לא הראו את האודישן של האחות ההיא, אבל! באמצע התוכנית הראו כמה שניות מאנשים שיהיו בהמשך, וראו את קרסון דיילי אומר למישהי שהיא העוזרת האישית של אחותה המפורסמת ובלה בלה בלה. ראו גם את האחות עומדת לידה. אז אני מניחה שזו אכן ההיא שדיברתן עליה, איילת וליאורה?...
את גאן
אהה בעצם אני יודעת גם מי זה השני..סתם אהבתי לראות אותו כי הוא שחקן יחסית ידוע שזה תמיד נחמד לראות בסדרות..
אבל היי! הביאו גם את רובין (ולראות את זה מיד אחרי איך פגשתי זה משעשע) תגידו לי בבקשה שהיא קבועה שם ותישאר כל הזמן!!!
היה חמוד ממש.
מסכימה עם הכל חוץ מהמכונית המעופפת, אני לא מבינה מה האובססיה עם מכוניות מעופפות וזה תמיד קצת צורם לי אישית.. >< למרות שזה היה מעבר יפה לאוויר וזה.
לא הבנתי אבל - הם הולכים לדבר כל הסדרה על גיבורי העל של מארוול ולעולם לא להראות לנו אותם? כאילו, את אלה שאנחנו כבר מכירים? הם הולכים להשאר ברקע והם הבסיס לסיפור אבל בחיים לא נראה את איירון מן וחבריו? ואיך זה הולך להשתלב עם הסרטים? אני מבולבלת מכל הקטע הזה..
שני הפרקים היו טובים בהיבט שלדון-פני-לנארד, וממש גרועים בכל שאר ההיבטים פחות או יותר. בפרט בפרק השני עם הווארד והאסטרוגן. כמה שוביניסטים ודוחים היוצרים של הסדרה הזאת יכולים להיות מפתיע אותי מחדש כל פעם משום מה.