סדרות

LemonLimeLilach

New member
דקסטר

דקסטר כזה דורש כאפה. החוצפה שלו לבוא בטענות לדב כאילו הם בטיפול זוגי או משהו והיא בגדה בו והוא מושלם? אני בהלם! אתה פאקינג רוצח סדרתי! מה זאת אומרת איך את עושה לי את זה?????????? *ראש בקיר* אני לא יודעת אם הם מנסים בכוונה לגרום לו להיות לא סימפתי כדי שלא נכעס כשיהרגו אותו בסוף, אבל אם כן זה עובד.

אפילו..

שהמשפט שלו "מי ישמור על האריסון אם אני אמות חשבת על זה?" גרם לי לחשוב שהוא לא ימות או ייכלא. סוג של רמז מטרים?

Rachel47

New member
אחרי הפרק הקודם

בשיחתי השבועית עם הזוג שמיכרתי (שקצת קשה לי איתם כי הם לא מאוהבים בהאנה כמוני, אבל לא חשוב) דיברנו על מה אנחנו חושבים שתהיה התגובה של דקסטר לכל המקרה
אז היא טענה שהוא יכעס עליה רצח ויעזוב אותה לאנחות
אני הימרתי שהוא יכעס עליה בצורה משמעותית (כי, בכל זאת, ניסתה להרוג אותו..זה לא שהיא בעטה בו או משהו מפגר שכזה) אבל הוא כמובן לא יוציא אותה מחייו והיא לעולם תשאר אותה דב בשבילו..רצח או לא

אז בטיפול הזוגי אני בעיקר צחקתי כי זה באמת היה נראה כמו טיפול זוגי
ודי הבנתי את שני הצדדים
באמת שהבנתי את דב.. ואני מבינה מה את אומרת
אבל הבנתי גם את הכעס הראשוני של דקס (שמגיב כמו שכל אדם יגיב אם מישהו, ועוד קרוב אליו, ינסה להרוג אותו..רוצח סדרתי או לא...גם מה שווגול אמרה היה יפה, זה לא רק כעס, הוא נפגע ממנה)

והעניין עם האריסון לא מחייב כי מה שהיא עשתה זה בעצם לנסות להרוג את שניהם אז ברור שהוא התכוון איך חשבת להשאיר את האריסון יתום מאב, אבל תכלס אם קורה לו משהו היא הגארדיאן שלו?
אז נראלי הוא בעיקר התעצבן על זה שהיא ניסתה במכה אחת לגמור את כל המבוגרים שאחראים עליו
ואז באמת מי ידאג לו?
לכן אני עדיין חושבת שכן יש סיכוי למוות או כליאה (הלוואי שהראשון ולא השני) כי עדיין תהיה לו משפחה

הסתכלתי כבר בimdb

אני מניחה שהיא גם תגיד משהו בטוויטר בפרק שהיא תופיע בו....

o0Invisible0o

New member
הגשתי כמוך..

אבל גם הרגשתי שזה מכוון בחלק הראשון של הפרק ואח"כ הם מחפים על זה כשהם חוזרים להיות one big happy family.
טוב, אולי לא big אבל עדיין.

מה שגרם לי להגיע לבדיוק אותה המסקנה - הם לא יהרגו אותו בסוף הסדרה.
הם עובדים ממש קשה כל העונה על להצדיק את מעשיו שוב ושוב - להצדיק ביולגית (אמפתיה במוח), להצדיק מוסרית (כל הסדרה) ועכשיו אפילו מספקים את התמיכה של המשפחה. דב היא זאת שצריך לתקן, דב הייתה זאת שצריכה להתחיל לקבל את אחיה ועכשיו שהיא קיבלה הכל טוב.
גם הפרק היה הכי במודגש הצלה ולא רצח, דב (שכולנו יודעים שהיא טובה ואוהבים אותה) רצתה לעזור להציל את ווגל, הרצח היה פשוט הכרח מתוך מעשה ההצלה הזה.
בקיצור, הם הולכים לצאת ממש מעפנים לדעתי והפרק הזה עיצבן אותי כי הרגשתי שבעונות הקודמות זה שהרציחות שלו מוצדקות היה ברמת הנסבל עם מקום קטן לספק ולערעור ועכשיו זה הולך ונמחק והרציחות שלו מקבלות יותר ויותר חיזוקים והצדקות ו..בעעע...
אני לא אוהבת את זה.
והם בחיים לא יכניסו אותו לכלא בסוף הסדרה כי אם יש משהו שאין להם בעיה להראות ולהדגיש לכל אורך הסדרה זה שמערכת החוק דפוקה ובעיקר מפספסת...אז אם הם לא הולכים להביא למותו קשה לי להאמין שיביאו לכך שהמערכת תתפוס אותו ואז זה יהיה 'הראנו לכם כל השנים שמערכת החוק זבל אבל הנה תפסנו את הרוצח הכי גדול..כי הוא רוצח וזו מערכת החוק'
בקיצור, אני צופה סוף של המשך שגרה ולא איזה רגע גדול שבו הוא ילכד...

אה וגם הדייט שלו עצבן אותי - למה שהיא תשתף איתו פעולה? הוא התנהג כמו זבל כל הערב ואז הוא כזה 'אני צריך ללכת, תגידי שזאת את, טוב?' והיא 'כן, בטח..סבבה ואני אפילו אצא איתך מתישהו אם בא לך'.

בקיצור.

LemonLimeLilach

New member
נראה לי

שאולי בסוף פשוט הוא דב והאריסון יעברו לאיזה מקום אקזוטי... סוג של בריחה... אני מקווה שהם לא יהיו לגמרי משפחה במובן של גילוי עריות, אבל באמת ממש קשה לי להאמין שהוא ימות כי האריסון ודב. אז באסה, כי לאורך כל הסדרה הרגשתי שזה הסוף הנכון. כל כך מדגישים את הקשר שלו ושל דב שאם הוא ימות היא תמות מבפנים ולא יעשו לה את זה. אלא אם יהרגו גם אותה. ואז זה יהיה הסוף הכי הורס בהיסטוריה מאז לוסט

o0Invisible0o

New member
את יודעת מה..

אם דב תבצע רצח נוסף במהלך העונה אני אאמין שירצחו אותה בסוף.
אבל....לא נראה לי שזה או זה יקרו.
יש מצב שיעזבו למקום אקזוטי..נראה לי אני מעדיפה שהם ימשיכו את חייהם כרגיל אם כבר.
ולא נראה לי שהם יהיו משפחה במובן של גילוי עריות, העונה הזאת כמעט לחלוטין מתכחשת לכך שזה בכלל קרה.
אוקיי, אני חייבת להודות שאני לא הכי מרוכזת בצפייה שלי בעונה הזאת אבל..נראה לי שהם די מתכחשים לזה, לא? נניח ווגל ממש לא יודעת שזה משהו שקרה והייתי מצפה שהאדם היחיד שנותן להם טיפול פסיכולוגי ויודע עליהם הכל ידע את זה.

אה וגם..שוב שוברים את מבנה הרוצח העונתי והורגים אותו באמצע העונה? אני צופה שהאנה תחזור כבר בפרק הבא אם כך.

LemonLimeLilach

New member

הם הזכירו את הגילוי עריות העונה.

בטוח הייטס הזה היה המנתח מוח? כי אני לא בטוחה לגמרי... אבל הגיוני שהאנה תחזור כי כבר פרק 6

Rachel47

New member
גם אני לא הייתי בטוחה לגביו האמת

אז נראה לאן ימשיכו את העניין

ושתחזור כבר באמת!!

תכלס אני גם מפחדר שבסוף יעשו סתם סוף מעצבן
אבל יש את הסיכוי הקלוש שמה שהם עושים עכשיו זה בונים אופוריה מטורפת בה דקסטר וכולם מאמינים שיהיה בסדר והכל יהיה טוב
ואז
בום
מוות
יש עוד סיכוי לזה
אבל אם כבר רק לזה...

RenanaD

New member
על הדייט - ברור שהיא תשתף פעולה!

היא חולה לדקסטר על התחת
אילו מבטים מעריצים יש לה, זה ממש מטריד. היא עוד שניה קופצת עליו בלי בושה.
ורגע, יש אולי מצב שהתפקיד שלה בהמשך יהיה קצת יותר פישי משכנה אטרקטיבית שממלאת רק את הצד הרומנטי? שאולי היא "רעה"?

בקשר למאסוקה והבת ההזויה שלו - תקשיבו, זה ממש מעניין אותי! חחחחח אני ברצינות רוצה לדעת מה הסיפור שלה, מאיפה היא צצה פתאום באמצע החיים, אם היא כאן בשביל הכסף... קווי העלילה המשמעותיים שהיו איתו בעבר היו בעיקר ניצול שלו, בסופו של דבר, אז מעניין מה יקרה הפעם. הוא דמות מאוד מסכנה ובודדת, אחרי הכל...

Rachel47

New member
ראיתי את הטיזר ליומני הערפד

של קומיק קון
שלא נותן המון על העונה החדשה אבל הוא בנוי פשוט מושלם ומראה את הגרייטסט מומנטס של סטלנה ודלנה

יאללה שיחזור כבר....

RenanaD

New member
? משהו בנוגע ל-"שקרניות"

רייצ'ל, איך עוד לא דיברנו על זה שהבלשית החדשה היא השחקנית שהיתה הרופאה ההיא ב-"ניפ/טאק"?

למעלה