סדר פעולות ..... על הבוקר - קודם מתלבשים או קודם קפה ??
ה הברווז המכוער New member 26/2/15 #2 קודם פותח עיניים רץ למראה לבדוק אם זה באמת אני שעדיין חי שם ... כל היתר זה אחר כך, הסדר לא חשוב...
ה הברווז המכוער New member 26/2/15 #22 אז זהו שאני עדיין מתפלל ומנסה בכול כוחי להחלץ מהאטיליז של החמה ... אני פשוט תלוי\ש גם פה וגם שם כעינך הרואות .. השני מימן זה אני....
אז זהו שאני עדיין מתפלל ומנסה בכול כוחי להחלץ מהאטיליז של החמה ... אני פשוט תלוי\ש גם פה וגם שם כעינך הרואות .. השני מימן זה אני....
ה הברווז המכוער New member 26/2/15 #40 אז זהו שאתה לא עוקב אחרי פרסומים ולכן את לא מעודכן ולכן אתה שואל ... אז קח תזכורת מעזאזל ... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2478&MessageId=177813103
אז זהו שאתה לא עוקב אחרי פרסומים ולכן את לא מעודכן ולכן אתה שואל ... אז קח תזכורת מעזאזל ... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2478&MessageId=177813103
ה הברווז המכוער New member 26/2/15 #50 ,תאמין לי שאחרי סיבוב כזה בעזאזל גם אתה תתחיל להאמין בכול האמונות הת\טפלות שקיימות בעולם... אפילו ב"אלוהים" למשל ...
,תאמין לי שאחרי סיבוב כזה בעזאזל גם אתה תתחיל להאמין בכול האמונות הת\טפלות שקיימות בעולם... אפילו ב"אלוהים" למשל ...
B bartzvi New member 26/2/15 #30 תזהרי !!!!! שמישהו יגלה שהחבאת עוד תפוחים מתחתייך .....הנה ...אני רואה
ח חמה אחרי חצות New member 26/2/15 #37 נדחף לפריים i can't help it יש לך זווית מועדפת? שואלת בשביל שיעורי בית בהנדסה
N nadavnaaman New member 26/2/15 #43 לא יודע אם כבר אמרתי לך אני שם זין על תמונות לא עושה לי את זה ויותר מזה, נראה לי מטופש. לא מבין אנשים בוגרים שתמונות עושות להם את זה כאילו בחיים לא ראו ציצי, רגל, יד או ציפורן.
לא יודע אם כבר אמרתי לך אני שם זין על תמונות לא עושה לי את זה ויותר מזה, נראה לי מטופש. לא מבין אנשים בוגרים שתמונות עושות להם את זה כאילו בחיים לא ראו ציצי, רגל, יד או ציפורן.
ג גוטה 76 New member 26/2/15 #59 לא ברור על מה אתה מתלונן?לדעתי כל תמונה שהיא בעולם הווירטואליה מקרבת את האשליה למציאות ומזכירה שמאחורי הניקים יש גם אנשים.... ואם את/ה גם נראית טוב ולא אכפת לך לשתף... אז למה לא? ובנימה זו... אפשר ביס?
לא ברור על מה אתה מתלונן?לדעתי כל תמונה שהיא בעולם הווירטואליה מקרבת את האשליה למציאות ומזכירה שמאחורי הניקים יש גם אנשים.... ואם את/ה גם נראית טוב ולא אכפת לך לשתף... אז למה לא? ובנימה זו... אפשר ביס?