סדר הפרשת חלה

ציפוי למאפה

ציפוי למאפה לקבלת גוון חום זהב יש לטרוף ביצה שלמה עם 3 כפות שמן זית ולמרוח לאחר שהקליעות הכפילו את גודלן , {לפני האפיה } לאפות בחום בינוני עד גבוה, חשוב מאוד!!!! להפריד בין החלות בנייר אפייה בכדי שלא ידבקו,,, ציפוי למאפה

ל חלות מוכנים לאפות אופים בחום גבוה עד שהחלו

בס"ד כל חלות מוכנים לאפות אופים בחום גבוה עד שהחלות מקבלות גוון חום

אני עשיתי בנאמנות הכי טוב שאני יכולה ועכישו ב

אני עשיתי בנאמנות הכי טוב שאני יכולה ועכישו ברכת ה' תהיה במעשה ידיי ,אמן!!!!!! אין עוד מלבדו ואפס זולתו , ישתבח ויתעלה שמך בורא עולם בכל העולמות כולם , תודה לבורא עולם ענת 0528475509

לומר :החלות לכבוד שבת קודש ,

בס"ד לומר :החלות לכבוד שבת קודש , לומר :החלות לכבוד שבת קודש , יהי רצון שיהיו כטעם המן ,כטעם גן עדן , מראה גן העדן וריח גן עדן

לאחר ההפרשה וקריאת התפילה תטול את החלק המופרש

בס"ד לאחר ההפרשה וקריאת התפילה תטול את החלק המופרש , ותשרוף אותו באש או בלהבת הגז, חלה מצוותה בשריפה ,אם אין אפשרות לשרוף את החלה , יכולה האישה לקוברה ,ואם אין אפשרות לקבור , תניח את החלה כמה ימים עד שלא תהיה ראויה יותר, אך אין לשים את החלה באשפה שזה דרך בזיון , ואסור לבזות תרומה , {לוקט מספר קצירת השדה על הלכות חלה ותרומות מאת הרב שניאור שליט"א}, לאחר הפיה מיד עם הוצאת החלות ודברי המאפה מהתנור יש להניח את החלות ע"ג מגבת מטבח ולפזר מים בתנועת השפרצה על גבי החלות , מיד לאחר מכן לכסות את החלות עם מס מגבות מטבח בכדי לשמור על חומן , כמו כן ניתן גם להכניס את החלות לתוך ציםפוית ולכסות במגבות, לאחר כ-20 דקות כאשר החלות כבר קרות להכניס לשקית ניילון לקשור להעביר למקפיא , *שבת שלאחר חג הפסח טוב להכין חלה בצורת בצורת מפתח , {שער גאולה שער הפרנסה ....} *לכבוד חג השבועות טוב להכין חלה בצורת סולם עם 7 שלבים ,כנגד שבעה רקיעים , אמר רבי יוחנן : למה נסמכה פרשת חלה לפרשת עבודת אלילים ,לומר לך שכל המקיים מצוות חלה כאילו ביטל עבודת אלילים ,{ ויקרא פרק ט"ו} אין עוד מלבדו !!!!! ענת 058-475509 אם ברצונך להזמין שיעור ניתן להתקשר נייד

cial 1

New member
ולי יש במועדפים וגם בבית מרות המדהימה../images/Emo24.gif

למעלה