סדרות

RenanaD

New member
"שקרניות" - קיבינימט!!!

שימותו שם כולם!
היריה המחורבנת הזאת במועדון, איך קפצתי ממנה

ממש התבאסתי כשפתחתי את הפרק ודילגתי קצת, וראיתי שרובו בשחור-לבן... כבר היה לי ברור לאן זה הולך. אבל האמת שהוא זרם הרבה יותר משחשבתי! היה בסדר בסך הכל. רק למה אנחנו צריכים להכנס להזיות של ספנסר, תנו לה כבר לעשות 1+1 ובואו נתקדם בבקשה.
ובחיאת, מתי כבר יספרו לאריה שהחבר שלה אידיוט?

Rachel47

New member

בשניה שקלטתי שהפרק הזה עומד להראות כאילו אנחנו מתקדמים אבל בעצם לעמוד במקום התחלתי להתעניין בכל דבר פרט לעלילה (שהייתה דווקא בסדר וזורמת)
הצילום, המשחקים עם האור והצל
כל הקטע של השחור לבן וכמה השקעה יש בפרטים הקטנים על הדמויות (איפור, שיער, בגדים) למרות שכל הצבע עצמו הולך לאיבוד היו מהממים בעיניי

בעיקרון כולן נראו מגוחכות ולא קשורות בעליל...פרט לספנסר...שגם ביום יום קצת מרגיש כאילו היא לקוחה מסרט משנות ה50
בקיצור זה היה עשוי טוב
אבל מיותר לחלוטין

ובאמת מתי?!

limors2

Well-known member
אין לי כלום עד יום שני

רק פרק של מיי ליטל פוני בשבת. ועם כמה שזה נפלא, זה ממש לא ממלא את כל היום שלי

ולמרות ששובר שורות ממש טובה, אין לי מוטיבציה לראות מלא ממנה (אני בסוף עונה 3).

אז אני מתחילה בית הקלפים! מישהו ראה?

LemonLimeLilach

New member
ברור

מחר אמורה לצאת העונה ה2 לפי מיי אפיזודס...לא יודעת אם יהיה לי זמן
ולמה שוב כיבו את המסך על התכניות של חמישי בערב
אני הולכת להשלים קצת בונז.

limors2

Well-known member
ראיתי 6 פרקים מהראשונה וממש אהבתי.

אבל אז פתאום החלטתי שנורא דחוף לי להתחיל דווקא עכשיו האישה הטובה ואני עוד יותר אוהבת
אז אני מזניחה את בית הקלפים

Moreiro

New member
בערך סדרות

רננה נתת לי השראה ויש מלא דברים שאני צריכה להשלים

אז ככה, רשימת צפייה לסמסטר -
הומלנד עונה 3 (איך עוד לא ראיתי???)
נקמה עונה 3, טרו בלאד עונה אחרונה,
עוד כלמיני סדרות נידחות שאני רואה ולא היה לי כוח להתחיל את העונה החדשה שלהן, הסמסטר הצלחתי לעקוב רק אחרי הקומדיות (המפץ, איך פגשתי, ניו גירל, מרוששות, קוגר טאון. אה ובונז)...
רוצה להתחיל - בית הקלפים, ברייקינג בד, עוד כמה שבטח שכחתי. אה, ושוקלת להתחיל לראות דוקטור הו, בדיליי של כמה שנים

RenanaD

New member
הגענו לזמנים טובים! שאני אתן השראה בסדרות?

הערב כמעט התחלתי "שובר שורות", כמעט כמעט! אבל בגלל ליאורה וחיפוש עתיק שהיא גרמה לי לעשות בפורום, נתקלתי בהודעה נידחת כלשהי על "דארמה וגרג", והגעגועים גברו! ממש אהבתי אותה כשהיא שודרה בערוץ 2, אבל לא חושבת שאי פעם ראיתי את כולה... אז התחלתי להשלים בשמחה רבה
שזה מצוין, כי אלה פרקים קצרים ויש לי מבחן עצום (ואחרון לתואר!!!) ביום חמישי

Moreiro

New member
way ahead of you!

זה היה בעדיפות אחרונה אבל איכשהו בסוף התחלתי לראות באותו יום שכתבתי את ההודעה, כמעט סיימתי עונה ראשונה כבר

חייבת לציין שהמפלצות החייזריות לא הכי עושות לי את זה, וזה נותן לי תחושה כאילו אני רואה איזה פרק של פאוור ריינג'רס (בתקווה שהאפקטים משתפרים בהמשך?). אבל ההומור הציני פשוט כבש אותי מהרגע הראשון!

limors2

Well-known member
יאי!!

בעונה הראשונה זה הכי גרוע, אבל אין הרבה דברים שמשתווים לשפל של חייזרי הפלוצים

בגדול זה משתפר, ממש, אבל פה ושם יש חייזרים עם מראה פתטי. מתרגלים!

למעלה