סדר היום שלי!

black_magic

New member
סדר היום שלי!

למרות מערכת השעות הפשושה שלי אני לא מגיעה הביתה בשעות נורמאליות.. קמה בשעה 6, מתקלחת, וצועדת למרכז זיו (לאלו המכירים ת´חיפה) זה איזה רבע שעה ללכת.. ושם יש מונית שאוספת ת´ילדודס לבצפר (לומדת מחוץ לעיר)מתחילה ללמוד בשבע וחצי, לומדת ובלה בלה.. 1:35 מסיימים ללמוד, עולים על המונית לחיפה, המונית מורידה אותנו בהדר (ושוב, לאלו המכירים ת´חיפה) הולכת קצת לתחנת האוטובוסים, מחכה שעה לאוטובוס המיוחד שלי היחיד שמגיע הכי קרוב לבית שלי.. הוא מגיע, אני עולה עליו.. נוסעים נוסעים, עולים, יורדים, מסתובבים, שמש על הפנים, זקנים שמדיפים ריח לא נעים.. בעעעעעע סוף סוף מגיעה לרמות רמז (בנתם ת´כוונה, חיפה) ומשם צועדת רבע שעה עד לבית שלי, מגיעה הביתב בשלוש.. ויום שלישי אני עובדת ככה שאני מגיעה הביתה בחמש ויום חמישי יש חזרה של הלהקה, מגיעה הביתה בשמונה בערב ו... יום רביעי יום חופשי! אין בצפר!!! טוף, בטח לא עניין אותכם.. אבל לי היה משעמם אז כתבתי.. איך שזה העביר ת´זמן!

רמות רמז???

באמת? אני גרתי שם פעם -מיכל-

שירי....

New member
שימו לב שימו לב!

יש בעיה בשעון כאן. ההודעה הזאת לא נכתבה ב-12 בלילה, היא נכתבה בערך אחר הצוהוריים מוזר ביותר!

black_magic

New member
וואי קרוב מיאוד!!!

5 דקות!! אני מרמת אלון..
יאפ, הבתים הלבנים מעל לטכניון..

שירי....

New member
פששששש

באמת קרוב אז באיזה ביצפר את לומדת?? רגע..... כתבת מחוץ לעיר, אבל בכל זאת.......

black_magic

New member
יאפ, אני לא לומדת בחיפה..

בקיבוץ יגור הנני לומדת.. את בטח בעירוני ג´ או משו כזה.. אם את בעירוני ג´ ואת בכיתה י´ את אולי מכירה אחת בשם נויה?

שירי....

New member
נכון בעירוני ג´.......

אבל אני בסך הכל בכיתה ח´ ועוד במצדה אם את מכירה.....

שירי....

New member
טוב אני לא אתחיל לעשות כאן הרצאה...

אז בקצרה: בעירוני ג´ יש שלוש ביניינים, מרכזי, כרמל ומצדה. כרמל ומרכזי הם אחד ליד השני, ומצדה טיפה רחוק מהם. במצדה יש כיתות ז´ ו- ח´ בכרמל יש גם ז´ ו-ח´ וגם ט´ ובמרכזי יש י´, יא´ ו- יב´ קפיששששש?

למעלה