הגשתי כמוך..
אבל גם הרגשתי שזה מכוון בחלק הראשון של הפרק ואח"כ הם מחפים על זה כשהם חוזרים להיות one big happy family.
טוב, אולי לא big אבל עדיין.
מה שגרם לי להגיע לבדיוק אותה המסקנה - הם לא יהרגו אותו בסוף הסדרה.
הם עובדים ממש קשה כל העונה על להצדיק את מעשיו שוב ושוב - להצדיק ביולגית (אמפתיה במוח), להצדיק מוסרית (כל הסדרה) ועכשיו אפילו מספקים את התמיכה של המשפחה. דב היא זאת שצריך לתקן, דב הייתה זאת שצריכה להתחיל לקבל את אחיה ועכשיו שהיא קיבלה הכל טוב.
גם הפרק היה הכי במודגש הצלה ולא רצח, דב (שכולנו יודעים שהיא טובה ואוהבים אותה) רצתה לעזור להציל את ווגל, הרצח היה פשוט הכרח מתוך מעשה ההצלה הזה.
בקיצור, הם הולכים לצאת ממש מעפנים לדעתי והפרק הזה עיצבן אותי כי הרגשתי שבעונות הקודמות זה שהרציחות שלו מוצדקות היה ברמת הנסבל עם מקום קטן לספק ולערעור ועכשיו זה הולך ונמחק והרציחות שלו מקבלות יותר ויותר חיזוקים והצדקות ו..בעעע...
אני לא אוהבת את זה.
והם בחיים לא יכניסו אותו לכלא בסוף הסדרה כי אם יש משהו שאין להם בעיה להראות ולהדגיש לכל אורך הסדרה זה שמערכת החוק דפוקה ובעיקר מפספסת...אז אם הם לא הולכים להביא למותו קשה לי להאמין שיביאו לכך שהמערכת תתפוס אותו ואז זה יהיה 'הראנו לכם כל השנים שמערכת החוק זבל אבל הנה תפסנו את הרוצח הכי גדול..כי הוא רוצח וזו מערכת החוק'
בקיצור, אני צופה סוף של המשך שגרה ולא איזה רגע גדול שבו הוא ילכד...
אה וגם הדייט שלו עצבן אותי - למה שהיא תשתף איתו פעולה? הוא התנהג כמו זבל כל הערב ואז הוא כזה 'אני צריך ללכת, תגידי שזאת את, טוב?' והיא 'כן, בטח..סבבה ואני אפילו אצא איתך מתישהו אם בא לך'.
בקיצור.