סדר ההודעות

• פותח הנושא b2j
  • פורסם בתאריך

b2j

New member
סדר ההודעות

לא קשור, אבל בכל זאת: מישהו מוכן להסביר לי לפי מה ההודעות בפורום הזה מסודרות??? בטח לא לפי תאריך (מה שההגיון המוגבל שלי מצפה שיהיה) כמו כן, מספר הדפים בפורום שלנו הוא די, איך נאמר, דינמי אתמול היו 6 דפים פתאום היום נעלם דף 6 וכל האחרים התארכו כל זה קצת מקשה לעקוב בצורה מסודרת אחרי ההודעות... תפוז - מה קורה???

SkyEye

New member
זה מאד פשוט והגיוני:

ההודעות מסודרות בעקרון לפי תאריך ההודעה האחרונה שנוספה לשרשור (Thread). הוספת הודעה כתגובה להודעה קודמת באותו השרשור מקפיצה את כל השרשור למעלה אם התמלאו שני תנאים: 1. גוף ההודעה החדשה כולל לפחות 10 מילים. 2. לא עברו 72 שעות מפרסום ההודעה הראשית בשרשור.
בכל דף פורום יש תמיד 20 הודעות ראשיות, בלי קשר למספר התגובות המשורשרות אליהן (ספור את העיגולים הימניים ביותר...).
מספר הדפים הוא תמיד 6. הודעות ישנות שנדחקו אל מתחת לדף מספר 1 ניתן למצוא בארכיון. שם מספר הדפים רק עולה. סדר ההודעות בדיוק כמו בפורום ה"עדכני". שמיים כחולים,
רון

b2j

New member
הממממ...

טוב בעיני זה קצת עקום, אבל לפחות נדע איך להסתדר מעכשיו והלאה... תודה על התשובה המפורטת!

mikigafni

New member
BURN 2 JUMP???

תפסיק לטפל בבית ובוא לצנוח קצת.... אני מגיע שישי לקראת 14:00 לפני זה יש לימודים איזה באסה... נקווה שנתראה מיקי

למעלה