סדרות

LemonLimeLilach

New member
סדרות

צופי גלי למיניהם, אני לא מבינה איך אתם חיים עם עצמכם שאתם לא מעודכנים ו/או לא מעדכנים אותנו בכל הדרמות?
שליאה ונאיה רבות והעיפו את נאיה מהסדרה?
הא? מישהו? משהו? אתמול סופר שנאיה לא יכולה להיכנס יותר לסט של גלי. ארזו את כל הדברים שלה, שלחו לה הביתה ואיימו לתבוע אותה על הבלגאנים שהיא עושה

שמעתי על זה ואז חשבתי "יש מצב שרננה צדקה אחרי הכל"
(כשהיא אמרה שהיא בדרך להיות לינזי לוהן)

מצד שני, גם לליה אין היסטוריה כ"כ טובה עם להסתדר עם אנשים שם...

בכל מקרה, זה לא ממש ברור מה קרה, ואם היא פוטרה או רק "הושעתה" מהפרק האחרון מסיבה כלשהי, הם מכחישים כמובן שזה קשור לליה.

LemonLimeLilach

New member
לא שמעתי על שום סכסוך של ליאה עם מישהו מהסדרה

רק איזו שמועה עליה ועל דיאנה שמזמן הופרכה כי הן גרו ביחד בכלל וכל מיני כאלה. לעומת זאת לפני איזה שבוע סיפרו שהיה ויכוח בין הרבה שחקנים על הסט ולא היה ברור אם באשמת ליאה או נאיה. וטוויטר/אינסטגרם מראה שליאה דווקא בקשר מצויין עם רובם, לפחות קווין, כריס, אמבר, דארן וקורד... אז הייתי הולכת לכיוון הם בצד שלה. לא?

אז אני לא מעודכן... כי חשבתי על דיאנה. עד כמה שאני מכיר בקושי החזירו אותה בגלל זה

מרגיש לי כאילו כל כמה זמן צצות שמועות על סכסוך חדש של מישהו עם ליה.. אבל אני באמת לא זוכר משהו ממשי עכשיו (חוץ מהשמועות על קייט האדסון שגם הופרכו).
לא עוקב אחריה, אבל איך שזה נראה על פני השטח, זה כן נראה כאילו הם סבבה...

פשוט, בגלל רייצ'ל, זה כ"כ קל להאמין שהיא כזאת

וגם כי זה נראה שהיא הכי קרובה לריאן מרפי, אולי מקבלת יחס מיוחד ויש מצב שזה גורם לריחוק וכאלה.

LemonLimeLilach

New member
זהו, שכל הזמן יש שמועות מפגרות

אמרו שהיא וקייט הדסון שונאות אחת את השנייה שנאת מוות, בסוף התברר שכשקורי מת, קייט נתנה לה את הבית שלה כדי לעזור לה להתחמק מהפפראצי ושיהיה לה שקט.

נוח להמציא את זה פשוט.

אין ספק שהיא קרובה ביותר לריאן מרפי אבל כנ"ל כריס קולפר ודארן כריס שריאן סוגד להם.

LemonLimeLilach

New member
אה ובקשר לדיאנה

לפי מה שאני קראתי זה דווקא היה בעיות בין סוכנים. זתומרת הסוכנים שלה באו בהרבה דרישות (במשך התקופה שלה בסדרה עוד) ובפוקס/ריאן מרפי העדיפו להיפטר ממנה כשהייתה להם האפשרות במקום להתעסק עם זה.

Rachel47

New member
!

היום שודר הפרק הרביעי ברצף של גלי שטרם ראיתי
כאילו מפסח..השלמתי כמעט הכל..למעט גלי מקוריים ושילד
אז לא ידעתי
ופאק מה?! ברצינות?
מתי זה קרה?!

LemonLimeLilach

New member
לאורך כל התקופה האחרונה

שנאיה הופכת ללינדזי לוהאן... אל תשכחי שהיא גם הספיקה להיפרד מהארוס שלה ולהפוך את זה לריב פומבי בטוויטר ולהאשים אותה בגניבה, לעשות מאה ניתוחים פלסטיים, ולרדת על ליאה (שוב בטוויטר) ועל הדיסק שלה. ככה ש...

Rachel47

New member
את אומרת "אל תשכחי"

כאילו אלה דברים שידעתי
על הניתוחים כן ידעתי האמת..רואים פשוט
קרייזי ביצ'

Rachel47

New member
אני עוקבת אחרי ליה תכלס

אבל אני לא ממש קוראת בטוויטר..
ואחרי נאיה לא אני לא עוקבת היא לא מהמעניינות במיוחד מבחינתי

RenanaD

New member
מה מה מה! לא ידעתי מכל זה

פרטי עוד, זה מעניין

ידעתי רק שהיא נפרדה מהארוס משום מה ושהיא מפוצצת את עצמה לדעת עם סיליקון.

LemonLimeLilach

New member
אממ כן

הם נפרדו והיא כתבה בטוויטר שהוא גנב ממנה משהו (נראה לי שעון זהב?) ושהוא מקנא שהיא מרוויחה יותר ממנו (חהחה, כבר לא)

היה איזה בליינד אייטם שליאה שכבה איתו ובגלל זה הם נפרדו

והיא התחילה עם הסיליקון נראה לי בשבילו!

וביום שיצא הדיסק של ליאה היא כתבה בטוויטר משהו בסגנון של לא תשלמו לי בשביל לשמוע את הדיסק הזה. כמובן שהיא לא כתבה איזה דיסק אבל דה.

ועכשיו הקטע הוא שהן רבות על הסרט ונאיה מתחילה לצרוח וללכת מהסט באמצע וכל מיני כאלה.

RenanaD

New member
היא בטח מחקה... נכנסתי לטוויטר שלה לראות ואין

שום זכר לדברים האלה
חוץ מהטוויט על הדיסק. איזו ביץ', מה הקטע?
תמשיכי לעדכן אם את שומעת/קוראת עוד!

ז"א, כשרייצ'ל שרה
האמת שכשהסדרה נהייתה נוראית הפסקתי לעקוב אחרי השירים וגם לאלו ששמעתי במקרה לא הצלחתי להתחבר.

למעלה