סדר ברעים?

סדר ברעים?

אילו רעים יש??? מי הכי חזק...... אני יודע שיש את הלטאה..... את בוו...סופר בוו.... ואחד כזה ירוק גדול עם קרניים כאלה פתוחות כאילו קסדה....שמופיעה במשחק דרגון בול2....המלך ומיזה פריזה??

Son Gohan

New member
שרשור רשעים

שים לב רק שזה לא על פי הסדר של הופעתם בסדרה נתחיל מסופר 17 בGT

Son Gohan

New member
עוד מ"יצירותיו" של Dr. Gero

האנדרואידים Android 16 - באמצע Andriod 17 - משמאל (שיער שחור) Android 18 - מימין (שיער בלונדיני) יש לציין שכל האנדרואידים הפכו בסופו של דבר לטובים ורק 17 חזר להיות רשע בDBGT

Son Gohan

New member
אופס......

התבלבלתי קצת בצדדים שלהם אבל לא משנה אפשר להבדיל מי זה מי (באנדרואידים) עכשיו פריזה ואביו ´קינג קולד´

Son Gohan

New member
עוד פריזה

אין לי תמונות של כל הצורות שלו אז תסתפק במה שיש

Son Gohan

New member
צורה של בו שאני לא זוכר איך קוראים

לה ומצעטר על הבלאגן בתמונות

Son Gohan

New member
זהו בערך.....

זה התמונות של הרשעים העיקריים (ושאני אומר עיקריים אני מתכוון ל"אלו שהצלחתי למצא תמונות שלהם")

king kazabubu

New member
או קיי.. השמות של בו כמו שאני יודע

fat buu thin bee majin buu זו הצורה שלא ידעת super buu(with gotenx) super buu (without gotenx) mystic buu kid bu

Son Gohan

New member
על פי השם של בוו....

Majin Buu אז הM מייצגת Majin ואין לי מושג מה זה אומר ומתי ראית את זה על טראנקס?!?!?!!?!? ודי לקרא לו מקיטה!!!!!!!

במשחק.....ראיתי את זה

במשחק דרגון בול זי 3 יש כמעט לכל הרעים m על המצח..... לטראנקס......ו´קיטה....מס´ 18.....ואחד שקוראים לו דבולה

Son Gohan

New member
דבורה (Dabura)

הוא העוזר של באבידי אחרי שהוא מת הוא הופך לטוב ורואים אותו באיזה פרק או שניים

king kazabubu

New member
majin

זה נשלט. לכל מי שיש את האות M על הגוף נשלט על ידי מישהו. בגלל זה הM של מאג´ין בו לא נמצאת על הגוף שלו אלא על אביזר לבוש.

למעלה