סדר פסח

קינגית7

New member
סדר פסח

פסח, מנקים כלים ומכשירי חשמל שמזמן לא השתמשו בהם. כן, ניקיתי 2 מכשירים חשמליים שדי הרבה זמן לא היו בשימוש. הם לא היו בשימוש מאז שאמי זכרונה לברכה הכינה בהם מיני מאכלים. אני זוכרת את ידיה פועלות בהם, מנקות אותם, מנגבות, מחזירות למקום. את קולה מבקש ממני להוציא מכשיר זה או אחר מהארון ולהביאו אליה כדי שתוכל להשתמש בו. היא חסרה לי כל כך. איזו אשה נהדרת היא הייתה. בכל צעד שאני עושה בחיים, בכל מקום שאני נמצאת בו. החסר הזה לא יכול להתמלא. אין מי שימלא. ואני לא רוצה מישהו אחר שימלאו. אחרי לכתה נותר העולם הזה בשבילי עגום למדי, ריק מתוכן. כל יום הנשמה נשרפת, אבל אני עדיין חיה. כל יום אני חיה עוד ועוד, על אף שהיא אינה. אני יודעת שזה יגמר רק כשאני אצטרף אליה. בינתיים אני צריכה לנסות לקדם את החלומות.

ווווואי מאמי את כל כך צודקת....

גם אצלי זה ככה אני מרגישה מתה מבפנים ומעמידה פנים של חיה מבחוץ....זה עבודה כל כך קשה....אבל חיבים בשביל הסביבה ואנשים שאוהבים אותנו ותלוים בנו..... אני כל כך מקווה שמתישהו הכאב הזה ילך ואני אתעורר לחיים לא רק מבחוץ אלא מבפנים שאני אוכל להרגיש ולאהוב.... אני ממשיכה רק בשביל אמא שלי שגם היא היתה נהדרת ואהבה את החיים עד שהיא כבר לא יכולה לסבול יותר...אז אני פשוט חושבת עליה וממשיכה זה קשה אבל מרגיש נכון...

אווץ'..

אני יודעת שזה יגמר רק כשאני אצטרף אליה ממש כאבלי בלב מהמשפט הזה..... אני מאחלתלך רק טוב עוד הרבה לפני..... יש לך זמן....

קינגית7

New member
לפעמים חושבת שחבל שלא

אבל אין מה לעשות באמת. יש לי עוד כמה דברים לעשות לפני כן. מי יודע מתי זה יבוא. אני מקווה שלא בסבל. תודה הוקוס פוקוס (איזה ניק מעודד יש לך..:)

למעלה