סדר ההודעות

excalibur1

New member
סדר ההודעות

מדוע ההודעות לא מופיעות בסדר יורד (תאריך ושעה)? B-p

zataomm

New member
למערכת הפורומים

של תפוז יש הגיון שונה, הגיון של היצע וביקוש, אם להודעה מסוימת יש הרבה תגובות המערכת מניחה שמן הסתם היא תעניין את כולם ומעלה את שרשרת אותו דיון כלפי מעלה וכתוצאה מכך הודעות שלא גררו תגובות יורדות למטה. תנסה ותראה: תכתוב הודעה ותפתח גיון עם עצמך, לאחר שתעה refresh תראה איך הדיון המעניין שלך מככב בראש הפורום. יש יתרונות ויש חסרונות כמו בכל דבר בחיים.

excalibur1

New member
הגיון שונה

אני מסכים שלכל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות , אבל חוסר הגיון הוא בעייתי יותר.לדעתי,סדר יורד מאפשר תשובות לשאלות בקלות רבה יותר וכן לא מעייף בחיפוש שווא.אם יש מצטרפים לדעה זו אנא כתבו גם ויתכן שההגיון ישתנה.בכל מקרה תודה על התשובה.

Bunditon

New member
הגיון בריא

אני אוהב את ההיגיון של הפורום הזה. הגיוון שלחפש כל פעם את השירשור המעניין, נותנת קצת יותר עניין ויוצרת פורום דינאמי יותר. אני אוהב את זה ככה ומקווה שלא ישנו את זה בקרוב !!!!!!!

the_roadrunner

New member
גם לי נראה מוזר העניין הזה-פרסמתי

הודעה על אופנוע שנגנב ובגלל שאין יותר מדי תגובות להודעה הזו אז היא פשוט נדחקה לירכתי הפורום... חבל, כי יש גם עניין של חשיבות והודעה כזו כמו שפירסמתי-אם היא הולכת לאיבוד היא מאבדת מהאפקטיביות שלה. מקווה לפחות שייעשה דירוג ידני ע``י כרובי אני מניח,שיתן עדיפות להודעות חשובות ודחופות.

עם כל הכבוד להודעות דחופות או

חשובות - הרי שהפורום לא בנוי לשמש כלוח מודעות ולכן אין ההיגיון שמאחורי המערכת תומך בפרסומים מסוג זה . זו הסיבה שדי מהר תידחק ההודעה אל היסטוריית הפורום ותעלם מעיני הגולשים. אומנם הייתי יכול למקם קישור להודעתך למשך יום או יומיים בתחתית הדף אך שוב - בגלל ההיגיון של הפורום , רבים כלל לא מגיעים לתחתית הדף כדי לראות את הקישורים - הדיונים המעניינים נמצאים (כאמור) בראשית הדף ומונעים מהגולשים לרדת עד לתחתיתו.. בברכה כRובי

למעלה