סדרת בריידי

Tinkerblack

New member
סדרת בריידי

לא יודתע מה איתכם אבל כבר מן העונה הראשונה אני מצפה לראות איך בריידי הולכת לגדול ולהתפתח להפוך לאישה ולראות מה קורה למישהו שנולד בתוך עולם שכזה שלא רגיל כמו שאר המבוגרים לדברים אחרים, אלא נולד לתוך מציאות כל שהי ונשאר בה. ילדה יפה עם שיער בלונדיני ועיניים חומות (אם אני לא טועה) מנסה למצוא אתד דרכה בעולם שכזה. כשבריידי תהיה בערך בת 15, איזה אופי אתם חושבים שיהיה לה? תהיה מנהיגה? תהיה רגישה? נגררת מי היא תהיה?

קטרפי

New member
בריידי ../images/Emo110.gif

לדעתי לא תהייה לה בעייה לחיות בעולם הזה, כי היא נולדה אליו. אבל זה עדיין לא אומר כלום על המקום שלה בעולם כי בכול זאת היא לא הילדה היחידה, היא פשוט הכמעט יחידה שהסידרה מספרת עליה אבל סביר להניח שיש עוד תינוקים כמוה, ויש גם ילדים קטנים כמו מאוס שאולי נולדו לפני הווירוס אבל הם היו ממש קטנים כשהוא התפרץ ובשבילהם זה עדיין המציאות היחידה.

jack 1

New member
בקשר לבריידי

נדמה לי שגם בגיל 15 היא תהיה אילמת. ככה שלא נדע על האופי שלה כל כך.

slallum

New member
מה פתאום

לא ידענו כל כך את האופי של פול כי בקושי היו איתו קטעים.. וגם הוא עזב מוקדם. היוצרים של הסדרה היו יכולים להראות לנו קצת מהאופי שלו, לא רק עם דיבור.. אבל הם מפגרים =]

הוצאת לי את המילים מהפה

לזה בדיוק התכוונתי. היוצרים של קלאוד 9 סטראוטיפיסטים שמנעו עובי דמותי מפול בגלל החרשות שלו. וזה למה אין לו אופי. בגלל הכותבים נכון, אבל בעקיפין, בגלל שהוא חרש.

slallum

New member
אה..

טוב אז את צודקת, די טימטום מצידם.. יכלו להראות יצירתיות =]

קרניjack

New member
לדעתי היא תיהיה

מפונקת! כן כי פינקו אותה הרבה, אבל רוב האופי שלה יהיה כמו של אמא שלה (תכונות עוברות בתורשה, לא?) לוחמת אבל קצת ניגררת....אחיר הכל אי אפשר לדעת אם היא תמשיך להישאר בשבט חולדות הקניון ומה יקרה לה עד אז:)

slallum

New member
לדעתי..

היא תגדל בסביבה שבה היא חייבת לנסות לשרוד, כשמתחילים ככה מגיל 0 אז זה נכנס עמוק בשורשים, אז יגיע הזמן שבו היא תתחיל לחשוד בכל אחד, ויגיע הזמן שבו היא פשוט לא תבטח באף אחד, ויגיע הזמן שבו היא תתרחק מאמא שלה כי אולי היא תחשוד גם בה. או שאולי היא תחשוד בכולם חוץ מבאמא שלה ומטרודי, ואז היא תתלה עליהם כל הזמן ואו שלא תוכל להסתדר בעולם, או ברגע שהם ימותו היא תשנא את כולם =]

למעלה