סדר פסח

סדר פסח../images/Emo155.gif

במסורת החג שבא עליינו לטובה , מנקים ועושים סדר
אז בואו נעשה סדר בדיסקים...
כמה דיסקים יש לכם של אהוד
איזה קניתם ראשון
למה דווקא אותו
איזה אחרון
איזה אתם הכי אוהבים
מה השיר שאתם הכי אוהבים מהדיסק שאתם הכי אוהבים
אם מישהו היה אומר שהוא רוצה להתחיל לשמוע אהוד ,איזה דיסק הייתם ממליצים לו
הייתם מכניסים שיר של אוהד להגדה
אם כן איזה
חג שמח

יאללה עונה ../images/Emo9.gif

כמה דיסקים יש לכם של אהוד
4
איזה קניתם ראשון
עוד מעט
למה דווקא אותו
בגלל אביא לך ויוצא לאור
איזה אחרון
קרוב
איזה אתם הכי אוהבים
עוד מעט
מה השיר שאתם הכי אוהבים מהדיסק שאתם הכי אוהבים
אביא לך ויוצא לאור
אם מישהו היה אומר שהוא רוצה להתחיל לשמוע אהוד ,איזה דיסק הייתם ממליצים לו
קרוב או עוד מעט
הייתם מכניסים שיר של אוהד להגדה אם כן איזה
את עגל הזהב

clevelandrocks

New member
../images/Emo207.gifסדר במשפחת בנאי

בדיוק חשבתי איזו חוויה זו יכולה להיות, להשתתף בסדר של משפחת בנאי עם אלברט פירות (שכחתי את שמו), יוסי, גברי, אהוד, מאיר, יובל, אורנה, אורי ואביתר. שכחתי מישהו? בטח הם לא עושים כולם ביחד את הסדר, אבל לפנטז מותר, לא? חג שמח לכולם!

Kalleemero

New member
../images/Emo155.gif

כמה דיסקים יש לכם של אהוד: לצערי רק שניים...אבל יש עוד בדרך
איזה קניתם ראשון: את "עוד מעט" למה דווקא אותו:לא הייתה סיבה מיוחדת...פשוט שמעתי כמה שירים שלו וממש אהבתי אז קניתי.. איזה אחרון: "ענה לי" איזה אתם הכי אוהבים: את "ענה לי" מה השיר שאתם הכי אוהבים מהדיסק שאתם הכי אוהבים: דממה דקה אם מישהו היה אומר שהוא רוצה להתחיל לשמוע אהוד ,איזה דיסק הייתם ממליצים לו: את ענה לי הייתם מכניסים שיר של אוהד להגדה אם כן איזה: בלוז כנעני חג שמייח!!

סדר פסח...

כמה דיסקים של אהוד בנאי יש לי: ארבעה (ענה לי, השלישי, עוד מעט, טיפ טיפה) ויש לי את "בקרוב" ואת הפליטים על תקליטים. איזה קניתי ראשון: פששש.. שאלה לא קלה נראה לי שאת עוד מעט למרות שיש מצב שטיפ-טיפה נפל לי לידיים גם באותה תקופה. למה דווקא אותו? בלי שום סיבה מיוחדת... הייתי די צעיר אז. איזה אחרון? ענה לי... יצא אחרון לא?
איזה אני הכי אוהב? וואי זה עניין של תקופות לפעמיים אני לא עוזב את "בקרוב" ולפעמים "עוד מעט" זה מבחינתי הכל.. באמת קשה. אני חושב אבל שהכי טוב - לא בעצם לא הכי טוב - לא יודע אני גם חולה על הפליטים. בקיצור כולם היו בניי - אמר פעם מישהו. אם אני צריך להמליץ על דיסק ראשון בשביל מאזין חדש אז... או "השלישי" או "בקרוב" - הדיסק "עוד מעט" רק יגביר את הרוח הגבית אצל אותו בחור - ככה שאני תמיד עדין עם אנשים... בקלות אפשר להכניס את עגל הזהב א-ב-ל.... אני הייתי מכניס את יוצא לאור - למרות שזה די בנאלי אבל בכל זאת.. שיהיה. מועדים לשמחה. "ואני בעינייהם ראיתי איזה אור מי ידע אם אברהם לא היה שחור..."

exit_from_here

New member
חסל סידור פסח כהלכתו

* כמה דיסקים יש לכם של אהוד? הכל,ביחד עם אח שלי. *איזה קניתם ראשון? הפליטים נקנה שהייתי תינוק והועבר אלי אחר כך... *למה דווקא אותו? כי רק זה היה אז... * איזה אחרון? ענה לי *איזה אתם הכי אוהבים? בדרך כלל הפליטים,בגלל ההפקה של אלפנט,אבל תלוי במצב רוח. * מה השיר שאתם הכי אוהבים מהדיסק שאתם הכי אוהבים? עבודה שחורה ועיר מקלט *אם מישהו היה אומר שהוא רוצה להתחיל לשמוע אהוד ,איזה דיסק הייתם ממליצים לו? תלוי באישיות שלו.... * הייתם מכניסים שיר של אוהד להגדה אם כן איזה? הייתי מכניס כמה שירים במקומות שונים...עבודה שחורה,עיר מקלט,יוצא לאור וכו'

פראליה

New member
סדר פסח באיחור קל

קודם כל אני שמח לראות שיש לאהוד פורום סוף סוף!!! הסדר שלי: כמה דיסקים של אהוד יש לי - ארבעה (ענה לי, עוד מעט, קרוב והשלישי) הראשון שהכרתי - השלישי למה דווקא אותו - היה אותו אצלי במשפחה אז הוא הראשון ששמעתי :) הראשון שקניתי היה "ענה לי" איזה אתם הכי אוהבים - "ענה לי". דיסק מדהים! כמעט כל השירים מדהימים, כולם טובים. השיר האהוב עלי מהאלבום - כל כך קשה לבחור, אין אחד שמתבלט מעל השאר. המועדפים עלי הם "דממה דקה" , "גבולות", "אש", "היום", "הופעת מילואים" , "סטארטר" ו"היברומן". נכון שאמרתי כמעט את כל הדיסק? שאר השאלות כבר לא רלוונטיות :)

למעלה