סדר.. למזרח

hosham

New member
סדר.. למזרח

נראה לי שבמקום סדר ניהיה לי בלאגן..:).. כולכם ממליצים על כל מיני מקומות והתחלתי להתבלבל כבר אם מה כדאי להתחיל... אם מישהו יודע מה הדרך הנוחה והמהירה ביותר מבובמביי לנפאל אשמח לשמוע.. מעבר לכך בתגובה לsmndrol תיאלנד מאז שהיית התייקרה מאוד... מחברים שהיו סיפרו לי על ממוצע הוצאות של כ 800 דולר... מה שהופך אותה למדינה הכי יקרה בה אבקר...ולכן אשהה בה הכי פחות זמן... אני שמחה לקרוא את ההמלצות של כולכם..כן ירבו.. תודה לירן.

sela v

New member
הדרך הנוחה והמהירה ביותר?

טיסה

hosham

New member
ביקרו\טיילו

חברים שלי אתה מתכון.? הם היו בצפוןתיאלנד ובאיים ...

shmuel778

New member
אתה מוזמן להעזר באתר שלי .

אל תוותר על תאילנד בגלל שהיא יקרה . זה נכון שהעלות הממוצעת גבוהה מאשר מדינות אחרות , אך זה משום שהיא מפנקת יותר ולכן מוציאים שם קצת יותר כסף , אבל תמיד מוצאים הכין להצטמצם ועדיין להנות . בהצלחה .

hosham

New member
:)איזה תזמון ..

שלום, בדיוק הייתי באתר שלך..:).. ראיתי את הקישוא אליו מהודעות של אחרים... זה נחמד... עדיין לא הספקתי לקרוא הכל אבל א כבר אתה הוא האחראי לאתר הנראה עד כה קסום... שאלה לי אליך.. האם אתה יודע את דרך המעבר הנוחה והמהירה ביותר לנפאל מבומביי? אני נוחתת עם אל על בבומביי ב03/04 ואת סדר פסח אני רוצה לעשות בנפאל כך שאיך שאני נוחתת אני צריכה כבר להתחיל במסע לעבר נפאל... אני לא רוצה לקחת טיסה איך ניתן לעבור בשבוע בדרך זולה? תודה מראש.. וד"א אני בת... תודה לירן.

shmuel778

New member
שלום ללרון הבת .

הדרך הזולה לעבור מבומביי לנפאל היא בעזרת רכבות ו/או אוטובוסים . מבומבי יש רכבת לורנסי . משך הנסיעה שאני מעריך היא 30 שעות + - ומורנסי לכיוון הגבול עד קטמנדו בערך עוד 20 שעות + - . למרות העניין הכספי , כדאח לשקול טיסת לנפאל . אני לא יודע מה תיהיה ההרגשה שלך שאת הטיול תתחילי בנסיעה ארוכה ברכבת ההודית . אולי תאהבי זאת ואולי ממש ממש לא . בהצלחה . נ.ב. : יש קישוא לאתר שלי ? מתי הוא הספיק לצמוח ?

Amoureuse

New member
אולי לשלב רכבת-טיסה

טיסה ישירה בומביי-קטמנדו יחסית יקרה כי יש רק חברה אחת על הקו, רויאל נפאל, שגם ידועה לשמצה באיחורים וביטולים. מדלהי לקטמנדו שילמתי כ-100$ (לפני כ-3 חודשים), ואני לא יודעת כמה עולה רכבת בומבי-דלהי אבל אולי זה שילוב קצת יותר נעים מרכבת+אוטובוס וקצת יותר קצר. המילכוד היחיד הוא שמחיר כזה את יכולה להשיג רק מדלהי עצמה, כדאי שתנסי להזמין מסוכן מקומי באימייל. יש כמה סוכנויות שישראלים עובדים איתם הרבה כמו אבי ברמה גסטהאוס. אם את רוצה תשלחי לי מסר אני אנסה לחפש אם יש לי את המייל שלו.

hosham

New member
תודה ושאלה נוספת

תודה רבה ... עשה לי קצת סדר .. אני אהיה קצת חוצפנית ואעזר בך עוד קצת...:)אם אפשר כמובן... הטיול שאני מתכננת הוא ליעדים הבאים : הודו,נפאל,קמבודיה, לאוס, ויאטנם,תיאלנד וסין. ראיתי באתר שהיית אם אני לא טועה כמעט בכל הארצות הללו .. איך לדעתך עלי לעשות את המסלול? מאיפה להתיל ואיפה לסיים ואיך מתבצעים המעבררים בין הארצות? (טיסה\רכבת\אוטובוס) הטיול יהיה כ 6 חודשים+- , עם כ 25.000 שקל, נראה לך מספיק.? תודה מראש!!!! ד"א את הקישור לאתר לקחתי מההועות שהשתשרו בפורום יכול להיות אפילו שאה הוא זה שנתן את הקישור.. :) לירן

shmuel778

New member
נראה לי

שיש יותר מידיי מדינות לזמן שהקצבת . יש להתחשב במז"א האויר .רעיון למסלול טיול מטורף הוא מהודו יבשתית לנפאל משם יבשתית לטיבט ולסין , משם יבשתית ללאוס או ויאטנם משם לקמבודיה ותאילנד . צריך יותר מ6 חודשים כדי להנות מהמדינות שהזכרת . אני ממליץ אולי להתרכז ב 3-4 מדינות . לשיקולך .

SPnage

New member
אין מצב

טיול כזה מתאים אולי לשנה, לא לחצי שנה. חבל סתם לרוץ ולהיות לחוצים בזמן. תתחילי את הטיול ותראי איך העסק מתגלגל, מי יודע אולי בכלל לא תצאי מהודו...

dank4

New member
לירן כנסי

אני מתכוון לצאת לנפאל בסביבות אצמע -סוף מרץ- עוד אין לי מושג איך-אבל מן הסתם אני רוצה בדרך הזולה ביותר- כמו כן גם אני מבקש להיות בטיבט\סין וכו ( אבל לא בכול המקומות שציינת) א אשמח לקבל ממך מידע אם כבר אספת ב ... בהצלחה

smndrol

New member
תגדירי את רמת הטיול ואז תדעי מחיר

אולי אני באמת לא מעודכן במחירים אבל תעשי חושבים איזה רמת טיול את רוצה לדוגמא - לינה - בחדרים משותפים doorms (זול), או בחדר פרטי בגאסטהאוס (בינוני), או במלון (יקר) אוכל - ברחוב דוכנים או מסעדות רחוב (זול), אוכל בגאסהואסים (בינוני) או במסעדות לתיירים (יקר..) נסיעות - ואיזה רמת נסיעות את רוצה.. כשאני הייתי היו את כל הסוגים: רכבות מחלקה ראשונה (עם מיטה) שנייה (מושבים) ושלישית (רצפה) - לפחות במה שאני הייתי!, אוטובוסים: מתחנות האוטובוסים (מקומיים בעיקר) - אוטובוסים עם מאווררים או מזגנים ובכמה רמות.. וכמובן אוטובוסים לתיירים דרך סוכניות הנסיעות - יותר יקר (ובלי לדבר על טיסות..) חוצמזה זה תלוי כמה טיולים מאורגנים את תעשי (יקרים..), או שתמצאי גאסטהאוסים מחוץ לערים הגדולות ומשם תטיילי.. לכן קצת קשה להגדיר לך מחיר.. רמת הטיול תשנה לך דרסטית את הוצאות הטיול - גם אם הייתה עליית מחירים

למעלה