סדרות

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

הו! סוף סוף רואים את פיטר הגאון הפוליטי. חייבת לציין שלפני שאיליי השתחווה לו, אני השתחוויתי בבית

אני ממש לא אוהבת את מייקל ג'יי פוקס בתפקיד הזה ומעצבן אותי מאוד שנצטרך לראות אותו הרבה עכשיו... תמיד הם חייבים להכניס איזה דמות בלתי נסבלת בעליל (ולא שאוהבים לשנוא, אלא סתם שנואה!) לכל עונה. עכשיו יש שתיים! גם הוא וגם דמיאן הזה בעעע (אלא אם הוא עזב כבר סופית?)

החוסר תקשורת בין אלישיה לקארי spells trouble... אבל בא לי שהפיתרון יהיה שדיאן תצטרף אליהם ונשכח מכל לוקהארט/גרדנר כי רוב האנשים שם בלתי נסבלים.

dans girl

New member
פיטר היה די אדיר
. הקטע עם איליי היה ממש במקום
.
אני דווקא ממש אוהבת את מייקל ג'יי פוקס בתפקיד הזה! אני חושבת שהוא נהדר והדמות שלו חלקלקה בטירוף אבל אדירה בעיניי. הוא מן הסתם הכי לא תחליף לוויל אבל אני דווקא אוהבת אותו.
ואני מאוד מקווה לטובת הסדרה שהדמיאן הזה עזב לתמיד כי הוא היה הקו עלילה הכי לא מעניין והכי מעפן בסדרה, וזה כולל את הבעל לשעבר של קלינדה.
וגם אותי מדאיג החוסר תקשורת בין אלישיה לקארי
. הלוואי ודיאן הייתה יכולה להצטרף אליהם.

ואני אוהבת את איך שסגרו את העלילת NSA הזאת אבל אני חייבת לציין שממש אהבתי את איך שעשו אותה. זה היה ממש מדוד ומצויין וממש מגניב לראות אנשים רואים אותם מבחוץ ומגיבים למה שהולך
.

Rachel47

New member

היה איזה פרק שהם אמרו אחד לשני "אוו אוו היא מדברת עם ההוא..שיוצא עם זה..שעובדת עם ההיא"
זה הצחיק אותי וזו הייתה עלילה די גאונית וגם ממש יפה איך שהיא נסגרה

פיטר
ואו

אני שונאת אותו
אני שונאת אותו עוד יותר אחרי הריב מהפרק שעבר
אבל זה היה פשוט נהדר! השתחוויתי בלב..

אלישיה גם הייתה אדירה במשפט של ההוא

ואני עם לילך בעניין מייקל ג'יי פוקס
אהבתי לראות אותו בפרקים בודדים פה ושם..בדיוק בגלל מה שדפי אמרה..כי הוא חלקלק וזה מצחיק..והוא מכסח אותם

אבל כאן
בתוך המשרד של וויל..על אפה ועל חמתה של דיאן..ושל קאלינדה..לא כיף כל כך..

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי של החודשיים האחרונים

עשיתי מרתון

ביי ג'ואל...

אני מנסה להבין לאן הסדרה הולכת. מצד אחד הרייטינג זוועתי מצד שני יש אתרים שנותנים לה חידוש ודאי בגלל שהיא קרובה לסינדיקיישן. זה מאוד חשוב לי בשביל להבין מה הולך לקרות. האם אנחנו בדרך לג'ורג'/זואי או וייד/זואי. זה ממש ממש חשוב לי!!!!!!!!!!!

הפרק האחרון היה הצעד הראשון בדרך לפרידה של וייד מהבת דודה של זואי. שזה מעולה. הוא עבר את התהליך התבגרות שלו ועכשיו הוא מתאים לזואי והכל יהיה נפלא.

מהצד השני, ג'ורג' גם רווק... אבל חוטא קצת לכיוון למון... ואפילו יש לו תגובות של קנאה כלפיה גם כשהוא יודע שהוא לא כל כך סובל אותה. הייתה תחושה ממש חזקה של חזרה אפשרית שלהם. ואז לא. ואז כן.

ומהצד השלישי יש את לאבון!!! שהיה איזה רגע שחשבתי שאולי הם הולכים על לאבון/למון. שאני בעד, אבל אז זה משאיר את ג'ורג'/זואי שאני מממשששששששש לא בעד. אז אני בעד לאבון/אנבת' בעניין הזה. אפילו שהם סוג של הרסו אותם קומפליטלי... איך אפשר לפשר בעניין?!

אוף

dans girl

New member
אם את שואלת אותי, אנחנו בדרך לג'ורג'\למון וזואי\ווייד. אני תוהה איך יעשו את זה כשעכשיו הוא היה עם בת דודה של זואי אבל הקשר הזה בהחלט עומד להסתיים בפרק-שניים הקרובים וג'ורג' לגמרי is freaking out about lemon.

לגבי לאבון אני ממש לא יודעת. הפרק האחרון אכן ממש הרס אותו עם אנבת' בקטע מבאס לגמרי, אז נראה לי שצריכה לבוא מישהי מבחוץ. לא רובי.
ואני ממש מתבאסת כל שבוע מחדש כשאני חושבת על זה שהיא אוטוטו מבוטלת, אני עדיין ממש נהנית

LemonLimeLilach

New member
משחקי הכס

פרק יחסית איטי לעומת ההתרגשות של שבוע שעבר.

ראוי לציין-
ג'יימי וסרסיי איכס
מרג'ורי והקללה של הבעלים המתים

טיווין
עושה סדרת חינוך לטומן
דאינריז

ג'ון סנואו

dans girl

New member
כל מה שאני חשבתי לאורך הפרק היה 'בבקשהההה אל תהרוג את טיריוןןןןן'
.
אני עדיין מתפללת
. כבר אין לי אמון באנושות
.

ודאניריז מדהימהההה

Rachel47

New member
אני כל הפרק אמרתי

"אומייגאד זה הולך להסתיים לטובתו (של טיריון)"

אני כה חוששת!

דאינריז נהדרת

אבל הפרק עצמו היה די איטי שכזה..

Rachel47

New member
זה *לא* הולך

התכוונתי לכתוב שזה לא הולך להסתיים לטובתו

פארקס

שלישייה? סיריאסלי? זה קצת מוגזם.. תאומים היה משיג את אותו האפקט. ואם כבר אתם הולכים על שלישייה, לפחות שיעשו את סצינת הגילוי מצחיקה יותר!..
ורק שלא יעשו את לסלי ענקית ואוכלת מלא, ואז יהיה מלא הומור אוכל

o0Invisible0o

New member

אוף.
אני ממש ממש מודאגת.
מישהו העלה מהאוב שהדמות של וויל ארנט בסדרה התבדחה על כך שאם לזלי תכנס להריון אז זו תהיה שלישייה או משהו אבל לא רוצההההההההההה.
זה מעצבן, כי זה לא שאני לא נהנית מהפרקים..אבל זה פשוט..לא כמו פעם וחלק מהבחירות ממש מעצבנות אותי- כמו השלישיה.

אורפן בלאק. אין ספויילרים.

אחרי שראיתי פרק אחד, החלטתי לחכות ששאר העונה תצטבר ואצפה בכולם במרתון
ככה היה לי כיף בעונה הראשונה..

גם אני חושב לעשות את זה! נראהלי מבאס לראות פרק אחד כל פעם עם הסדרה הזאת :S

Rachel47

New member
יש לי כל כך הרבה להשלים

שכנראה עד שאסיים יהיו איזה שלושה פרקים מהסדרה הזו

לא יודעת אם אצליח להחזיק
קשה לי שיש שורה לא ממומשת במיי אפיזודס

limors2

Well-known member
מסמנים רק את הA וזה נעלם!

אבל זה לא מצטבר בזמן שבזבזת, אז צריך לזכור לעדכן בהמשך.

Rachel47

New member
אני הגדרתי שאם הA מסומן

זה לא יעלם כי לפעמים אני מורידה אז אני מסמנת A ועדיין לא צופה וכשאני באה לעשות סשן הורדה (כמו מה שיש לי להתמודד איתו עכשיו) אני יודעת מה כבר הורדתי ומה לא

למעלה