סובארו לבנה

סובארו לבנה

היה זה עוד בוקר רגיל,ככל הימים שקדמו לו.נדמה היה ששום דבר מסעיר לא עומד לקרות לה גם היום. כמידי בוקר לבשה את מכנסי הג'ינס הישנים.נעלה זוג נעלי ספורט שקנתה במבצעי סוף העונה אשתקד.זרקה על עצמה כבדרך אגב חולצה לבנה שמצאה בארון,קלעה לצמה את שערה הארוך ויצאה ,כמידי בוקר, לעבר איזור התעשיה הישן של העיר,שם עבדה כפקידה במשרד נסיעות לא מצליח במיוחד. היא הגיעה למשרד.נכנסה,אמרה שלום לנהג של הטרנזיט, שהיה עסוק בבחישת הקפה השחור של הבוקר.היא התיישבה ליד שולחן העץ הישןוהחלה לתקתק את החשבוניות למחשב.נהג הטרנזיט סיים ללגום בחופזה את הקפה השחור,זרק לעברה איזו בדיחה גזענית ששמע אתמול בפאב ויצא מהמשרד. היא תקתקה במרץ על מקלדת המחשב הישן במשרד,שקועה כולה בעבודה ,כשלפתע שמעה את הדלת נפתחת.היא הרימה את עינייה מהמחשב וביטה באדם שעמד מולה. הוא היה גבר גדול,רחב כתפיים.היו לו עיניים חומות וחודרות.היא יכלה להבחין ברוע לא מוסבר מסתתר מאחורי המבט הקפוא של עיניו.היא חשה צמרמורת. "אפשר לעזור?"שאלה את הזר שעמד למולה. הוא חייך חיוך חושף שיניים וענה ,כי נתקע עם האוטו בדרך העפר ,מאחורי המפעל הסמוך וביקש אותה לבוא ולעזור לו לדחוף את המכונית חזרה אל הכביש. היא חשבה קצת,ליבה הזהיר אותה מפניו,אך היא לא נשמעה לו. "בשמחה"ענתה לגבר הגדול שעמד למולה.הניחה בצד את הניירת,נעלה אחריה את דלת המשרד ויצאה אחריו אל שביל העפר, שמאחורי המפעל הסמוך. המקום היה שומם.איש לא עבר בדרכם. היא ניסתה לפתח שיחה,אך הוא סרב בעקשנות משונה להענות לנסיונותיה לדבר איתו. הם פסעו בשביל.שניהם שותקים.הוא מוביל בצעדים החלטיים והיא מובלת בצייתנות אחריו. הם הגיעו אל הסובארו הלבנה שלו ,שהייתה שקועה בתוך תלולית של חול על השביל."אני אנסה להניע ואתה תדחוף?"שאלה. הוא הביט בה ארוכות ופתאום אמר"אני מת לזיין אותך,את יודעת?" היא הייתה מופתעת מהישירות שבדבריו וחיפשה את המילים הנכונות. "היית רוצה שאני אזיין אותך? כאן? עכשיו?על מכסה המנוע?" היא הביטה בעיניו,בשפתיו הבשרניות והבחינה בטיפה קטנה של ריר שנזלה לו בזוית הפה. "אתה צוחק עליי?"שאלה "לא"הוא אמר"הייתי מת לזיין אותך,כאן ועכשיו,על מכסה המנוע של הסובארו שלי" היה בקול שלו משהו סמכותי,אפילו מאיים ,שגרם לה לצורך משונה לציית. היא השפילה עינייה,רגלה משחקת בביישנות בתלולית החול,היא רצתה לברוח משם ,אך גופה לא נענה לה ופתאום היא שמעה את עצמה עונה לו בקול חלש אך החלטי"כן,הייתי רוצה שתזיין אותי עכשיו..."היא הייתה מופתעת מעצמה.מעולם לא עמדה בסיטואציה שכזו,מעולם לא חשבה שתשכב עם גבר זר על מכסה מנוע של סובארו ,בשביל עפר, מאחורי מפעל, באיזור התעשיה הישן של העיר. הוא התקרב אליה לאט,מביט עמוק אל עינייה. היא הרימה עינייה מן החול ומבטה פגש במבטו.מבטו החודר העביר רעד בגופה. הוא שלח יד ופרם את לאט את צמתה הארוכה.שיערה הארוך גלש על כתפיה. הוא העביר יד גסה וגדולה על פניה.היא פתחה פיה וליקקה בתאווה את עצבעותיו המלוחות. הוא אחז בה בזרועותיה,סובב אותה בתנועה מהירה והשכיב אותה כשפניה אל מכסה המנוע. הוא רכן מאחוריה,מלקק בלשון מחוספסת את אזנה הלבנה והעדינה.גלש אל צוארה ונשך אותו נשיכה הגונה. גופה נדרך...מצפה... הוא העביר את ידו הגסה על גבה בתנועה חזקה.לש בעצבעותיו את גופה הענוג. גופו נצמד אליה בחוזקה.היא הרגישה איך הזין שלו עומד חזק בתוך מכנסיו,נצמד אל אחוריה. היא הרגישה איך היא נרטבת באחת,איך מיצי נשיותה ממלאים את תחתוניה. הוא שלח יד,פתח את כפתור מכנסי הג'ינס הישנים שלבשה ובתנועה חדה הפשיל אותם מעליה. הוא החל משתפשף על ישבניה החשופים לפניו.היא נאנחה בעונג,נהנת ממגע הגוף הזר בין ישבניה. הוא שלח שתי ידיים בתוך חולצתה והחל מעסה את שדיה. פטמותיה זקרו וראשה המונח על מכסה המנוע נמתח בעונג לאחור. הוא הוריד במהירות את מכנסי הברמודה הקצרות שלבש.גופו היה חם,הוא הרגיש את הרטיבות שלה,את נוזלי גופה נוטפים על איברו הזקור. היא הרגישה את הזין הגדול והחם שלו משתפשף מעלה מטה בחריץ ישבנה ואת שתי ידיו הגדולות לשות את שדייה. הוא הוציא ידיו מחולצתה ותפס את ראשה.הוא משך בשערותיה והכניס בכח את הזין שלו אל תוך הכוס הרטוב שלה.היא צעקה... הוא חייך והחל מכניס ומוציא את הזין שלו בתנועה חזקה,דופק אותה בכח היא הרגישה את גופה נלחץ על מכסה המנוע של הסוברו הלבנה. הוא הוציא את הזין שלו מהכוס שלה וליטף קלות את ישבנה תוך שהוא ממשיך להשתפשף עלייה בתנועה מעגלית מגרה,מסובב את איברו במעלה החריץ. "עוד..."היא לחשה לו. "תדפוק אותי חזק..." "אני רוצה עוד..." הוא חייך,ודחף בחוזקה את הזין שלו אל תוך החריץ שבין ישבניה.אנחה גדולה השתחררה מגרונה. בתנועות איטיות הוא החל לזיין אותה בתחת."איך זה בשבילך?"הוא שאל "עוד"היא לחשה בקול מתחנן "אל תפסיק" הוא שלח אצבע אל הכוס הנוטף שלה והחל משחק בדגדגן שלה.חיוך נמתח על שפתיה נהנת מההתרגשות שגאתה בקרבה. "יותר חזק"אמרה לו. הוא החל דופק אותה בכח.הזין שלו עמוק בישבנה ואצבעו נכנסת אל תוכה. "עוד,יותר חזק"היא צעקה אליו."תזיין אותי חזק". הוא הגביר את קצב תנועותיו,יוצא ונכנס אל התחת שלה שהיה כל כך חם,משחק בתוכה באצבעותיו. היא הרגישה את הזין הגדול שלו נכנס ויוצא בכח מתוך התחת שלה,את אצבעותיו הגדולות נעות בתנועה מחוספסת בתוכה היא החלה רועדת...שואגת כמו לביאה מיוחמת.גלי חום וצמרמורת ממלאים את גופה.היא חשה איך רגליה ניתקות מהקרקע, איך הוא מרים אותה באויר בעזרת הזין הגדול והקשה שלו. הוא נשך אותה בכתפה. היא נשכה את שפתיה.מתאפקת לא לשחרר עוד צעקה. "עוד?"הוא לחש לאוזנה.. "עוד"היא גנחה לעברו.. "להפסיק?"הוא שאל,מזיין ומאונן לה במרץ "אל תפסיק"צעקה לעברו מתחננת הוא המשיך,דוחף לתוכה את הזין שלו,מרגיש את הביצים שלו נצמדות אל גופה כל גופה רעד,לא יכלה לעצור את רטט ירכיה,ראשה נמתח לאחור. הוא דפק אותה עוד,בכח חייתי.יוצא ונכנס,ידו השניה מכה על הכוס שלה בתנועות מהירות. היא לא יכלה לעצור עצמה מלשחרר עוד צעקה אדירה לאויר. הוא הוציא את הזין מישבנה,החדיר אותו אל הכוס שלה וזיין אותה עוד ועוד היא הרגישה שהיא עוד רגע מתפוצצת,הכל מסתחרר,חושיה מתערפלים.. הוא השפריץ לתוכה,גונח בעונג. היא נאנחה אנחה ארוכה... הוא נשכב מעליה,נצמד מאחור אל גופה. מראות איזור התעשייה הישן החלו לחזור אל עינייה.הרעד בירכיה שכח. הוא יצא לאט מתוכה.הרים חזרה את מכנסי הברמודה שלו והביט בה,נשענת בגופה על מכסה המנוע של הסובארו הלבנה שלו.ישבניה עומדים פתוחים למולו,פניה מונחות בחיוך מסומם על מכסה המנוע. הוא קלע בעדינות צמה חדשה בשערה הארוך. היא הרימה לאט את מכנסי הג'ינס הישנים שלה וסגרה את הכפתור. "אז מה...?"שאלה "שאני אניע ואתה תדחוף...?"

איזה כיף שעשית לי על הבוקר .. ../images/Emo42.gif

ישיר ולעיניין .. אהבתי ..

למעלה