סדרת טלוויזיה

סדרת טלוויזיה

לאור השמועות על כך שHBO מתחילים בהפקת סדרה, יש לדעתכם טעם להתחיל להפיק אותה לפני שמרטין סיים לכתוב את הספרים? מה יקרה אם הסדרה (בטלוויזיה) תתקדם עד לנקודה שהיא לא יכולה להמשיך כי הספרים עוד לא נכתבו? מצד שני אולי זה טוב כי כדי להימנע ממבוכה כזאת מרטין ייאלץ להזדרז יותר עם הספרים, מה שיהיה טוב לכולנו

The Snow fox

New member
אוי, סדרת טלוויזיה. ועוד בהפקת HBO.

זה צריך להיות נפלא- יש בסדרה הזאת כל כך הרבה רגעים קולנעיים...

לדעתי זה טוב

ככה הוא ישקיע את רוב הזמן רק בשיר של אש ושל קרח (טלוויזיה+ספר), ומרטין לא זר לטלוויזיה. רק חבל שהוא לא התחיל את הספרים לפני 20 שנה בתקופת היפה והחיה-לינדה המילטון כקייטלין ורון פרלמן כגרגור.

deathstar

New member
קשה לי להאמין שזה יקרה

אלו ספרים מסיביים, ואני מאמין שכל ספר יתפרש על לפחות שנה או אפילו 2. במצב הזה יש למרטין טווח זמן של בין 4-8 שנים כדי להשלים את שאר הספרים.אני חושב שבקצב הזה הוא יספיק להוציא אותם.

kheldar

New member
לא הייתי סומך על זה.

כל פרק בספר נניח, זה פרק או 2 של הסדרה? חצי שעה עד שעה כל 1? לא יותר משנה אני חושב.. ולא הייתי סומך על כך שהוא יסיים את הכתיבה תוך פחות מ4 שנים.

rikku

New member
תהיה סדרה???

השמועות הן רק בגדר "שמועות" או שהמידע יותר מובסס? איפה זה מפורסם?

כריכרכה

New member
לא יצא שום דבר מהסדרה הזו, וגם אם יצא אין

שום סיכוי שהיא לא תורד מהמסכים הרבה לפני שתדביק את קצב הכתיבה של מרטין, מדובר בסדרה מורכבת מדי שהיכולת של כל פרק בה לעמוד בפני עצמו תהיה אפסית מההתחלה ותמשיך לפחות בהמשך, במקרה הטוב ביותר היא תגמור כמו דדווד, ומרטין שבעבר כבר התייחס לנושא היה הראשון שהודה בכך שספריו מורכבים מכדי שיהיה כלכלי להעלותם על המרקע.

Targaryen

New member
כן אבל..

חשבתם אולי.. רק אולי.. שאם זה יהיה במצב של כזה דבר (שהסדרהתגיע לאיפה שמרטין עכשיו כותב.. ותעצור..) או שיעצרו את הסדרה עד שההמשך יהיה, או שיתחילו את כל הפרקים מהתחלה או משהו... ועד אז הוא כבר יסיים ספר.

R o t e m O p

New member
הוא לא בדיוק חתום על חוזה...

HBO קנו את הזכויות לשיר של אש ושל קרח. זה אומר שאם תופק אי פעם סדרה או מיני סידרה או כל עיבוד טלויזיוני או קולנועי לסדרה זה היה ע"י HBO (אלא אם כן היא תמכור את הזכויות האלה) אבל זה לא אומר ש HBO מחוייבים להפיק סדרה כזאת...יש להם את הזכויות והם יכולים לעשות איתן מה שבא להם... בפעם האחרונה שהיה עידכון מצד מרטין לגבי ההתקדמות הוא אמר שצילמו פרק "פיילוט" והעבירו אותו לאישור של HBO זה היה די ממזמן ומאז לא היו שום חדשות. ככה שיכול להיות לעכשיו הם כבר מצלמים את הסדרה עצמה או שHBO החליטו לרדת מהרעיון לגמרי. בקשר לסדרה עצמה, אני ממזמן הבעתי את תמיכתי ברעיון. אני חושבת שעיבוד טלויזיני יכול להיות מדהים (במידה כמובן והתסריט יהיה טוב והשחקנים וכו') מה גם שדווקא בגלל שהספרים עצמם מכילים כל כך הרבה מידע אז כל ספר יתפרש על יותר מעונה אחת וככה זה יתן למרטין יותר "אויר לנשימה".

Antje

New member
\= ממ

יש המון קטעים נורא בוטים וברוטאליים שאני בספק אם יתקבלו טוב אצל הקהל הממוצע. קטעי אונס וגילוי עריות לדוגמא, אה וטבח המוני ושטויות כאלה.

למעלה