סדר בכל עניין ה- Hyper-V
שלום,
אני עובד בחברה שעושה פתרון רפליקציה בין שרתי VMware ומכיר טוב את כל נושא הרישוי של VMware. אנחנו כנראה מתחילים לפתח את המוצר שלנו שיעבוד גם על Hyper-V, ולכן יש לי כמה שאלות שלא ממש מובנות (מצד ה- IT כמובן):
1. האם רישוי Hyper-V 2012 R2 עולה כסף? אני לא מתכוון כמובן להתקין Server 2012 R2 ולהפעיל את ה- Hyper-V role
2. האם יש אפשרות לעשות Microsoft Cluster בין מכונות Hyper-V? (שוב, לא ב- Server 2012 R2 Datacenter)
3. מיהו ה- vCenter ב- Hyper-V?ה- SCVMM?
4. מי נותן לי את אפשרויות ה- HA, DRS ב- Hyper-V?
5. האם כדי לנהל כמה מכונות Hyper-V אני חייב לחבר אותם ב- MS Cluster? האם לא מספיק SCVMM?
6. בהמשך לשאלה 5, האם אני מעבד תכונות אם אני לא מחבר שרתי Hyper-V ב-MS Cluster
7. מה העלות המשוערת של ה- SCVMM? או שזה מחיר תלוי מספר מכונות/מעבדים פיזים?
8. איזה תכונות אני לא מקבל אם אני לא משתמש ב- SCVMM?
יש הרבה שאלות, אשמח לקבל תשובות
תודה!
שלום,
אני עובד בחברה שעושה פתרון רפליקציה בין שרתי VMware ומכיר טוב את כל נושא הרישוי של VMware. אנחנו כנראה מתחילים לפתח את המוצר שלנו שיעבוד גם על Hyper-V, ולכן יש לי כמה שאלות שלא ממש מובנות (מצד ה- IT כמובן):
1. האם רישוי Hyper-V 2012 R2 עולה כסף? אני לא מתכוון כמובן להתקין Server 2012 R2 ולהפעיל את ה- Hyper-V role
2. האם יש אפשרות לעשות Microsoft Cluster בין מכונות Hyper-V? (שוב, לא ב- Server 2012 R2 Datacenter)
3. מיהו ה- vCenter ב- Hyper-V?ה- SCVMM?
4. מי נותן לי את אפשרויות ה- HA, DRS ב- Hyper-V?
5. האם כדי לנהל כמה מכונות Hyper-V אני חייב לחבר אותם ב- MS Cluster? האם לא מספיק SCVMM?
6. בהמשך לשאלה 5, האם אני מעבד תכונות אם אני לא מחבר שרתי Hyper-V ב-MS Cluster
7. מה העלות המשוערת של ה- SCVMM? או שזה מחיר תלוי מספר מכונות/מעבדים פיזים?
8. איזה תכונות אני לא מקבל אם אני לא משתמש ב- SCVMM?
יש הרבה שאלות, אשמח לקבל תשובות
תודה!