סדר בעניינים

סדר בעניינים

1. בישביל שהספאם לא יהיה הבעייה העיקרית בפורום כי בואו נודו שהבעייה הרצינית בפורום היא שהוא דיי מת <מתי שאין פה מלחמת העולם ה-3 על העניין של ההנהלה>.. אז במקום לוותר על הספאאם.. נהפוך את זה לספאם של כולם.. אמרתם שזה בגלל שאנחנו מדברות על נושאים פרטיים במסן? אז שכל אחד ירשום את המסן ואת האיסי שלו ואז נדבר גם שם ואז כשנעשה ספאם פה כולם יהיו מעורבים וזה יהפוך משרשורי קרין-הילה-עדי לקרין-הילה-עדי-ג'ס-רז-ספיר-טוהר.. אז תבואו בהמוניכם.. אז אני הראשונה.. חיחי המסן שלי: [email protected] אין לי איסי זמנית.. ובמסרים.. זה במסרים.. 2. בגלל שהיה הרבה בלאגן וכבר לא יודעים מי בעד ומי לא שטוהר יהיה המנהל אז כל מי שמעוניין שישים
בראש ההודעה ומי שלא שישים
ובלי לרשום למה וכמה כי את זה כבר רשמנו בשרשור שם וזה יוצר סתם ריבים וויכוחים מי שבעד אז בעד ומי שלא אז לא.. אני אחרי שהסתדר הכול עם הספאם בעד

Envenom

New member
אז אני שני ../images/Emo13.gif

(נחשו
או
ד"א חחח) מסן: [email protected] (זה לא האימייל שלי, מי שרוצה את האימייל שלי שיפנה אלי במסן או פרטי) איסיקיו: 153111835 וגם יש צ'אט לפורום, למי שלא שם לב

bLAck hALo

New member
צ'אט(../images/Emo12.gif)

אפשר לעשות ממממ "מפגש צ'אט" (גם המסן שלי זה לא המייל)

bLAck hALo

New member
חח ממש..פשוט מאות אנשים!

אלפיםםםםם אבל אפשר לעשות אם רוצים

|תדמייני תאייקון שחרשתי כרגע במסן|

חחח זה יחסית הרבה במכה אחת.. חח אז אתם רוצים?

bLAck hALo

New member
|דמייני אייקון שלהילה אין מושג איזה

אייקון את חרשת| לי אין בעיה למרות שאפשר גם לעשות שיחת ועידה גם במסן

angela12

New member
אז אני

רביעית אמממ חמישית אממ שישית לא יודעעעת!! למדתי היום 8 שעות רק עכשיו חזרתי, איך אני אמורה לדעת? טוב יאללה קבלו את שלי: מסנג'ר: [email protected] אייסי אייין!! הוא עושה לי בעיות! סתם הווווומוווווו!!!!!!

LadyLuvJess

New member
../images/Emo45.gif

ואני לא מפרסמת אייסי/מסן.. אני אוסיף אתכם. (אלא אם כן יש לכם התנגדות כמובן..)

למעלה