סואפאן

../images/Emo58.gif תגובה אחרי מעט מחשבה...

אתם יודעים מה? אחרי מעט מחשבה אני מאושר שמרלנה היא הרוצחת הסידרתית.. נכון שבתקופה האחרונה למדתי לחבב את מרלנה אחרי שנאה שהרגשתי כלפיה בגלל קריסטין המדהימה שתמיד תהיה האהבה שלי. אבל בכל אופן נמאס כבר מהדמויות האלה שהן קדושות מעונות.. אז נכון שזה נראה מוגזם שדמות כמו מרלנה תהפוך לפסיכית אמיתית ורוצחת סידרתית אבל אני לא יכול לחכות שהפרקים האלה יגיעו לארץ ונוכל לראות את ה"קדושה המעונה" שלנו רוצחת את כל מי שמעצבן אותה.

אבל....אבל......./images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

מה קורה לך... זאת מרלנה!!! מרלנה שהיתה כמו אמא לכולם, תמיד עוזרת וכזאת מלאכית מתוקה.... איך דווקא היא יכולה לעשות דבר כזה?!? אם יש מישהו בימי חיינו שהייתי צריכה לעמוד על כך שהוא אחד הסיבות לאושר של הסידרה הזאת, אין ספק שהייתי בוחרת במרלנה! היא גרמה לי הרבה פעמים להרגיש איך בן אדם יכול להיות טוב לכולם, גם למי שלא טוב אליו וזה מבלי להיות תמימה או נאיבית... אפילו שהיא רק דמות, הייתי רוצה שהיא תהייה אמא שלי! מי לא היה רוצה...

soapsfan

New member
אני מקווה

שאחרי שקראת את העדכון את כבר לא רוצה שמרלנה תהיה אמא שלך

חחח

האמת שאני לא הייתי רוצה את מרלנה בתור אמא. אני זוכר כמה שנאתי אותה כשראיתי שסמי סבלה כי היא ראתה את אמא שלה בוגדת באבא שלה.

i love gina

New member
אני חייב להסכים עם אסף...

לא יודע למה, אולי זה בגלל שעכשיו אחרי שראיתי את התמונות והכל, דווקא מתיישב לי כל הקטע עם מרלנה כרוצחת... זה באמת שינוי די מגניב, ותמיד אהבתי את הקטע של הילדה הטובה going bad - ראו הופ- ג'ינה... קריסטן, ובקרוב אצלינו... (ספויילר........................... לקסי....) קיצר, מעניין באמת מה הולך לקרות, מה הסיבות לרצח, איך זה יתגלה, ומה יקרה בסאלם כתצואה מכל האסונות האלה... אגב, משהו שנראה לי די ברור, עכשיו ניקול נחשבת לחשודה די מרכזית, ואז אחרי שויקטור ירצח, סביר להניח על ידיה, מרלנה תהיה מאד מאושרת כשניקול תהיה במצער על כל הרציחות ש"ניקול" עשתה... טוב, אה?

כיף לראות שאני לא היחיד שחושב ככה..

אבל אחרי ויקטור אמורים להיות עוד שני קורבנות מה שיזכה את ניקול. יש לי הרגשה שגם דידרה תפוטר מהסידרה והיא תהיה הקורבן האחרון... ג'ון באמת יהרוג את מרלנה.

לללללאאאאאאאא........./images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

לא רוצה לוותר עליהההההההה!!!!

i love gina

New member
כן, כתבתי את זה לפני כמה ימים..

לדעתי, ג'ון יגלה בסופו של דבר שמרלנה היא הרוצחת (באותה תקופה שכולם כבר יגלו....) ואז הוא ומרלנה יעברו מן הסתם משבר רציני, שיגרום בסופו של דבר לג'ון לחנוק את מרלנה (ככה לדעתי הוא יהרוג אותה... ) אבל כל זה לדעתי יקרה עוד שנתיים ככה... יש לכותבים עוד הרבה הרבה זמן לשחק עם העלילה הזאת.... ודי, ראיתי עכשיו כל מיני תמונות של מרלנה עם טוני (באתרים של ימי חיינו בחול) וזה פשוט ענק!!! איך שרואים אותה מחייכת, בזמן שהיאמזריקה לו את הסם... אהבתי לחלוטין!!! אז יאללה, כולם- צאו מהבאסה, ותהנו מהפסיכופתית החדשה בסדרה!!!!!!

i love gina

New member
כן, כתבתי את זה לפני כמה ימים...

לדעתי, ג'ון יגלה בסופו של דבר שמרלנה היא הרוצחת (באותה תקופה שכולם כבר יגלו....) ואז הוא ומרלנה יעברו מן הסתם משבר רציני, שיגרום בסופו של דבר לג'ון לחנוק את מרלנה (ככה לדעתי הוא יהרוג אותה... ) אבל כל זה לדעתי יקרה עוד שנתיים ככה... יש לכותבים עוד הרבה הרבה זמן לשחק עם העלילה הזאת.... ודי, ראיתי עכשיו כל מיני תמונות של מרלנה עם טוני (באתרים של ימי חיינו בחול) וזה פשוט ענק!!! איך שרואים אותה מחייכת, בזמן שהיאמזריקה לו את הסם... אהבתי לחלוטין!!! אז יאללה, כולם- צאו מהבאסה, ותהנו מהפסיכופתית החדשה בסדרה!!!!!!

soapsfan

New member
הצעה לכולם

אם יש אנשים שלא קוראים את השרשור/ספויילרים בכלל והתצוגה שלהם בתפוז היא כזו שכל שרשור מעל ככה וככה הודעות נפתח בדף חדש,אז הם יכולים לראות את השורה הראשונה של ההודעה.אז אולי בהודעות ספויילרים וזה לפני שאתם כותבים את הדברים תעשו רווח של שורה או שניים?גם אני יעשה את זה

soapsfan

New member
אני מתכוון להודעה חדשה כאילו

אם מגיבים בתוך שרשור לא נראה לי יש את הבעיה הזו..רק בהודעה הראשונה של שרשור מסוים

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

מה שכן בטוח,שניקול לא הולכת לשום מקום.השחקנית חתמה על חוזה חדש שישאיר אותה בסאלם כרגע לשעתיים נוספות ספויילרים לחודש פברואר Marlena kills another victim. The trail is getting hot and livelier; Shawn, Hope, Bo and John are closing in. It begins to look clear to Shawn that Marlena might be the SK, which infuriates Belle, and the two young lovers will become distant. Bo returns home in time for a recent murder and he’s thrown back into his case. Billie is fine and she had a bad lead. Bo and Hope will eventually solve the murders. A mysterious man comes into Jen’s life, he’s an opportunist. She sees him as a victim when she backs out her driveway to fast. He plays on her guilt and sympathies to insert himself into her life and he moves into her garage. Jen’s pregnancy will still go on. Sami and Lucas have a campout. They are startled of a night by a dangerous entity. Lucas is heroic and the two draw closer. Julie sees Mickey is captivated by trashy Bonnie, and calls her on it, and so on. The two ladies will have some good catfight scenes
-דבר ראשון,ברגע שקראתי את הספויילר על ג'ניפר.מיד נזכרתי שב1991 הייתה לה לג'ק עלילה דומה-הם פגשו מישהו,ג'ק בטעות גרם לפציעה שלו והוא נשאר לגור אצליהם בבית והוא רימה את ג'ק בלה בלה בלה..אגב אני מניח שהדבר הזה יהיה אח של מימי,בריאן,שאמור להגיע לתוכנית בפברואר..אבל בכל מקרה-אני לא מבין למה לא עוזבים את ג'ן בשקט.קודם היא איבדה את ג'ק,אח"כ גילתה שיש לה בעיות בהריון שלה ועכשיו זה?! הספויילר על שון דווקא נשמע מעניין הקטע על בילי די מטופש,אני מבין שזה הייתה אמורה להיות דרך להוציא את פיטר ראקל לכחודש מהתוכנית,אבל יכלו לעשות שזה יהיה משמעותי

CAMILABENJA

New member
אני מסכימה ../images/Emo58.gif

שיעזבו את ג'ן בשקט! עבר עליה מספיק... וטוב שריילי לא חורש קצת :S אני ווי, חבל ששון ובל מתרחקים... אבל באמת הם לא היו הכי מעניינים לאחרונה.. ואולי כשהם יחזרו הם סוף סוף ישכבו!! אחרי מריחות רבותתת מאוד!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifמי?

ג'ניפר?ג'ניפר תחזור לפרקים אצלנו בעוד 5 חודשים

soapsfan

New member
מה?

ג'ניפר לא הייתה בפרקים בארץ כבר בערך שלוש שנים.היא עזבה בפרקי 97 עם ג'ק ואבי לאפריקה

ג'ניפר היתה חברה טובה של הופ?

כי אם אני זוכרת נכון..... ספויילר.... היא תהייה בחתונה של בופ (הגדולה) לא?!?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifכן

ג'ניפר חוזרת בפרקי אוקטובר 2000.החתונה היא בפרקי דצמבר 2000[ממש בסוף]

למעלה