סדרות.

LemonLimeLilach

New member

זה דווקא טוב שהיא הלכה על המורה ולא על אד, ככה ג'ואל לא יוכל להאשים אותה בבגידה... אם היא הייתה עם אד זה היה יותר כמו "ידעתי שאת רוצה אותו!!" אבל המורה הוא מישהו שהיא פגשה אחרי, אז ג'ואל יכול להאשים רק את עצמו.

Rachel47

New member
כן חשבתי גם על זה

בגלל זה על אף אהבתי לאד היה לי קצת לא נוח בדייט שלהם ואז כן עם המורה זה הרגיש לי יותר כיפי כזה..וקליל
ואם באמת היה קורה משהו עם אד (אולי עוד יקרה בעתיד? או שהם הולכים לקחת את זה לכיוון של "אומייגאד אני לא רוצה לשכב עם מישהו אחר שהוא לא בעלי יותר אף פעם איכסע ג'ואל תחזור לכאן מיד" כזה) אז באמת ג'ואל לא היה סולח לה
מה שגם קצת מכעיס אותי...בהתנהלות של כל העניין
כי היא ואד באמת חמודים ומבינים אחד את השני ובתכלס אם הם הולכים לפרק את ג'וליה-ג'ואל אז כן מגיע לה להיות עם גבר שמטורף עליה כמו אד

Moreiro

New member
גלי

פרק 13 - זה היה פרק סיום סדרה קלאסי, סגרתם יפה את כל הקצוות ואפילו לא היה כזה גרוע. למה, למה לעזאזל לא לעצור שם?!

Moreiro

New member
הכל יחסי

היה גרוע, אבל יחסית לשאר הפרקים היה עוד סביר

LemonLimeLilach

New member
יומני הערפד של שבוע שעבר

זאת רק אני או שזה היה הדבר הכי גרוע שראיתי מהסדרה הזאת?

אלנה ודיימון הופכים לחולי סקס והופכים את כל הקשר שלהם למשהו שמבוסס על תשוקה וחוסר יכולת להתרחק אחד מהשני? כמה פתטי, עלוב, זול בכדי להביא עוד כמה סצינות סקס לסדרה. פשוט דוחה.

כל השאר? מה? קורה? לעזאזל???? מאט וטיילר מופיעים לדקה והולכים. ג'רמי מדבר עם ליב הזאת? המכשפות יודעות שהטרבלרס הולכים להרוג את אלנה (או לחטוף אותה? או לעשות לה משהו???) אז הן מעדיפות להרוג אותה קודם לכן... האח של ליב, מה המטרה שלו בכלל? כל מה שהיה בבית ספר, שוב, מה המטרה של זה בכלל? כל מה שהיה עם הדופלגנגר באטלנטה(?) מה היה המטרה של זה גם כן? קרוליין הלכה לשם בכדי שלא יטגנו לסטפן את המוח אבל תוך כדי שהיא שם הטרבלרס המשיכו להיכנס אליו למוח? ואז היא בכלל לא התכוונה להרוג את הדופלגנגר אלא לעשות איתו.... מה בדיוק? וואטדהפאק? ומה הדבר הזה שיצא מבוני? ולמה בוני כל פעם מופתעת שסופר נטורל מת בא לעבור דרכה, היא עוד לא קלטה את הקטע??????

הסדרה הזאת הייתה כל כך טובה פעם, עכשיו קראתי בפייסבוק תוך כדי הפרק. באסה.

Rachel47

New member
אכן

פרק מוזר
אף עלילה שם לא ברורה

הקטע עם הסקס קרייז עצבן אפילו אותי
כי זה כבר לא מרגיש כמו הקשר שרציתי בשבילם
הם סתם..מכורים אחד לשני..בקטע המגעיל של המילה התמכרות

אז
כן
מייאש

LemonLimeLilach

New member
משחקי הכססססס

אריההה

דני

ג'ון סנואו

אני לא מאמינה שאין יותר את אהובי רוב
הצפון ולילך זוכרים אותך לנצח

כל מה שהיה עם טיריון הרג מצחוק! עד הקטע שהבחור ההוא רוצה להרוג את כולם
אז למה הזמינו אותו לחתונה

סנסה
רשמית היא הדמות הכי מסכנה EVER בטלוויזיה. והיא ממשיכה לגבוה, זה נורא מצחיק ליד טיריון.

limors2

Well-known member

סאנסה ענקית

עם כל הכבוד לדאני, אריה יצאה המלכה של הפרק
ואחרי כל מה שהיא עברה, זה לא מטריד אפילו טיפה שהיא דוקרת אנשים ונהנית מזה.

למעלה