סדרות

Rachel47

New member
כן זה משוגע לגמרי

בדיוק דיברנו על זה שזה רק השלושה הראשיים מאוד
אבל ראג' והווארד בסדרה כל פרק מאז ההתחלה והם גם קיבלו העלאה ולא כזו
וחשבתי על זה שאמרו שהם פשוט לא ביקשו את ההעלאה המטורפת הזו
מעניין אותי איך זה הולך
והאם הבקשה היא ביחס ישר למה שהם יודעים שחושבים עליהם בהפקה
כלומר
האם ראג' והווארד יודעים שהם לא חיוניים יותר מידי ולא יתנו להם דבר כזה
מעניין...

אני שמעתי אחרת
ששני השחקנים הנוספים ביקשו גם משכורת שווה, פחות או יותר, למשכורת של השלושה הראשיים.
אבל ההפקה לא הסכימה ואף איימה להוציא אותם מהסדרה, אז הם התקפלו. עדיין קיבלו העלאה מסויימת (לא חשפו כמה), פשוט לא מיליון.
האיומים זה קצת בגדר שמועות. אבל ראג' והווארד באמת "משניים" יותר מהאחרים?

סתם ככה, אם דיברנו כבר על חברים....
למיטב הבנתי בשתי העונות הראשונות השחקנים קיבלו משכורות שונות, ככה שג'ניפר אניסטון ודוויד שווימר קיבלו יותר מהשאר.
בעונה שלישית השחקנים החליטו לנהל את החוזים שלהם מול ההפקה באופן שיהיה שווה לכולם.מה שבפועל אומר שדיוויד וג'ניפר הסכימו לקבל פחות ממה שיכלו.
את זה כיף לשמוע....

LemonLimeLilach

New member
בדיוק ככה

ברגע שהשישה התאחדו לא נותרה ברירה אלא לתת לכולם אותו דבר. בסופו של דבר זה השתלם להם גם כי הם הגיעו למשכורת של מיליון, אז יפה להם מאוד.
&nbsp
וכנראה במפץ לא עשו את זה ככה.
&nbsp
מצד שני, ההפרשים בין ראג' והווארד לאחרים כנראה מאוד גדולים... כי קיילי ואיך-שקוראים-לו לאונרד באו עם סוג של פרסטיז' שלאחרים לא היה אז הם מראש קיבלו משכורות גבוהות, וג'ים פרסונס זכה באיזה 17 אמי ונהיה כל כך חיוני לסדרה, שאין ברירה אלא לתת לו המון. לעומת זאת אם ראג' והווארד יעזבו... לא יהיה לי אכפת...

חשבתי שזה נטו כי
הם נחשבים יותר "משניים" בסדרה... לעומת חברים שהיו אנסמבל.
מראש בעונה 7 השלושה קיבלו 350 אלף דולר לעומת השניים האחרים שקיבלו סביבות 100.
&nbsp
אני חושב שהם מתאחדים בקבוצות- השלושה הראשיים, השניים המשניים, והשתיים שהצטרפו מאוחר יותר (מים והשניה).
הקטע בחברים שזה גם בטח ממש תורם ליחסים על הסט, והיחסים בכללי בין האנשים. ז"א, זה בטח נורא לחשוב על זה שמעריכים אותך הרבה פחות ממישהו באותה סדרה, שאין הבדלים משמעותיים ביניכם, והוא מקבל משכורת פי 4.

Rachel47

New member
את זה לא ידעתי על פרינדס

כאילו ידעתי שרוס קיבל יותר (דווקא על ג'ניפר אניסטון חשבתי שהיא קיבלה כמו כל השאר)
&nbsp
אני לא אמרתי שהם שוים פחוות אבל אני יכולה לדמיין את הסדרה בלעדיהם
ובלי שלדון לא..

LemonLimeLilach

New member
האמריקנים- מישהו ראה?

נראה לי שדפי ראתה... מי עוד???
&nbsp
סיימתי אתמול את עונה 1. סדרה מעולה! מה חדש שזה כיף לראות סדרות מרגלים
הכל כזה כיפי, עם משימות כאלה ותוך כדי שהם משלבים חיים רגילים עם הילדים, ויש המון דברים מתחת לפני השטח ורגשות והכל עדין כזה. יאללה עונה 2

למעלה