סדר עדיפות בלוד

סדר עדיפות בלוד

רציתי לעלות שאלה :בשבוע שבועיים האחרונים אני נוסע לי בכבישי לוד ומה אני רואה תחנות חדשות שיחליפו להם את הישנות. לפי דעתי דבר מבורך בהחלט. במקביל בזמן נסיעתי באותם כבישים הנ"ל- חברה בלשון המעטה-פשוט קטסטרופה. אולי(וכאן באה השאלה)אפשר לקבל ממכם הצופים תשובה מה יותר חשוב מבחינת סדר עדיפות?התחנות-שכמו שאמרתי מבורך-או תיקון הכבישים וריפודם מחדש??(מנדי ספדי אם תוכל להזיז את הנושא נשמח ונודה)

אגד הוא האחראי הבלעדי..כי פניתי

ממליצה לך להיכנס לאתר של אגד ולהשאיר שם בקשות בכותבים למערכת. ככל שתגייס יותר אנשים שיכתבו כך תוכל להשפיע יותר. במקביל כדאי גם לכתוב למשרד התחבורה על הפנייה שלך לאגד ולשלוח להם העתקים. קח יוזמה..זה מה שחשוב. לקטר ולקטר ולחכות שמישהו יעשה משהו בשבילי זה לעולם לא יצליח. שבת שלום ומבורכת

תיקון לגבי התחנות של אגד

יש בעיר ועדת תחבורה. מפנים את הבקשות לועדה. אגד מטפל בכל מה שקשור פיזית בהתקנת התחנות. הועדה נותנת אישור לאגד היכן להציב את התחנות. תבדוק אותי. שבת שלום ומבורכת

ה דרומי

New member
תחנת אוטובוס

תחנת אוטובוס - תמרור לכל דבר אז האח תוכן: האחריות היא לשלטון המקומי (להצבה ולתחזוקה) אבל פקח התנועה של חברת האוטובוסים אמור לבדוק תחנות בליות או חסרות ולידע את השלטון המקומי להשלמת התחנות החסרות מקור איש תח"צ

ס ד

New member
חבל על הזמן. נסיתי הכל ולא עזר.

צריך פשוט להעיף את רגב לכל הרוחות

אפי אלייך

היום ראתי בעיר משאית עם שלוש תחנות חדשות.. מה אגיד לך זה עושה טוב בלב. כמו כן ראיתי את גנני העיר גוזמים שותלים נרקיסים ועוד. יתכן שאנו לקראת חזרתנו לעיר מתוקנת ככל הערים בישראל.,

לא ראית במקרה גם זפת לזיפות כבישים

במקרה (כמו שאמרתי למעלה תחנות או כל דבר שמוסיף חן ויופי לעיר -מבורך)מקווה שבני יטפל בעינין

למעלה