סדר בבלאגן-קנביס

anshell

New member
סדר בבלאגן-קנביס

כל מה שכתבתם מופק מאותו הצמח,קנביס,את הג´אראס,והחשיש על צורותיו מפיקים מהשמן של הצמח,שמכיל את הריכוז הגבוהה של ה טי אייץ סי,וכשמעשנים גראס,הכוונה היא לעישון הפרחים ( ואצל חלקם גם העלים) של הנקבה.הזכר שווה לתחת....( אתם רואים שאף על הרבולוציה וההתפחות של המין האנושי,אנחנו לא רחוקים מהצמחים או מחיות בהתנהגות...חה,חה,חה..). יש סדר???? יום כתום אנשל אגב,יש מליון שמות לדברים שמופקים מהצמח האדיר הזה,אבל הכל מגיע מאותו מקום...

tiger

New member
הזכרים שוים לתחת בעישון זה נכון...

אבל להפקה של חשיש וג´ארס מישתמשים רק בהם,מה ראית במנאלי פרח אחד?תספרי לי על זה...השמועה גורסת שבכל צפון הודו אי אפשר לימצא "פרח" אחד.איך בעצם?הרי כל "נקבה" כזו שמתחילה ליצמוח מייד מופרית ע"י אחד ממיליון הזכרים שיש בסביבה (דרך אגב-מי שמגדל בבית או בחצר מפריד את הזכרים ו"מיתרחק" מהם כמו מאש כי די בזכר אחד כדי להחריב שדה שלם של נקבות שבימקום ליפרוח וללבלב ייצרו מלא זרעים מעצבנים,אחד כזה שלא זרקו בזמן מספיק כדי להרוס גידול שלם,חומר למחשבה)ובימקום ליפרוח היא סתם מייצרת עוד זרעים...תגידי לי מה לא ראית שם שכל הצמחים מאוד גבוהים ועשירים בעלים ובזרעים מאובקים אבל לא ב"פרחים"?אבל מי החליט שזכרים שווים רק לתחת?נכון לעשן אותם די חבל"ז אבל כדי להפיק מהם חשיש או ג´ארס...הם עדיין מספיק טובים.אפילו מאוד טובים.זה לא שאין בהם"סוטול" כלל רק פחות.לאחרונה צמח תאבונו של המעשן ואנינות הטעם שלו גם הישתפרה בהתאם והוא שכך שפעם היו קונים בארץ קופסאות גפרורים מלאות בעלים ירוקים,מי שמע אז על "פרחים".כשהמישטרה תופסת מישהוא עם עציצים של מריחואנה/קאנביס/גרס הדבר האחרון שהם עושים זה כאילו "לישקול רק את הפרחים"...כל הצמח נעקר ומונח על המישקל בייחד עם השורשים זכרים נקבות טרנסוויסטייט כוווווווווווולם,מעניין להם תתחת כל האנינות טעם הזאת-הכל ניקרא הרי מימיילה "קאנביס/מריחואנה=סם אסור. t

anshell

New member
אחי,לא הייתי כל כך בעונה של הגידולי

אבל היו צמחים לאורך כל הדרך,זכרים,לעומת זאת בנפאל לימדו אותי ואת סבן איך לגדל אותם כמו שצריך,כדי שיגדלו לתיפארת מדינת ישראל... האמת,אני מתה לגדל,אבל מפחחחיייייד פה,ממש בא לי.. תגיד,לא יצא איזה חוק בארץ שמותר לגדל עד 5 צמחים או משהו..???? תן בברור... תודה אנשל

למעלה