשפיע עליך ישירות, בניגוד לתכונות אחרות כמו נוחות, בטיחות, אמינות, וצריכת דלק. למעשה גם צריכת הדלק של הסובארו לא מעולה. אחת הסיבות היא שהיא היחידה עם מערכת 4x4 בכל הגרסאות, אם זה מעניין אותך...

Kiapicanto1000

Active member
אז קודם כל, הרכב מאוד נוח, אבל כמובן שזה סובייקטיבי. תעשי נסיעת מבחן.
לגבי אמינות, סובארו נחשבת מאוד אמינה. אולי הכי.
לגבי דירוג בטיחות, רק הגרסה הכי בסיסית היא עם דירוג נמוך. כל היתר עם דירוג 7. בכל מקרה, זה דירוג שמתייחס רק לתוספות שחלק מהן די שוליות, למשל מצלמת רוורס מגדילה את רמת הבטיחות.
במבחן הריסוק NCAP היא קיבלה 5 כוכבים, שזה המקסימום.
לגבי זיהום אוויר, אם את רוצה לתרום להגנת כדור הארץ, אז כמובן תקני רכב היברידי או חשמלי או בכלל תסעי באופניים. כנהגת ובעלת רכב, זה לא משהו שמשפיע עליך ישירות, בניגוד לתכונות אחרות כמו נוחות, בטיחות, אמינות, וצריכת דלק. למעשה גם צריכת הדלק של הסובארו לא מעולה. אחת הסיבות היא שהיא היחידה עם מערכת 4x4 בכל הגרסאות, אם זה מעניין אותך...
אתה צודק אבל גם הגפ"מ שלי מזהם פחות. גם על פי השמן מנוע שנשאר כמו חדש אחרי 20,000 ק"מ וגם כי הדלק (גז) הוא נקי יותר ונשרף טוב יותר לקבלת תוצרי פליטה ללא פיח וללא נוקסים וללא פחמימנים מחומצנים חלקית

חן 1111

Active member
אתה צודק אבל גם הגפ"מ שלי מזהם פחות. גם על פי השמן מנוע שנשאר כמו חדש אחרי 20,000 ק"מ וגם כי הדלק (גז) הוא נקי יותר ונשרף טוב יותר לקבלת תוצרי פליטה ללא פיח וללא נוקסים וללא פחמימנים מחומצנים חלקית
בסדר, תוסיף גם גפ"ם לרשימה. גם בסובארו אפשר להתקין מערכת גז. אבל בדרך כלל אנשים מתקינים את זה כדי לחסוך כסף, לא כדי להגן על הסביבה. אנשים לא מתנדבים מיוזמתם להשקיע כסף כדי להגן על הסביבה, ובגלל זה כתבתי שהשיקול של זיהום אוויר כשלעצמו לא רלבנטי בבחירת רכב.

tzalemet7

New member
תודה
אתה שוכח משהו -זה לא רק זיהום אוויר..זה מידת הצלחה במכירה של רכב מזהם בעוד 5 שנים ...
וצריכת דלק גבוהה.

אשקול

חן 1111

Active member
תודה
אתה שוכח משהו -זה לא רק זיהום אוויר..זה מידת הצלחה במכירה של רכב מזהם בעוד 5 שנים ...
וצריכת דלק גבוהה.

אשקול
ממש לא. אצל קוני רכב משומש, זיהום אוויר זה ממש לא שיקול. צריכת דלק כן, אבל גם אמינות ונתונים אחרים.
חוץ מזה עוד לא שמעתי שהיתה למישהו בעיה למכור סובארו משומשת. יש ביקוש ואין כמעט מליסינג.

tzalemet7

New member
כשיתחילו למנוע כניסת רכבים מזהמים לערים ומיסים לרכבים מזהמים אולי זה ישפיע מאד....

תודה על התגובה

למעלה