סדר פסח

motiNY

New member
סדר פסח

אהלן, מישהו יודע איפה יש סדר פסח לישראלים בהונג קונג? בית חב"ד או משהו? תודה מראש מוטי

Woogy

New member
../images/Emo222.gifסדר פסח בעולם../images/Emo222.gif, קוריאה

בכל פינה נידחת יש סדר פסח, אני מציע שנסקור את כל המקומות הגדולים או הקטנים בהם יש סדר פסח. לטובת כל הישראלים הבודדים אי שם. אני מזמין אותכם להוסיף את מה שאתם מכירים. לגבי קוריאה, בכל שנה יש סדר של חילי הצבא האמריקאי, אליו אפשר לבקש להרשם. השנה כנראה שיהיה לראשונה סדר באדיבות שליחי חב"ד הנפלאים. בטח לשגרירות ישראל יהיו את כל הפרטים על כך.

f2china

New member
פסח כשר בקאולון

ניתן לפנות לרב שלומי מחב"ד קאולון הוא אישיות מדהימה!! כדאי להירשם מראש לליל הסדר כתובת: 11 Hart Avenue 2/F Kowloon, Hong Kong China טלפון: 852-2523-9770 אתר אינטרנט: http://www.chabadkowloon.com יש עוד קהילות כמובן בהונג קונג ואם תרצה אמליץ לך בכיף. חיים www.flight2china.co.il

motiNY

New member
מגניב!

תודה רבה חיים! דיברתי איתו - באמת נשמע אחלה! יש לי את הפלאפון של שלומי מי שרוצה: +852-96744450 צפוי להיות סדר ממש נחמד לפי מה שאומרים...

Benkok

New member
חב"ד בקאוסן וחב"ד בסוקומוויט

זאת לא המלצה, רק ציון איפה יש סדרי פסח המוניים לציבור הרחב...

rambling

New member
תודה

אני מניח שהמקומות האלו יהיו מלאים בתרמילאים.. אולי אפשר לארגן במקום זה איזה מפגש פורום ללא מהדרין.

Benkok

New member
בכיף, אבל לא בליל הסדר...

אני יודע ש"כולם מסובין" וכו' אבל דוקא את ליל הסדר וערב ראש השנה אני מעדיף לעשות עם משפחה או חברים שהפכו למשפחה במשך השנים. בדיוק בגלל זה אני לא הולך לחב"ד או לאירועים מרובי משתתפים כאלה בליל הסדר...

למעלה