סדרת הפרסומות של FOX

S H I L G I

New member
סדרת הפרסומות של FOX

FOX: השיר:קליט מאד- אהבתי :) הפרסומת עצמה: האפקט של הבגדים המהלכים ממש יפה..בסה"כ ממש אהבתי את הפרסומת!! FOX man: השיר: קליט, אבל כל המיקס שעשו ממנו קצת הורס-סביר... הפרסומת עצמה: הרעיון חביב, אבל בסופו של דבר הוא שוביניסטי..קלטו, יהודה לוי אשכרה אומר לה "בואי לה***ן איתי" בזה שהחץ מוביל למטה..
FOX kids: השיר: שוב, קליט מאד-אהבתי הפרסומת עצמה: הרעיון ממש חמוד, ומהקטע שהבנות רבות על הילד הזה גיחכתי (רק הבוץ חסר).. FOX baby: הפרסומת עצמה (אין שיר): הרעיון חביב למדי..אבל אני לא מבינה מה זה יעזור להם להביא אמהות לקנות אצלם בגדים..אולי רק הרעיון שהחולצה בפרסומת תראה חמודה על הילדה הקטנה שלהם.. נטע

morini

New member
נכון!

כתבתי פה שממש אהבתי את הפרסומות ואף אחד לא ענה לי:( את יודעת במקרה מה השיר הזה שיש בפוקס וומן?

אנהלה

New member
אז ככה... לדעתי הפרסומות חמודות, לא יצא לי לראות את הפרסומת של התינוקות... ובדרך כלל אני מבינה מצויין פרסומות אבל את זאת של פוקס עם הבגדים המהלכים לא הבנתי, מישהו רוצה להסביר לי?

S H I L G I

New member
תשובות..

geeze..הפורום הזה יבשש.... אוקי.. אז קודם כל... השם של השיר מפוקס הוא we don't care והוא של audio bullys ודבר שני.. הרעיון של הפרסומת זה שכאילו במקום אנשים בעולם יש בגדים מהלכים.. ובמקום לקנות בגדים את קונה את האנשים (לפי מה שהבנתי) והג'ינס בוחר את יעל בר-זוהר... נטע

prilit

New member
קונספט חזק

גם הגניבו אותה ביצירתיות של הרעיון, וגם הלכו על הרעיון שאת המסר שלו אפשר להבין בכל מקום בעולם. מוזר לי ששאלת, דוקא היה נראה לי שכל אחד יבין למה התכוון המשורר... אממ הקופירייט. אבל כנראה שטעיתי.

למעלה