סדרת תפוז- All Mine!! muhahahaha

סדרת תפוז- All Mine!! muhahahaha

כן, קניתי את סדרת תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aerosmith + Get Your Wings + Live Bootleg רק ב100 שקל!!!!!!!!!
אני כל כך פאקינג מרוצהההההההההההההההההההה.... עכשיו יש בדיסקוגרפיה.... 7 דיסקים- NL, bobo, rocks, toys והשלושה של הערב. איזה כיףף

oritmagnezy

New member
תתחדשי! גם אני קניתי אותם השבוע

ואני עדיין בהתחברות עם השניים הראשונים... חיחי ולי חסר את bobo,rocks,toys שהזכרת.. עוד יהיו- אני מקווה:) בכל אופן, תתחדשי!!!!:)))))))

AeroTom

New member
תתחדשי לוטם!

יש לך עכשיו את יצירות המופת של ארבעת האלבומים הראשונים
כן ירבו! סדרת תפוז באמת מאוד שווה מאוד למי שחסר את 2 האלבומים הראשונים ואת Live Bootleg.

AeroSlash

New member
תתחדשי ../images/Emo70.gif

בזמן אחרון 90% מההודעות שאני רושמת בפורום זה תתחדשי. האנשים מרחיבים את הדיסקוגרפיות בקצב מסחרר.

RockThisWay

New member
תתחדשי!

ובאותה הזדמנות- גם אצליהדיסקוגרפיה התרחבה. היום הגיעה אלי, ישירות מארצות הברית, תיבת פנדורה הגדולה!

AeroSlash

New member
וואו (ושוב-תתחדשי)...

פנדורה
כנראה שגם אני בבוא היום (נקווה שיבוא מהר) אצטרך להזמין אותה מהאינטרנט...

SaintJohn

New member
אחחח, פנדורה../images/Emo99.gif

תשמרי עליה טוב, כי זאת באמת יצירת מופת מדהימה, דיסק אחרי דיסק. כל כך הרבה לשמוע, ממה להתחיל? איזה יופי של צרות
תתחדשי והאזנה נעימה!

SaintJohn

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

זאת תוספת מכובדת ביותר לדיסקוגרפיה שלך, ואין לי ספק שתהני משלושה דיסקים איכותיים ביותר!

SaintJohn

New member
מה יהיה?

אני אקבל בשמחה את ההצעה "לפעול", ואכתוב כמה מילים על אירוסמית' עבורכם, בתקווה שתמצאו בזה עניין, למרות שדי ברור שאירוסמית' היא לא מהלהקות האהובות כאן על חברי הפורום, וגם בגלל ששם הפורום הוא "אגדות רוק" ולא "רק אגדות רוק שאהובות על חברי הפורום". אל תחשבו שאני מנסה להיות עוקצני או משהו כזה, כי אני לא. פשוט שהתגובות שקיבלתי היום הן מהיותר חביבות שקיבלתי אצלכם. יש לא מעט נושאים שאפשר להרחיב עליהם לגבי אירוסמית', ואני אשתדל לכוון את הנושא יותר לתקופת הזמן הרלוונטית. בעיקרון אין הגדרה חד-משמעית לגבי הסגנון המוזיקלי של אירוסמית'. הוא החליף כיוונים שונים במרוצת השנים מאז החלו לנגן יחד ב-1970. השיוך הטבעי שלהם הוא לכיוון הרוקנרול הקלאסי, שכן הם שלטו בסצנה האמריקאית של הז'אנר הזה בשנות ה-70. יש המגדירים אותם כלהקת רוק כבד ואף מטאל, בהתאם לסגנון שאפיין אותם בשנות ה-80, ויש את אלו שמקטלגים את אירוסמית' כלהקת פופ, בגלל הסגנון היותר ממוסחר ופחות כבד שמוכר לכולם משנות ה-90. אלבומם האחרון שיצא לפני כ-9 חודשים, Honkin' On Bobo, בכלל מגדיר אותם כלהקת בלוז, וזאת גם בהתאם למספר לא מבוטל של שירים בעלי גוון בלוזי שאירוסמית' הוציאו לאורך הקריירה הפתלתלה שלהם. חברי הלהקה עצמם מתעקשים להגדיר את עצמם כלהקת רוק, למרות כל השיוכים המגוונים שמטילים עליהם. אני אישית חושב שהסוד הטמון בז'אנר המוסיקלי אליהם אירוסמית' שייכים, נמצא בקאברים אותם הם מבצעים. במהלך 34 שנות פעילותם, מקפידים חברי הלהקה לשלב קאברים של שירים עליהם הם גדלו ושאותם הכירו מאז היו נערים. שילוב זה של קאברים לצד שירים מקוריים שלהם בא לידי ביטוי גם בהופעות לפני 30 שנה ובימינו אנו, וגם באלבומים אותם הוציאו. למעשה, כמעט כל 8 האלבומים הראשונים שלהם (כולם פרט ל-Rocks שיצא ב-1976, ולעניות דעתי זהו אלבומם הטוב ביותר) כוללים קאבר אחד בכל אחד מהם, כאשר האלבום המצויין Night In The Ruts שיצא ב-1979 כולל בתוכו 3 קאברים. הקאברים אותם אירוסמית' מבצעים כוללים שירים של להקות כמו The Yardbirds (Think About It, Ten Years Time Ago, Shape Of Things), הביטלס (I'm Down, Helter Skelter, Come Together), פליטווד מק (Rattlesnake Shake, Oh Well, Stop Messin' Around), לד זפלין (Dazed & Confused, Good Times Bad Times, Communication Breakdown, Immigrant Song), ושלל שירי בלוז ישנים, להם הם עשו שידרוגים מדהימים לרוקנרול סוחף ומלהיב, כמו Baby Please Don't Go, Big Ten Inch Record, Road Runner, Walkin' The Dog, Milk Cow Blues והרשימה עוד ארוכה ביותר. כאמור, חלק משירים אלה הוקלטו ושולבו באלבומי הסטודיו של אירוסמית', וחלקם מנוגנים בהופעות חיות ברחבי העולם. אלו הם השירים עליהם חברי הלהקה גדלו וחונכו, אם אלו שירי הבלוז שזכורים להם עוד מהיותם ילדים, או שירי הרוק המאוחרים יותר, משנות ה-60. כאשר להקה מנגנת את השירים עליהם הם גדלו, כלומר את השירים האהובים עליהם, אז אותם שירים פחות או יותר מצליחים לאפיין אותם (ואותה). לפי דעתי ההגדרה הסולידית ביותר עבור הסגנון המוזיקלי של אירוסמית', בהתחשב בכיוונים השונים אליהם הם פנו במרוצת השנים, היא בלוז-רוק. אני חושב שזה מתאים בזכות ההקבלה שלהם ל-Yardbirds על שלל גילגוליהם, הלהקה איתה הם הכי מזוהים ושנתנה להם את ההשראה הגדולה ביותר. הקאבר שאירוסמית' ביצעו הכי הרבה בהופעות שלהם מאז ומתמיד היה ללא ספק השיר Train Kept A Rollin, שיר שה-Yardbirds עשו לו קאבר בעצמם, ביצוע שהעניק לחברי להקת אירוסמית' השראה רבה בתור להקה צעירה בתחילת שנות ה-70.

למעלה