סדר לפי תאריכים

סדר לפי תאריכים

בסדר, הבנתי מה ההגיו של השרשורים פה אבל בכל זאת מפריע לי שהעניינים פה לא מתסדרים לפי התאריכים היום כבר ה-23 וזה נראה לי כל כל טפשי שתקועה פה הודעה למעלה מה-20 אולי נשווק קצת את הפורום שיכנסו משתתפים חדשים? אני מרגישה מחנק, כל כך מינימליסטי, אולי הבעיה בי שאני לא מתאימה למינימליזם הזה בוקר טוב לכולם

e-magine

New member
ובכל זאת, את חוזרת ../images/Emo13.gif

ואת פעילה מאד. יש לך ממני אור ירוק לשווק תקבלי ממני אפילו עמלה מהמשכורת שלי, אאאאא שכחתי, אין לי משכורת, אני מתנדב
טוף אז גם העמלה הלכה, תראי יקירתי, אני אשמח אם יבואו לכאן גולשים וישתתפו בפורום, אבל אני מעוניין שזה יהיה פורום התמכרות לאינטרנט, לא פורום חופשי. אני לא יודע אם יש מספיק פורומי "על כוס קפה" או "שיחה נעימה" או כיוצא באלה, תמיד יש מקום לעוד, אבל לא בשביל זה אני הקמתי ומנהל את הפורום הזה. הצבתי לעצמי איזושהי מתרה, תאמיני לי מאדם שיש לי את היכולת לנהל גם פורום ספרות וגם פורום כדורגל, וגם פורומים משפטיים מקצועיים, אבל את הפורום הזה אני מאד רוצה לנהל כפורום תמיכה למכורי אינטרנט. אין לי יומרות להיטות הפורום הכי גדול ב
ואפילו לא ב10 הגדולים, אני רוצה אבל, שלמכורי האינטרנט תהיה פינה בה יוכלו לפגוש אנשים כמוהם, לתמוך אחד בשני ולחפש ביחד פתרונות.

לאמג´ין היקר, המקסים הנדיב והטוב

יש דברים שאתה לא קולט אצלי וזה די מפתיע אותי כל פעם מחדש למרות שיש לי בעית גבולות ואני נסחפת גם פה וגם בכל פורום אחר לכל מיני אופטופיקים (זה גם חלק מהחיים, קשה למדר את עצמך לגמרי סטרילית) (עובדה שאנשים דיברו פה הרבה זמן על קריסת המגדלים,כי אי אפשר היה להסתגר במגדל השן של רק דיבור על התמכרות) עדיין אני מאד מאד מאד מאד מאד מודעת לשם הפורום ומטרתו ולא היה עולה בדעתי ולו לשנייה להציע למישהו להיכנס לפה לכוס קפה אם אספר לאנשים על הפורום זה רק לאנשים שאני יודעת שהם מתמכרים בדרגה זו או אחרת, ותאמין לי שאני מכירה כמה מתמכרים כבדים חוץ מזה שגם הערת כמה וכמה פעמים ואני לא טיפשה וקלטתי אותך מצוין, האותיות פה ענקיות אז קל לי לקרוא הכל!!!! לגבי העמלות עשית לי כזה L000000L אתה יודע, אני האדם הכי לא מסחרי בעולם, תמיד ידעתי לבזבז כסף אבל לא לעשות כסף לפעמים אנשים רצו לקנות ממניציורים אז לא היה נעים לי לקחת כסף אז או שנתתי מתנות או שלקחתי גרושים ממש במקרה של אנשים זרים וכל כך הרבה פעמים הכרתי בין אנשים שהפכו לזוגות (שלושה גם התחתנו) והצלחתי למצוא לאנשים עבודות (אני עצמי מאד דפוקה ביחס לעצמי ול"לסדר לעצמי, אבל זה קשור לפחדים ,וחוסר בטחון, אבל בלסדר לאחרים אני נורא טובה כל זה עשיתי תמיד מאהבת אנשים ואף פעם לא ציפיתי לתמורה או "עמלה" אבל כמובן אני יודעת שסתם צחקת בינך לביני פשוט זה עשה לי אסוציאציה ובהזדמנות זו גם רציתי שקצת יותר תכיר אותי אימגין במציאות הלא וירטואלית יש לי המון המון המון חברים וחברות חלק קטן מהם קרובים מאד, באופן טבעי הבעיה שאני חיה במקום רחוק שבתוכו איןלי חברים קרובים, ואני מרגישה מבודדת פה וזה מגביר אצלי לדעתי את ההתמכרות לנט

וחוצמזה עוד בקשר התחושת לבד

פה בפורום הסיבות שאני נכנסת שוב ושוב היא שיש פה אנשים באמת מקסימים שסובלים מהבעיה שאני סובלת ממנה ושמאד נקשרתי שכלית וגם רגשית למנהל הפורום הזה בזמן קצר (סמיילי) ובעיקר בגלל שאני יודעת שאני בצרה גדולה ורצינית עם ההתמכרות הזאת האמת שגם לא אכפת לילדבר עם עצמי פה או לפעמיםגם איתך וכאילו כמעט רק... אבל זה עושה לי אשמה לראות את השם שלי מופיע פה כל כך הרבה פעמים זה יוצא מין מגלומניה מגעילה כזאת כאילו אני בולעת פה את כולם ולא נותנת פתחון פה לאף אחד זה לא נכון אבל בעין לא מזוינת זה נראה ככה מבחוץ על השטח... טוב יש מלא פורומים בנט נראה לי שבגלל הצער הכבד על ההתפרקות (הזמנית?) של חבורת האמנות שלי מיואל היה לי יותר צורך להיות פה אגב, אתמול נכנסתי לראשונה לקיטורים ותלונות ומה זה כיף שם אני לא ארחיב כיזה אוף טופיק בהזדמנות אני רוצה להשוות בין התמכרות לשיחות טלפון להתמכרות לשיחות נט, לנט, לפורומים

e-magine

New member
מאדאם, הכל בחיוך וברוח טובה,

בסופו של דבר, בשבילי ולא רק בשבילי, האינטרנט הוא "טעם החיים" ולא המשקה החום המתוק שילדים אוהבים. פשוט הצחיק אותי המונח "לשווק את הפורום". כי לשווק זה למכור, ואנחנו לא מוכרים כלום. חוצמיזה, אולי לא תאמינו, אני בין האלה שביקשתי מתפוז לשנות את השיטה של רישום חברים בפורומים, וביקשתי שמי שכותב פעם - פעמיים לא יחשב עדיין כחבר, כי בעצם זה רק מבקר, ולא חבר. ותראו עכשיו, הרשימה שלנו הצתמצמה מ - 60 ל - 20 בערך. לגבי פורום אומנות, לא מכיר וכמו שאמרתי, לא רוצה להביע דעה על פורומים אחרים, אך בוודאי חבל עליו, אני בטוח שאפשר לשקם אותו, אם את רוצה תפני אלי במייל ואני אציע לך איך אוליע איך, כל זאת בתנאי שיש מי שירצה לנהל.

תודה על האכפתיות, מגין, באמת עבר

עלי משהו קשה נפשית בגלל מה שקרה ואולי זה גם התפכחות קשה בקשר למיגבלות האינטרנט באחד הימים הקרובים אשלח לך אימייל עם סיפור התגלגלות העניינים מההתחלה (אבל באוקצור כמובן, רק עם הדברים החיוניים להבנת המקרה) והנפשות העיקריות הפועלות אני חשה כמו אחרי התמוטטות המגדלים להבדיל אלפי הבדלות שהמקרה שקרה עם הפורום הזה (לעומת פמיניזם למשל שעברו לתפוז בלי בעיה והתאוששו ציק צק, קראתי על זה בפליט שקם עצמך) שיש לזה השלכות מרחיקות לכת עלי ושעוד לא התאוששתי בכלל ממה שקרה טוב, לא ארחיב יותר פה, אנסה לנסח אצלי ואשלח לך. ואכתוב לך את שתי תיבות הדואל שלי. וכמובן זה לא דחוף. אולי בעצם ניסוח הדברים זה קצת יעזור לי לקבל פרופורציה.

אני מוכרחה להגיב כאן... ../images/Emo13.gif

ראשית, אני מאוד מאוד מעריכה את העבודה שאתה עושה כאן, מהפאן המקצועי. (מה לעשות, אני מכירה את מלאכת ניהול הפורומים מכיוון שעלול להפתיע אותך..
) שנית, גם כאשר פורום מנוהל באופן המקצועי ביותר, יש גלישה להתנהגות חברתית, כי אתה יוצר קהילה...
... ותחשוב על זה ...

e-magine

New member
קודם כל ../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif

אני לא שואל ולא לוחץ, תספרי אם תרצי, אני מכבד פרטיות. אגב, אני אוהב את הכתיבה שלך, לא סתם קראתי לך אחותי הווירטואלית.

למעלה