סדר עדיפויות

dudumagic

New member
אווווו

נשמע כאילו את מכירה אותי... את מעוצבנת על מישהו ?

dudumagic

New member
מה מוטעית בזה ש...

אני חושב שמיסוד כרגע לא יועיל לי במיוחד שאני נקרא "עסקת חבילה" אולי כן .. אני לא יודע .. זה תלוי בהרבה דברים שכבר אין לי כח לחשוב עליהם . אני רק חושב עכשיו איך להתקדם הלאה ולגרום לכך שאני יכול לקנות לילד כל מה שאני חושב ורציתי כשחלמתי שיהיה לי ילד ... מבינה ?

dudumagic

New member
סדר עדיפויות

מהו הסדר העדיפויות לגבי כסף ? האם לשלם חשבונות ארנונה , חשמל , מים וכו... לקנות בגדים לילד ? לקנות בגדים לעצמי ? לקנות ציוד לעסק שלי ? לקנות רכב ? אני כל כך רוצה לקנות לעצמי ולגרום לי כבר להנות מהכסף שאני מרוויח אני חייב רכב ... וכבר חסכתי כמה אלפים ... אבל ... אני לא יודע מה לעשות ...

dudumagic

New member
האמא של הילד שלי לקחה אותו לשבת

ופעם ראשונה ! אני מדגיש פעם ראשונה לאחר שנה וחצי היא קנתה לו קצת בגדים !! נדמה לי שזה באיחור לא ? ועוד היא חולמת לקחת אותי ממני ... אוי כמה שזה נשמע מצחיק ... אני מגדל אותו והיא תיקח אותו מוכן .. זה נשמע נורא איך שאני מציג את זה , טוב שתחיה באשליות. אם עד עכשיו הצלחתי להחזיק מעמד אז סימן שעשיתי זאת בגדול ! ואני שמח .

dudumagic

New member
חבל שאני לא אם חד הורית

כי אם חד הורית יש לה יכולת השרדות יותר טוב מבחינת זוגיות יותר קל לה . בחורה חושבת שמי שרוצה אותה צריך להשקיע , ולהראות נכונות , ולבוא לאסוף אותה לבילוי , וכו.. בקיצור , לא אני . אני לא מצליח וכנראה אולי שאני לא רוצה . כי כמו שאמרתי קודם זה לא בסדר עדיפויות שלי , אני יודע שאם אני ישקיע בקשר בהרבה דברים אני יוריד הילוך ואני לא יצליח לסמן וי בעדיפויות האחרות ... אז בנות לא בראש שלי אולי בלי מחויבות זה יעזור לי מחויבות תבוא עוד חצי שנה בנות יכולות לחכות ? לא אה... טוב נו שיהיה.

m i c h a l i

New member
כנראה שאתה לא רוצה...

כך אמרת ובזה סיכמת את העיניין.. כי כשתרצה אני לא חושבת שמשהו יוכל לעצור אותך חג שמח דודו

היתי חייבת...

אני אמא חד הורית ל-2 קטנים. אין לי עזרה מאף אחד, אני רחוקה ממשפחה, עושה הכל לבד כולל הנושא הכספי (בעלי לא משלם מזונות) ותתפלא, אני מספיקה הכול! אני עובדת, לוקחת את הילדים לחוגים ופעילויות, הולכת לחוגים בעצמי, ונמצאת בקשר רציני כבר כמעט שנה. ועדיין, אם אצטרך למצוא זמן לעוד משהו, זה אפשרי. הכל עניין של רצון ואירגון נכון. להסתכל על אחרים ולחשוב כמה יותר קל או קשה להם - זה לא יעזור לך. אתה גם אף פעם לא יודע באמת את קשיי אדם זה או אחר. אתה צריך לדעת מה אתה באמת רוצה ולעשות הכל כדי להגשים את הרצונות שלך. אז תחליט, אם אתה רוצה לשים V על בנות, או שכבר שמת X מראש בלי לנסות??

דודו הרשה לי אחוות גברים הורים../images/Emo45.gif

שלח אותה קצת גם לחנויות צעצועים וכו' וכו'שתעשה הכשרה כמה שנים ואח"כ כשהוא יהיה בן 18 האוצר דבר איתה על זה

ielly

New member
רחוק מלהיות קרוב

טוב אז אני חייבת לשנות קצת את השקפת עולמך, לא זה לא יותר קל לי כאם חד הורית...אני צריכה להשקיע בזוגיות באותה מידה שאתה צריך להשקיע ואולי אפילו קצת יותר כיוון שאני רווקה חד הורית מבחירה וקצת קשה לסביבה לקבל את זה, עכשיו אומנם אני קצת יותר פתוחה להצעות כשבני כבר בן שנה ו8 חודש אבל לא עומדים אצלי בתור(מהסיבה שכבר ציינת "עיסקת חבילה") וזה לא אומר שאני מוותרת על זוגיות ואהבה וזה שיבוא יצטרך לאהוב את בני בזכות עצמו ולא בכדי לרצות אותי... לגבי ההוצאות כבר הספקתי לשכוח מתי בפעם האחרונה קניתי לי משהו...? המלאך שלי הוא הדבר הכי חשוב כרגע ואני משקיעה בו את כל כספי ואהבתי כי הוא פה בשביל לגדול ולהתפתח ולהיות אדם אהוב ונאהב ולא עול על כתפי אני מבינה את הרוגז שלך לגבי האקסית לפחות היא בתמונה אצלי גם המעט הזה לא קורה, אני משפחת סופר על יש לי המון אהבה להרעיף ולילדי לא חסר שום דבר ואני מקוה מאוד שגם בעתיד הוא לא יחסר דבר אני לא מתיימרת לומר שאני מלקקת דבש...אבל באמת שזה לא בשמיים. צריך פשוט לקחת הכל בפרופורציות נכונות ולא לתת לאף אחת להוציא אותך מהכלים

EFRATY10

New member
אצלי המשכנתא וההוצאות לילד

הן במקום הראשון, אחר כך אם נשאר תקציב אז אפנק את עצמי.

סדר עדיפויות

קודם כל אוכל וש"ד אחר כך גן וצהרון אחר כך חשבונות... ואופס,כבר חרגתי ממסגרת המזומן החודשית שלי... בגדים,לי או לה...ככה בתיחלת כל עונה איזה בגד צנוע בשבילי וכמה חליפות בשבילה רכב?קודם שיהיה לי להוציא רשיון...שאר פינוקים,כמעט ולא בא בחשבון.

למעלה