סואפאן

shanyz

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני לא במאת אעזוב
נאי חייבת לראות מה יקרה עם ניקולס שלי:] חיחיחי וה"ססססס" הזה.... זו התחלה של "סעמק", פשוט עצרתי את עצמי
חחחחחחחחחחחחח

יש פה מישהו שלא קורא ספוילרים?

כי נראה לי שכולנו קוראים אותם אז אין מה להסתיר! נכון?! בקיצור: יש פה מישהו שלא יודע מי הרוצח?!? (אני לא מתכוונת לגלות למי שלא יודע, רק שאלתי כדי לראות אם יש מישהו שמצליח לעמוד במתח...) יש?!?

soapsfan

New member
לא יודע

אבל אולי יש אנשים שיבקרו בפורום וזה והם לא רוצים לדעת ספויילרים..עדף לשים את הסימן של הספויילר

צודק....../images/Emo62.gif

אבל בין אנשי הפורום..החברים הקבועים.. יש מישהו שלא קורא את הספוילרים?

אנחנו מכורים אלייך....../images/Emo6.gif

רק מחכים שתכתוב משהו ותדביק לידו את הסימן
חחחחח.....

soapsfan

New member
רק בשבילי

הדמות של מרלנה נהרסה לגמרי?כאילו אם זו באמת מרלנה,איך בדיוק האנשים של סאלם/הצופים בכלל יכולים לסלוח לה?!

שאלה טובה...../images/Emo66.gif

אני לא יודעת, אבל אני מקווה שזה יסתדר לבסוף! היא מאוד תחסר לי!

shanyz

New member
מסכימה איתך..

וכמו שכתבתי לגמרי- הרסו לגמרי את הדמות של מרלנה, המדות הכי טובה בסיילם שאין לה שום סיבה לרצוח!!!1 סתם... סתם הרסו!!! אוף! באמת לא יסלחו לה אף פעם.. הפתרון היחידי שאני יכולה לראות זהש היא תהיה רעה כמו סטפנו ואולי הם יתחתנו
או שהיא עתזוב.. אוף!

שלזי1

New member
לי יש רעיון../images/Emo58.gif

אפשר להגיד שזו באמת היא ולא איזה כפילה או השטן כי זה באמת הירוס הם יכולים להגיד שהיא השתגעה בגלל שהיא גילתה דברים כמו שכבר רשמו פה בשרשורים אחרים ואז בגלל מה שהיא גילתה היה לה סיבה לרצוח את האנשים האלה אבל בגלל שהיא השתגעה אז אף אחד לא יכעס עליה היא תכנס למוסד לחולי נפש ואז היא תחזור משם וגם תוכל לפתוח במערכת יחסים חדשה כי היא וג'ון זה כבר משעמם אגב: בקשר להודעה של יש מישהו שלא קורא ספויילרים אם לא שמת לב שהודעה שלך יש ספויילר רשמת יש מישהו שלא יודע מי הרוצח ומי שלא קורא ספויילרים לא יודע שיש בכלל רוצח אז מעכשיו לא לרשום ספויילרים בהודעות שמיועדות למי שלא קורא ספויילרים

soapsfan

New member
מה?

אז היא השתגעה אז אף אחד לא יכעס עליה. אני כבר רואה את הסצינה.. מרלנה:"אני מתנצלת שהרגתי 10 אנשים,אבל הייתי משוגעת!עכשיו כשהשתחררתי מבית המשוגעים הכל יהיה בסדר" הופ/ג'ניפר/לקסי/מיקי/סלסט/בו וכולם :" או אנחנו סולחים לך מרלנה,בגלל שסה"כ היית משוגעת" NOT.אפילו אם היא הייתה משוגעת-מרלנה הרגה כבר 7 אנשים,והיא הולכת להרוג עוד 3,אני לא רואה איך יסלחו לה על זה

שלזי1

New member
חחחח גדול!!!

בסדר אבל כותבי ימי חיינו קצת יותר מוכשרים ממני חח ומתי אנשי סאלאם יגלו את זהות הרוצח?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

הגילוי?אין לי מושג!אני שמעתי שבסביבות דצמבר 2004/ינואר 2005 אבל זה היה רק שמועות

שלזי1

New member
../images/Emo58.gifכל כך הרבה זמן

אני מקווה שלא ועוד מעט כבר יגלו שזאת היא

CityGirl9

New member
גדול אתה soapsfan ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

פשוט ענק... וכן נראה לי שכל כותבי הפורום קוראים
במיוחד של soapsfan

CAMILABENJA

New member
ניסיתי..

סאמת שניסיתי בהתחלה.. החלטתי שאני לא רוצה להרוס לעצמי עלילה כ"כ מבטיחה כמו זאת... אבל נשברתי!!! מי היה מחזיק?! ולי אין כוח רצון כזה... חחח.. וכמובן תודה ענקית לסואפספאן :) יו רול.. חח

למעלה