סדר יום בהנקה...

סדר יום בהנקה...

היום פגשתי שכנה , אם לבן חודשיים ולתדהמתי הרבה, היא סיפרה לי שהיא מניקה באופן מלא, כל שלוש שעות בדיוק. היא אומרת שהילד כמו שעון, בול כל 3 שעות אוכל. אני אם לבת בת 4 חודשים, וממש אין לי סדר קבוע. היום למשל טיילתי איתה בקניון והיא נרדמה ובאמת לא אכלה 3 שעות, אבל עכשיו למשל היא בכתה, צרחה ממש ורק ציצי הרגיע אותה וזאת לאחר שעה וחצי של הארוחה האחרונה. בנוסף היא גם אמרה שהבן שלה עם מוצץ, מה שיכול להסביר אולי את המצב, שכן בתי "משתמשת" בי כמוצץ להירגע, וגם הוא שוכב על הבטן המון!!!!! בקיצור-הרגשתי שממש נכשלתי ב"חינוך" שלה. איך זה אצלכן? האם משהו אצלי לא בסדר?? או שכל תינוק זה משהו אחר. השאלה:האם זה תלוי בילד או באם?? אשמח לשמוע .

1טלטלים

New member
מה לשעות,הדשא של השכן תמיד

ירוק!חביבתי,ילדים לא דומים אחד לשני,כבר מרגע הלידה אחד מכריז על בואו בשאגות רמות ושני מסתפק בשאגונת. עיקרון שצריך להנחות אותך כל עוד אצת מניקה מלא הוא הנקה לפי דרישה של תינוק ולא של שעון,עדיף שתזרקי אותו ותאמיני לי יהיה לך יותר קל. על מוצץ-צדקת,עצם מלאכותי זה ,מונע מתינוק חמוד שעות אמא וכמובן ציצי. אם את קוראת לזה הצלחה בחינוך?!אני מסופקת.... שכיבה על בטן-בלי שום קשר להנקה,תמיד מומלצת.גם אם תינוק מקטר בלי סוף,אלמד אותך טריק קטן-אם יש לך בבית כרית גדולה הניחי את בתך עליה,תראי שהיא מרימה את ראשה ומחזיקה אותו זקוף אפילו לכמה רגעים.עשי תרגיל זה כמה פעמים ביום במצטבר יצאה לך שעה,אחרי שבוע תוסיפי זמנים לשכיבה על בטן.אם יש לך שטיח גדול,הניחי עליו את הקטנה ושחקי איתה,תגרי אותה עם צעצועים ,קולות,שכבי גם את על הבטן,שתראה שאין את שונה ממנה. שכיבה על בטן ובכלל המצאות תינוק על בטן חשובה להתפתחות המוטורית של תינוק:התהפכות מבטן לגב,הפוך,עמידה על ארבע,זחילה,התיישבות,מחזק את חגורת הכתפיים... רוצה רק לחזק אותך שאת בסדר גמור ואמא נהדרת שמשקיע ונותנת מעצמה. המשיכי כך, אמא של טל

למעלה