סה"כ בת מצווה

יערית

New member
סה"כ בת מצווה

אבל כזו שמחה עוד לא ראיתי כבר הרבה שנים!!!!
האחיינית הראשונה שלי חגגה 12 חורפים,יש שיאמרו מעל הפופיק, יש שיאמרו "כך צריך לחגוג לנסיכה",אולם עמוס אנשים וילדים ובני משפחה לכבודה,כוכבי טלויזיה הגיעו לשיר לכבודה,ערב טברנה למבוגרים שבאמת הפיל אותי מהשולחן{הרימו אותי לרקוד} ובעודי מתנוענעת הדביקו לי שטרות פה ושם
{יצאתי מא{ע}ושרת}. באמת שמחה גדולה לכל המשפחה ,איחוד שאני מזמן לא ראיתי וחשתי, הרבה זמן שלא יצא לי לשמוע את אחי שגדול ממני אומר לי "אני אוהב אותך כ"כ",זה עשה לי כ"כ טוב. האנשים שבאמת שם עבורי,האנשים שלעולם לא יפגעו בי בכוונה תחילה,האנשים שבכלמצב יקבלו אותי,האנשים שהם בשר מבשרי,המשפחה שלי, א י ן ע ל י ה ם !!!!!! גאה להיות חלק מהם,עברתי ערב מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. מזל טוב לאחיינית היפייפיה שלי
-1.71 בגיל 12 מה מחכה לה בגיל 20

משפחה זה משפחה זה משפחה

קודם כל מזל טוב לאחיינית. שנית כייף לקרא על האיחוד מחדש זה עושה טוב על הלב. שמיחה עבורך..ותינצרי כל רגע.

R a c h e li

New member
מזל טוב......../images/Emo23.gif

לנענע ושטרות מממממממממ מתחיל להיות לי מעניין הבוקר..... המון מזל טוב....וכן אין כמו המשפחה.....

יערית

New member
../images/Emo25.gif

האמרגן הצעיר שלי{יובלי} החליט לשמור על הכסף, עד למופע הבא
. אין על המשפחה!אתמול שיחרור אמיתי מאז האובדן.

G a v ® i e L

New member
לו הייתי שטר...../images/Emo13.gif

מזל טוב. אהבה וקבלה ללא תנאים, כמו שמשפחה צריכה להיות...

יערית

New member
אמן אמן אמן../images/Emo57.gif

לרגע חשבתי על כך שאתמול בירכו אותי "בקרוב אצל יובל בבר מצווה", ספרתי שנים ,זה לא ממש רחוק:) שומרת לך 2 כסאות כבוד ,לך ולזוגתך היפה בעיניי.

יערית

New member
../images/Emo24.gif

אלו היו רגעים ענקיים איש,רגעים טעוני אושר ואהבה נשבעת לך באמא..בעצם לא נשבעת לך
בשמחות לכולם

יערית

New member
משפחה../images/Emo23.gif

הכל מהכל נקיטה,אחרי שנה וחצי קשות,הפורקן חל כמעט על כולם אמש..כמעט על כולם.שמחות ואושר גם לכם,תודההההההההה

למעלה