סדרת רייסט!

Uzumaki Naruto

New member
סדרת רייסט!

אממממ חבר שלי התחיל את כבשן הנשמה והוא לא יכול להפסיק
עכשיו- אני לא יודע אם אפשר לקרוא אותו הראשון ושהוא לא יקבל ספוילרים או/ו אי הבנות לגבי פרטים של ספרים אחרים... בקיצור, זה אפשרי לקרוא את כבשן הנשמה ראשון? תודה מראש, וזה חשוב! ^_^

אלרוס

New member
לא!!!

הרבה, אבל הרבה יותר מדי רמזים וספוילרים לרשומות (ולאגדות, למרות שלא קראתי אותן). יותר מדי רמיזות.

כן!

אין בעיה לקרוא אותו ראשון, יש מספר רמיזות לרשומות נכון, אבל לא משהו חשוב, או ברור מדי.

אלרוס

New member
זה לא מוריד הנאה מקריאת הרשומות

אלא מוריד הנאה מסדרת רייסטלין. יש כל כך הרבה קטעים שאתה חושב "אהה... אז זה מה שקרה" חוץ מזה באחים לנשק יש את -ה- ספוילר שאתה אמור לגלות רק בסוף השני, איפה קיטיארה אמורה להיות הפתעה.

SaberTooth

New member
בעיקרון, אין בעיה לקרוא אותו ראשון

אבל יש בו רמזים מקדימים לספרים מתקדמים יותר ברומח הדרקון. אני חושב שעשיף להתחיל עם הרשומות, מכל מיני סיבות, אבל אם הוא רוצה - שיתחיל מכבשן הנשמה.

Some one new

New member
לא יכול להפסיק?

מבינה אותו
אני גם קוראת את כבשן, והוא הטוב ביותר מכל סדרת הרומח שקראתי עד עכשיו.

strahd

New member
חכו עד למלחמת הנשמות.

סדרה שמכניסה בכיס הקטן את כל הספרים עד כה.

strahd

New member
לא

אבל בטווח הקרוב של מספר חודשים, כשיהיה משהו יותר בטוח, אני אודיע.

rocket

New member
גם אני מבינה אותו .... !

מיותר לציין אני מדלקמת קטעים מהכבשן בעל פה ? :) אבל הכי עדיף לקרוא אותו אחרי הרשומות , כי ככה באמת קולטים את כל הרמזים ומבינים את הספר יותר טוב

עוגי 23

New member
מעניין,יש לי שאלה דומה../images/Emo22.gif

היי תגידו אם קוראים את שישיית המפגשים אחריי סדרת רייסטלין ואז את הרשומות,זה יהרוס לגמרי?? כי זה נראה לי פראי
קצת ללכת הפוך על הפוך בקריאה, למרות שסדר הזמנים הוא נכון (נראה לי שיש עוד כמה ספרים בן השישייה לרשומות לא?) הצ'ונג של הפורום

Uzumaki Naruto

New member
צודק בהחלט!!!!!!!!!!!

שישית המפגשים, סדרה נוראית ומגעילה אני ממליץ רק על הראשון, הוא באמת יפה- חוץ מהספר הזה, לא!!! זה סתם הורס וזה דפוק, רוב בדברים שם הם הפוך על הפוך של מה שקרה בכבשן הנשמה, שזן הילדות האמיתית של רייסט וקרמון!!

למעלה