סדר פסח לרווקים

zvivered

New member
סדר פסח לרווקים

האם יש דבר כזה בעולם סדר פסח למי שמחפש להימלט מהמשפחתיות הדביקה ? אגב, אני יודע להכין קנידלך מעולים. ביי, צביקה.

ליאן.

New member
אני מנסה להבין..

אתה מזמין בחורה לארוחת חג

zvivered

New member
לא בדיוק ...

במקור חשבתי לייסד או להצטרף לסדר פסח של רווקים/ות בלי דודים/ות. אבל ההצעה שהעלית בהחלט קוסמת לי. אם כי זו תהיה ארוחה של שנינו בלבד. מה דעתך ? שבוע נפלא לכל כוחותינו, ובמיוחד לך.

ליאן.

New member
לדעתי,

אתה יותר מדי שאפתן לטובתך..
לגבי, סדר פסר לרווקים/ות.. זה רעיון מעניין, אבל מעט בעייתי.. בתקופת החגים יש הרבה אנשים שקצת יותר עצוב להם להיות לבד ומעדיפים להיות עם האנשים הקרובים להם. מה קורה כשמצרפים חבורת בודדים ? לא תמיד יוצר מזה משהו חיובי.. זה הימור כי לא בטוח איזו כימיה תיווצר לקבוצה לא אינטימית של זרים..

Vintage

New member
אני רואה פוטנציאל חביב ביותר.

רק תנו לי סיבה לברוח מהמשפחה הפסיכוטית שלי

blaumark

New member
כמה מוכר לי

אני בן 30 וכבר הרבה זמן מכיר את הדילמה הזאת של איך לברוח מהסדר? בעבר עבדתי באבטחת מועדונים אז היה לי תירוץ לישון במקום הסדר אבל זה נגמר היום אני מארגן הרבה לפני הסדר סדר של חברים כל אחד מביא משהו קוראים הגדה ממש חפיף אוכלים ומקשקשים ושותים כל שאר הערב אולי נעשה משהו חדש השנה אני מוכן לתרום את הבית ואת הגפילטהפיש ונארגן סדר של אנשים מהאינטרנט שלא מכירים חייב להיות מעניין נשים כמה קריטריונים כגון גיל מינמלי ומקסימלי מרחק מקסימלי ועוד כמה שנחשוב אליהם תחשבו על זה בברכה מארק

ליאן.

New member
זה רעיון מעניין..

אולי נראה קודם כל כמה אנשים מעוניינים ואז נחשוב מה הלאה ? (מה דעתך עינת? מפגש פורום/הכרות חגיגי רבתי..
)

המממ.. מעניין בהחלט...

אבל השאלה היא כמה אנשים באמת יוכלו להשתחרר מהסדר של ההורים.. לי באופן אישי אין עם זה בעיה... בתנאי שלא מכריחים להביא אוכל כשר

יעלגול

New member
אם לא נהיה אצל אחותי בגרמניה

ואם יהיה לי איך להגיע תספרו אותי בפנים

למעלה