סדר בדברים

חיוכית 7

New member
סדר בדברים ../images/Emo8.gif

הכי תכמן זהו דן, הכי סקסית זו מרינה, הכי מסכנה זו שחר, הכי ערמומית זו נעמה, הכי אימהית זוהי ליה, הכי מעצבנת זו יעל, הכי לא ברור מה הוא עושה פה בכלל זהו משה, הכי מגיע לו לזכות זהו כמובן נועם!!
זו דעתי..

pakapaka

New member
שכחת את ההכי חשוב !!

הכי לא יודעת לשרשר וסתם פותחת הודעה חדשה - חיוכית 7

חיוכית 7

New member
pakapaka ../images/Emo6.gif

אין לי מושג אם זה את או אתה אבל הכינוי שבחרת מתאים לך בול... דיבורים כמו חול...
חלומות פזזזזז

דווקא גיחכתי בקול ../images/Emo6.gif

תגיד לכולנו שנדע, אחת ולתמיד, מה אתה רוצה ממנו?! אתה ממש נודניק כבר! הבנו שאתה לא מחבב אותו או שעבר בינכם חתול שחור, אבל למה זה צריך לבאס לי שירשורים שלמים? חאלס כבר עם ה"לא מצחיק" שלך. בעכס.

pakapaka

New member
הוא כועס כי אני צחקתי על שחר ולייה

והוא בקטע של "ראוי", סבאנה סטייל

fof1

New member
לפקהפקה כנס

חחחח אחי אתה עושה עניין בפורום בפורום הזה. יש העצבניים על ההפקה ויש את המלקקים לדן ונעמה (כמו סיו) ואתה פשוט יורד על כולם בבדיחות שלך וזה נורא מצחיק במיוחד שאמרת שהנקמה של שחר לגנוב את הסוללות מהאמפי 3 חחחחחחחחחחח

pakapaka

New member
../images/Emo45.gif יש עוד הרבה מה להגיד אל תדאגו אנשים

paka kaka מנסה לחכות את דן כאן בפורום

אבל יש עוד הרבה מה ללמוד, מעצבן מוות, חושב שהוא מצחיק, אבל חוץ ממך ועוד אחד שחוגגים לו (אולי זה הוא עצמו שמגיב) אנשים כבר לא סובלים אותו.

blur2

New member
../images/Emo45.gif

ולמה להיטפל לסיו? סוף סוף מישהי שנהנית מהסדרה... (אולי בגלל זה?) אז מה אם היא אוהבת את דן, זכותה המלאה. גם אם אני אישית חושב שהוא אדם שאם הייתי רואה ברחוב הייתי עובר לצד השני.

pakapaka

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Seriously, you are fucked up

l סיו l

New member
כמו סיו?!,זאת דעתי מה זה עניינך בכלל?

אוווח,נמאס כבר. אני בקושי כותבת פה תגובות על דן כמו שכתבתי בהתחלה,אז אני מביעה את דעתי וגם על זה צריכים פה להתעצבן עליי. יאאלה קפצו לי כולם!

Fairywitch

New member
יעל. לא. מעצבנת../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה מעצבן בה, לכל הרוחות?

אביבוש23

New member
גם אני לא בדיוק הבנתי

למה כולם אומרים על יעל מעצבנת לדעתי היא דיי"ראוייה " להיות בגמר חח בסוף שחר משה ויעל יהיו בגמר אני אומרת לכם!

למעלה