סדר הספרים

dorontz

New member
סדר הספרים

קראתי לפני כמה שנים חלק מהרשומות , את האגדות, 2 ספרים משישית המפגשים.. והחלטתי לקרוא שוב הכול מהתחלה.. קראתי את דרקונים של דמדומי סתיו וכעת אני בדקונים של ליל החורף. לפני שאני ממשיך, האם מישהו יכול לכתוב פה את הסדר המדויק של הספרים מההתחלה עד לאחרון שיצא? ואם יש באנגלית גם באמצע שלא יצאו בעברית -מה טוב.

SaberTooth

New member
הספרים לפי הסדר שיצאו...

קודם יצאו הרשומות - דרקונים של דמדומי הסתיו, דרקונים של ליל חורף ודרקונים של שחר האביב. אחריהם יצאו האגדות - עת התאומים, מלחמת התאומים ומבחן התאומים. אחריהם יצא דרקונים של להבת הקיץ ואחריו סדרת מלחמת הנשמות שלא תורגמה לעיברית. כמובן שמסביב לספרים האלו, יצאו בערך באותו הזמן ספרי משנה כאלו המשמשים יותר כרקע על העולם, הגזעים, הדמויות, הילדים של הדמויות, הנכדים שלהם, וכו´..., אבל הם לא מתקשרים לסיפור המרכזי.

SaberTooth

New member
אתה מתכוון לשרשר../images/Emo35.gif

אילו שתי הודעות
זו וזו של ווילו רוזנברג (מקווה שלא טעיתי בשם)

באתר הפורום יש קישור להודעה...

...בה מפורטים שני סדרי קריאה שונים להלן הלינק.

dorontz

New member
תודה והצעה

תודה קודם כל , עד לפני יומיים בכלל לא ידעתי על הספרים שקיימים באנגלית. ההצעה שלי היא דווקא לקרוא את המפגשים ואת כבשן הנשמה אחרי שקוראים את הסדרה, שהיא לפחות עד לרשומות הרביעי. אמנם כרונולוגית השישיה והכבשן מספרים על תקופה מוקדמת יותר.. אבל הכוונה היא שנבין יותר דווקא מלקרוא על העבר, כמו שעשו למשל בסדרת סטאר-וורס, שהסרטים החדשים מומלצים לצפייה רק אחרי הסרטים הישנים, למרות שהם מדברים על הרקע ותקופהמוקדמת יותר.

אני צריכה עזרה...

המורה שלנו החליטה שהיא רוצה שנעשה נושא אישי באנגלית על נושא שאנחנו נבחר ובכן אני בחרתי ברומח הדרקון בגלל שזו סדרת ספרים מדהימה אז אם מישהו מכם יכול להביא לי חומר כל מה שאפשר על הספרים אני אודה לו מאוד...אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי...

למעלה