סדרות

o0Invisible0o

New member
אוקיי, אני אפילו לא רואה את הסדרה

וזה יהיה ממש מעפן אם זה יגמר ככה.

Rachel47

New member
אני קיבלתי את אותו רושם בדיוק

משום מה חברה שלי חשבה שאולי הם חשבו על אמא של טד (או של האמא) שמתו ולא הגיעו לחתונה שלהם
אבל אני קיבלתי את הרושם שהיא עומדת למות

Rachel47

New member
כל הסדרות שראיתי היום היו לי כיפיות

כמה נחמד

תמיד קשה לי אחרי הפסקות ארוכות
קורים דברים בהתחלה ואני תמיד מרגישה שאני אמורה להבין מה קורה אבל פרנקלי אני לא...כי עברו 3 וחצי שנים מאז הפרק האחרון

אז האשה הטובה היה פרק נחמד
וואנס אפון א טיים גם היה ממש טוב מעניין ואפילו מפתיע..אני אוהבת את הליין החדש...אני חושבת...לא ברור עוד שומדבר אבל אני חושבת שיהיה טוב...והדמות שהוסיפו....

וריבנג' גם היה מעולה! והגילויים החדשים!!

אין לי כוח להכנס לפרטים וספויילרים אבל אם מישהי ראתה את הפרקים ויש לה מה להגיד אני אגיב...
אחרי שאחזור מהלימודים

Moreiro

New member
וואו בריבנג' אני לגמרי תקועה

חסרים לי שני הפרקים האחרונים של העונה השניה, וכמובן העונה השלישית...

לי הפסקות ארוכות זה קשה בעיקר מהבחינה שפשוט אין לי חשק להתחיל... או כוח...
למשל הומלנד - אני מתה על הסדרה הזו אבל איכשהו יצא שלא ראיתי את העונה השלישית. פשוט משום מה אני אף פעם לא מרגישה שיש לי מצברוח להתחיל את זה. לפני שלושה ימים ראיתי שוב את שתי העונות הראשונות, אבל שוב לא את השלישית... לא ברור

Rachel47

New member
אז אתריבנג' אני סוחבת

האמת
היא ברוב הזמן הייתה לי ככה ככה
ופשוט היו פרקים אחדים שהיו טובים ואני פשוט ממשיכה לתת לה הזדמנות
יום אחד אולי אזנח..או שהיא תבוטל..מה שיקרה קודם

Moreiro

New member
לא נראה לי שאני אזנח

מתישהו סביר להניח שאני אראה... בעיקר גם כי אני אוהבת את השחקנית עוד מימי אוורווד (לא יודעת אם מישהו פה מכיר/ראה) אז תמיד כשאני רואה ריבנג' זה עושה לי פלאשבקים אליה בתור ילדה תמימה

וגם באופן כללי נורא קשה לי לנטוש לגמרי סדרות... גם אם הן כבר ממש לא מעניינות ואני רק רוצה שייגמרו (אהמ גלי).
אחת הסדרות היחידות שבאמת נטשתי ללא כוונות לשוב זה שקרניות קטנות ומשעממות... שרדתי עונה וחצי בערך או אפילו שתיים אבל די זה כבר היה מטופש מדי

Rachel47

New member
שקרניות גם במגמת ירידה

קשה לי מאוד לזנוח סדרות זו הסיבה שלא זנחתי את רובנג' עד עכשיו
וכמו שאמרתי דווקא הפרקים האחרונים מעניינים לפחות

ושקרניות..פעם הייתי רצה לראות את הפרק...עכשיו אני לא בלחץ גם אם אני בדיליי קצת...

Moreiro

New member
איזו סדרה נהדרת

אם יש משהו שממש לקחתי ממנה ואני לא אשכח (עובדה שראיתי את זה לפני יותר מ10 שנים... כשטלעד עוד היתה קיימת!
), זה החיבור הזה של אפרם. כל כך נכון ורלוונטי!!!

Moreiro

New member
אה, ואני זוכרת שבזמנו

כשזה היה משודר בטלעד באיזה יומיים בשבוע בשעה נידחת בצהריים, אז כל שבוע היה יוצא איזשהו מגזין כזה, אולי פנאי פלוס או רייטינג אני כבר לא זוכרת, וכמעט כל שבוע במדור של הטלוויזיה הם היו כותבים על אוורווד וקוראים לה "הסדרה הטובה ביותר שאתם לא רואים" ואני הייתי מתלהבת כי אני רואה

o0Invisible0o

New member

אני עד היום אוהבת שייכות לסדרות הכי טובות שאף אחד לא רואה.
אני חייבת להודות שגיליתי את אוורווד מה זה מאוחר, בשידורים חוזרים בהוט מתישהו ונתפסתי הרבה יותר בגלל נינה ואנדי, כהרגלי.

ואז אחרי שצפיתי כמה עונות בשידורים יומיים לא יכולתי לחכות יותר, הורדתי הכל ובלעתי את זה ביומיים בערך.

והסדרה הזו אפילו נכנסה לסמינר שלי, כל נושא הבת מצווה של דליה.

החיבור של אפרם מעולה! אחחח..הסדרה הזו כ"כ כ"כ טובה. היא נראית אמריקאית שמרנית, עיירה קטנה קלאסית כזה אבל הכי לא.

למעלה