כתום,
סיכום עונה
ממש אהבתי.
ההעונה התחילה לי קצת פחות חלש מהקודמת, הרגשתי שהיו הרבה יותר מדי פלאשבקים והרבה פחות מדי עלילות כלא בהווה. אבל בזכות זה שראיתי את הכל פחות או יותר ברצף, הצלחתי להיכנס לזה והכל התחלק לי בראש כמו שצריך.
הם אף פעם לא מאכזבים עם הסיפורים האישיים של הדמויות, וגם לא עם אלה של העונה הזו
אבל הסיפור של מורלו היה ממש קשה, הוא פשוט הפך אותה למשוגעת
כריסטופר המסכן!
וברח לי השם שלה, חולת הסרטן. הסיפור שלה היה משני לחלוטין לעומת העלילה שהיא קיבלה. גם אותה ממש אהבתי. והסוף שלה היה מעולה
מורלו מלכה
ואז היא הולכת ודורסת את V
V. המסרים הסותרים שקיבלנו עליה בהתחלה הצליחו באמת לבלבל אותי. ה"אוי לא" של טייסטי ושל רד ממנה, ואז החיבוק של רד.
והבלבול המשיך ככל שנחשפנו לסיפור הרקע של V וטייסטי, וV נראתה כמו פושעת, אבל בנאדם טוב שאוהב את הילדים שלו ודואג להם.
ואז היא השתגעה. והרגה את הבן שלה. והשתגעה. ודפקה לרד מנעול בראש
והכי כואב, מה שהיא עשתה לקרייזי אייז
מסכנה. קיבלה פוקוס ממש נחמד, אבל איזה שיברון לב בסוף
ואם כבר שברון לב, ניקי וההרואין
היא תמיד הייתה אחת מהדמויות האהובות עלי, וממש שמחתי שהיא התאפקה ונתנה את ההרואין שלה לרד, אבל סוף העונה לא מסמן טובות
לארי ופולי. יאי! אני ממש בעד. לארי מעצבן אותי בלי הפסקה, וככה כשהוא עם פולי יהיה לו האפי אנדינג והוא לא יהיה עם פייפר! (שזה שונה מאד מעלילת הספר, עוד משהו שמשמח אותי).
ופייפר. מצחיק שלמרות שהיא הדמות הראשית, יצאתי עם הרגשה שהיא קיבלה הכי קצת פוקוס מכולן. שזה לא בהכרח רע, היא ממש לא הדמות הכי מעניינת שם. הדבר הכי טוב בה זה שהיא מביאה את אלכס
ואלכס
יותר מהעצבים שלי על הבגידה המרתיחה שלה בתחילת העונה, התעצבנתי על זה שאמרו שהיא תהיה ברובה ובסוף היא בקושי הופיעה, וחצי מההופעות שלה היו בפלאשבקים.
אבל סוף העונה נראה מבטיח! יש סיכוי שנראה אותה בעונה 3, בתפקיד קבוע שוב? אני ממש מקווה שהיא חוזרת ושהיא רק לקחה שנה של הפסקה חלקית.
אה, עוד משהו שממש אהבתי בעונה הזו- הקצת יותר פוקוס שהשומרים קיבלו. הכלבה והשמן, איזה חמודים
וקפוטו הזה, עם כמה שהוא סוטה מעצבן, ממש הפתיע לטובה! באמת אכפת לו.
והדברים הפחות מעניינים- דיה ובנט, עלילה משנית לחלוטין. הסיפור של הנזירה היה נורא קצר ולא מעמיק, טאקי והילי חמודים ביחד, ואני שמחה שפוסיי וטייסטי לא הלכו לכיוון הזוגי. לא צריך להגזים!
ואפילו פחדתי לרגע ש2 הלטיניות גם יהפכו לזוג, וזה בכלל היה הופך להיות מגוחך
אבל זה היה טוב.
לסיכום- עונה מעולה. הרבה יותר אפלה, קצת יותר נתנה את הרושם שזה באמת כלא ולא תמיד מחנה קיץ, אבל עדיין מלא כיף ודברים שגרמו לי לצחוק בקול רם.
מתי עונה 3?
(עוד שנה, כבר בדקתי
)