סדרות

RenanaD

New member
סדרות

פתאום שמתי לב ש-"גלי" חוזר השבוע... איך התגעגעתי, יואו, לא יכולתי לישון בלילות מרוב כאב

RenanaD

New member
"דה ווייס" -
? מעניין מישהו בכלל?

לא הראו את האודישן של האחות ההיא, אבל! באמצע התוכנית הראו כמה שניות מאנשים שיהיו בהמשך, וראו את קרסון דיילי אומר למישהי שהיא העוזרת האישית של אחותה המפורסמת ובלה בלה בלה. ראו גם את האחות עומדת לידה. אז אני מניחה שזו אכן ההיא שדיברתן עליה, איילת וליאורה?...

limors2

Well-known member
Agents of S.H.I.E.L.D!!

כיף לי

היא בדיוק הכיף הקליל והמגניב שקיוויתי שהיא תהיה, והיא מלאה בהומור ווידוני משובח

הקטע עם הסם אמת היה גאוני
והערת ה"זה קיפוד, לא קקי"
וה"מישהו נורא רצה שראשי התיבות שלנו יהיו SHIELD"

חנוני המעבדה

ומכונית מעופפת!!!!

ראיתי רק 10 דקות בינתיים, אבל הקאסט!!

איך אני אוהבת הפתעות כאלה של חברי הWhedonverse

איתרתי את גאן מאנג'ל ושפרד בוק מפיירפליי בינתיים.
בטח יהיו עוד במהלך העונה...

Rachel47

New member
אז אני זיהיתי רק

את גאן
אהה בעצם אני יודעת גם מי זה השני..סתם אהבתי לראות אותו כי הוא שחקן יחסית ידוע שזה תמיד נחמד לראות בסדרות..
אבל היי! הביאו גם את רובין (ולראות את זה מיד אחרי איך פגשתי זה משעשע) תגידו לי בבקשה שהיא קבועה שם ותישאר כל הזמן!!!
עוד מהסרט הרגשתי שלא נתנו לה מספיק זמן מסך!

וקולסון כפרעליו!

dans girl

New member
ההומור אכן היה הומור ווידוני מעולה
. זה היה ממש קליל ונחמד.

o0Invisible0o

New member

היה חמוד ממש.
מסכימה עם הכל חוץ מהמכונית המעופפת, אני לא מבינה מה האובססיה עם מכוניות מעופפות וזה תמיד קצת צורם לי אישית.. >< למרות שזה היה מעבר יפה לאוויר וזה.
לא הבנתי אבל - הם הולכים לדבר כל הסדרה על גיבורי העל של מארוול ולעולם לא להראות לנו אותם? כאילו, את אלה שאנחנו כבר מכירים? הם הולכים להשאר ברקע והם הבסיס לסיפור אבל בחיים לא נראה את איירון מן וחבריו? ואיך זה הולך להשתלב עם הסרטים? אני מבולבלת מכל הקטע הזה..

Rachel47

New member
אני גם תהיתי בעניין

ואני מה זה מקווה שנזכה לאירוחים נחמדים של גיבורי העל כי הטיזינג הזה לא הולך להיות כיף לעוד הרבה זמן

אבל בהחלט חיבבתי את זה
וההומור הווידוני!

LemonLimeLilach

New member
הישרדות

הם הולכים לקבל כאב ראש מכל השיקולים של להעיף אנשים
זה יהיה מצחיק.

בא לי לעשות מסיבה לכבוד ההדחה של רופרט!!! חהחהחהחה SUCKER!

קולטון. הו גאד קולטון. חבל שהוא לא מת בדרך לבית חולים בפציעה שלו בעונה שלו. איככככ!!!

מאוד אהבתי את הניתוח של קנדיס למריסה לגבי למה העיפו אותה, היא חכמה ואני אוהבת.

dans girl

New member
המפץ הגדול
שני הפרקים היו טובים בהיבט שלדון-פני-לנארד, וממש גרועים בכל שאר ההיבטים פחות או יותר. בפרט בפרק השני עם הווארד והאסטרוגן. כמה שוביניסטים ודוחים היוצרים של הסדרה הזאת יכולים להיות מפתיע אותי מחדש כל פעם משום מה.

o0Invisible0o

New member
יאפ.

זה היה ממש דוחה והנחתי שגם את מתעצבנת מזה.

כמה? כמה שוביניסטים אתם יכולים להיות תחת ההגדרה 'קומדיה'?

dans girl

New member
מייקל ג'יי פוקס שואו
היה חמוד, אני מתה עליו ברמות שאי אפשר לתאר ורואים שהיו לו שנים לאגור בדיחות על פרקינסון
. מאוד אמריקאי ומתוק אבל מגניב. מזכיר קצת את 'go on' מבחינתי, שזה נחמד.

למעלה