סדרות

LemonLimeLilach

New member
מד מן עד 210

קלטו כמה התקדמתי אומייגאדדדדד

1. בטי ודון לא יכולים להתגרש. מצד שני, היא לא יכולה לסלוח לו. אני במצב קצת מסובך פה מבחינה מוסרית

2. אוי פיט. כזה דושבאג אבל התרשמתי מאיך שהוא הגיב לאמא שלו. המון סבלנות וכוח, אני הייתי מתחילה לצרוח והוא שמר על טון נמוך. מצד שני, תעזוב כבר את פגי יש דושבאג מטומטם ותפסיק לנסות להתחיל איתה בדרכים מפגרות. כבר עדיף לה להיות עם הכומר.
3. ג'ואן מנצחת בהכל ואני לוקחת את הדעה שלה בהכל ותמיד. איזו מלכה ענקית.
4. אפשר כבר את כל המלתחה של בטי חוץ מהמכנסיים הקצרים המזעזעים? טנקס ביי.

o0Invisible0o

New member

1. רגע, על מה בטי צריכה לסלוח לדון הפעם?

2. אוקיי הכומר היה נראה קריפ מאז ומתמיד אבל אחרי דקסטר אני פשוט ממש שונאת את קולין הנקס.
אז לא יודעת מה עדיף..
אבל כן, פיט די פתטי כשזה נוגע לפגי.
אחחח פגי.
3.
עכשיו אני מחכה לתגובותייך בעלילות מסוימות בעונות 5 ו6.
אבל יש לך עוד כברת דרך. אני לא אהבתי את ג'ואן בהתחלה ועכשיו אני מתה עליה..

4. כל המלתחה של בטיייייייי!!! לגמרי!! ומעונות יותר מאוחרות אני מוסיפה עוד דמויות שאני רוצה את כל המלתחה שלהן.
באמת התקדמת הרבה! יאיי!

LemonLimeLilach

New member

שהוא שכב עם אשתו של ג'ימי ברט, ג'ימי סיפר לבטי והיא זרקה אותו מהבית. ואז הם שכבו בבית של אבא שלה אחרי ההתקף לב שלו ואז היא שוב זרקה אותו מהבית

חהחהחה זה שראיתי קודם דקסטר בהחלט העלה את מפלס הקריפיות של הכומר! בהתחלה חשבתי שהוא ינסה לרצוח אותה
אבל אז הוא לא אבל אז הוא עדיין קריפי. ומאז שאחותה סיפרה לו בקונפשן על התינוק לא ראינו נראה לי את הכומר...

o0Invisible0o

New member
אהה..

אמממ..בטי יכולה לסלוח לדון.
תחשבי- היא יודעת שהוא בוגד בה/מניחה..עכשיו היא פשוט התעמתה עם זה אבל..נו, היא לצערה trophy wife. יש להם כבר שני ילדים והיא לחלוטין תלויה בו כלכלית, מה היא תעשה אם היא תתגרש ממנו? על בגידה? יש גבר שלא בוגד בסדרה הזו?
[איך אני מצדיקה את זה? לא ברור!]

יואו. אני שונאת את אחותה של פגי.

LemonLimeLilach

New member
משחקי הכס

טוב שום דבר לעולם לא יגיע להרגשה שלי אחרי הפרק הקודם וזה היה פרווה למדי
כל הקטעים עם דאני מרגישים כמו סגידה ואני כן סוגדת לה, כן? אבל זה בקטע מוגזם כבר

אריה הכי מלכה.
חבל שלא הראו יותר מסאנסה... או שזה היה יותר מדי גורם לנו לבכות.

אולי סוף סוף הם ינטשו את המלחמות המפגרות שלהם בשביל להילחם בוייט ווקרס? או שלא...

ג'ופרי חייב למות ביסורים כדי שאני לא אמחוק את הסדרה הזאת מהזיכרון.

איך ג'יימי לעזאזל נכנס לארמון כשזה נראה שאף אחד לא מזהה אותו ואיך הוא הגיע כזה בשקט לפאקינג אמא של המלך. ואני יודעת שהם מנסים לעשות שאני לא אשנא את שני אלה לגמרי אבל לא. אני שונאת.

Rachel47

New member
!!

אז הפרק הזה היה מיותר לחלוטין ומוזר

והקטע עם ג'יימי זה בדיוק מה שאמרתי!!!!!!
כשהם הלכו ברחוב חשבתי שזה סתם עוד סצינה שהוא באיזה רחוב הומה אדם ועצובי על היד שלו ואולי יהיה עוד איזה קטע נחמד איתו ועם בריאנה
ואז
ארמון
החדר של סרסיי
איך זה פאקינג הגיוני!!?!???

כן אהבתי את הסצינה של בראן וסאם

הסצינה שג'ון סנואו מגיע לקאסל בלאק

והיי לפחות עכשיו אנחנו יודעים מי מענה את תיאון

זה היה כזה לא חשוב הגילוי הזה!! כל כך לא רלוונטי לשומדבר, שכבר הייתי מעדיפה שישמרו את זה בסוד
למי אכפת מהממזר של זה שבגד ברוב ונהיה פתאום דמות חשובה אפילו שבמהלך כל העלילה הוא היה ניצב ברקע!! אני צנצנת אם לדמות הזאת היה יותר מ2 משפטים כל הסדרה עד הפרק הזה של הרצח!!!
לא הבנתי בכלל לאן הם הולכים עם העניין הזה..
אבל כפרעל אחותו שהלכה להציל אותו

והעניין עם הנקניקיה היה דוחה! רעיונית!
מענין אותי אם נגיד דבר כזה היה כתוב בספר "רמזי הסתכל בזחיחות אל עבר תיאון הקשור והמוכה ודחף חתיכת נקניקיה אל פיו"
?! אין מצב!!

limors2

Well-known member
האחות ג'קי, פרק 10

אוף ג'קי למה

זה היה כ"כ מהיר

o0Invisible0o

New member
!!!!

הפרק הזה היה כ"כ לפני עד לשניה הזאת..
כשהיא הלכה למיטה אני כזה "רק להסתכל, רק להזכיר לעצמך"
אבל לא, למה שהיא תעשה את זה?

הסצינה עם גרייס וזואי הייתה מעולה.
הבריטית חזרה! כאילו, לשנייה אבל זה היה מרגש!

הבלונדה היא פשוט מפלצת.

כל הסצינות עם השוטר היו מעולות, אני מתה עליו.
אוףףףףףףףףףףףףף ג'קי. שרדת את כל החרא של כל היום והתקופה ואז כשהיא הזמן לחגוג את לוקחת כדור?

יאוש.

Rachel47

New member
איילת ראיתי שני פרקים ממראה שחורה

אני פחות אוהבת את העונה הזאת אני חושבת

הפרק הראשון היה הזוי נורא אבל בעיקר ממש עצוב
לא כזה הזדהיתי איתה
זה נראה לי מטורף ולא לעניין ובטח לא עוזר להתמודד אם את בונה לעצמך בעל מחדש
הזוי בעיקר

הפרק השני היה די מזעזע אבל ממש לא ברמת החזיר
לא אהבתי את זה שהיא רוצחת נוראית (תכלס, הסיפור שלה נוראי) אבל גם לא אהבתי שכל מי שבא לפעילות הזאת (פאקינג כל יום?!) נהנה מזה בטירוף
נכון
די מגיעים לה חיים נוראיים מעכשיו ועד עולם
ואני מבינה את העונש
אבל זה היה די מחליא שזה פארק שעשועים ושאנשים ממש מתים על זה ומצחקקים ו-וו הווו!
לא יודעת
עשה לי רע

o0Invisible0o

New member
כן, עונה פחות טובה.

הפרק הראשון היה הכי עצוב והוא הכי התקרב מבחינתי לפרק השלישי מהעונה הראשונה..אבל הרבה הרבה פחות טוב.
לא הזדהיתי איתה אבל כן הבנתי את התחושה של לא לרצות לאבד את מי שמת וההסחפות לשמור אותו בחיים.
וקצת הזדעזעתי מהמחשבה של לבסס אדם ולשמור אותו בחיים על פי הרשתות החברתיות שלו ומה שהוא כתב בהן, תחשבי שיבססו אינטליגנציה מלאכותית על הפוסטים שלנו בפורום + טוויטר + פייסבוק..איזה טירוף?
והסוף היה מצמרר, בגלל שהיא השאירה אותו הילדה שלה גם גדלה עם חוסר היכולת להתנתק מהאבא המלאכותי שלה..

אני חושבת שהם עשו את זה בכוונה כדי להעמיד בפנינו מראה על מה שאנחנו כחברה עושים דרך כלי התקשורת לאנשים שהאשמנו בפשע.
אני לא זוכרת אם הטילו בספק את הפשע שלה או לא, כנראה שלו וכנראה שהיו צריכים וזה היה מחזק את הפרק בעיני.
זה מה שאני קיבלתי ממנו בכל אופן, מאין - הזדהית איתה כל הפרק אבל היא בעצם זאת שאת שופטת ללא הפסקה במדיות השונות.
לא יודעת, אפשר לקרוא עוד הרבה פרקים לתוך הפרק הזה, כל עניין הפרפורמנס, שזה בעצם פארק שעשועים וכו' וכו'...
אני ממש התעצבנתי ממנו האמת, החצי שעה הראשונה הייתה מעולה ומאוד שובה - הייתי לגמרי בתוך הפרק ורק רציתי להבין מה קורה. הזדעזעתי מהמציאות והעולם שהם בראו [שרוב האנשים פסיביים ורק מצלמים הכל, ללא התערבות] והרבע שעה אחרונה של 'הסבר' שהם סיפקו הרגיש לי פחדני, בריחה ממה שבאמת הפרק ניסה לעשות ומאוד לא הגיוני בעולם של הפרק, ההסבר הזה הרגיש מאולץ ומנותק ממה שקרה לפני כן.
וגם..ממש מוגזם מדי בקטע של in your face אבל זה אמרתי על הסדרה הזאת מהפרק הראשון בעונה הראשונה, הם לא מעודנים או מתוחכמים, הכל ישר לפנים.
בכל מקרה, גם לא אהבתי וגם עשה לי רע..נראה לי שזה גם היה חלק מהקטע.
הפרק השלישי אפילו לא שווה דיון בעיני, אבל הוא יותר קליל ומהנה ויזואלית [המקבילה של הפרק השני בעונה הראשונה בערך..]

Rachel47

New member
זהו הדבר הראשון שחשבתי

כשאמרו את העניין עם הרשתות בחברתיות היה- אומייגאד ההודעות שלי בפורום כשרק נכנסתי אליו (ושנים על גבי שנים קדימה בתכלס) אלא אם מגבילים את העניין לשנתיים - שלוש האחרונות הייתה יוצאת להם תמונה די מעוותת
וכן זה היה נוראי הקטע עם הילדה אבל היא לא קראה לו אבא
אני חושבת שהיא התייחסה אליו אולי כאיזה צעצוע ברור מאליו
בכל מקרה הם מנסים ליצור הזדהות בתכלס (כמו בשלישי של העונה הראשונה, שם אולי אני אישית לא מאוד נהניתי אבל רוב האנשים הגיבו כמוך) ותכלס הם לא הצליחו, אני הייתי ממש נגדה ונגד כל העניין, זה היה ריסקי ונוראי
הקטע שהיא ניפצה את הפלאפון ובכתה את החיים שלה?! ברצינות? היא התמכרה לעניין הזה וזה נוראי
אובדן זה נוראי, אבל כולם מתמודדים עם זה כל הזמן..אל תהיי ילדה קטנה!

אגב, בתוך ביולוגית הפרק הזה היה לי קשה לעיכול
סליחה, מאיזה חומר הוא עשוי?
הוא לא אוכל ולא ישן
אה הא..ומתי הוא מתכלה?!
כל הזמן שאלתי את תומר אם זה זמני הדבר הזה או אם צריך לחדש כל הזמן
ולא, נראה שהוא חי יפה מאוד בלי שום סימני חיים במשך..בת כמה הילדה? 10?
קיצר זה וואט דה פאק למדענית שבי...

גם אני חשבתי שהרבע שעה האחרונה של ההסבר הייתה הזויה ולא לעניין ותכלס כן הפרק מאוד מאוד החזיק אותי מרותקת והעולם שהן בנו עם הצלמים וזה היו מטורפים ואם לא היו בורחים ככה אולי זה היה יותר מגניב
אממ לפקפק בפשע..אולי היה צריך אבל נראה שזה כבר קורה הרבה זמן ואפחד לא אומר כלום
חוצמזה הם אומרים שהיא הודתה לא? למרות שגם זה לא אומר כלום
חוצמזה שמראים לה בסוף את הסרטון שהיא צילמה (ממש פחדתי שיראו לנו אותו) ואם הסרטון קיים והיא הודתה שהיא צילמה אותו אז אין הרבה במה לפקפק
בכל מקרה..מזעזע

Rachel47

New member
שקרניות

היה קצת
ארוך..לא?

ראיתי מיד לפני זה את הספיישל שהיה שבוע שעבר
וכן הוא סידר לי דברים אבל תכלס שוב כמו בעונות קודמות ממש קשה לי להכנס לסדרה אחרי ההפסקה מעונה קודמת
זה לא קרה לי בצורה כזאת מוגזמת באף סדרה אחרת

בקיצור לא חושבת שקרה שומדבר מיוחד או מעניין
טוב אולי כמה גילויים קטנים ממונה שהיו נחמדים
כמו ווילדן ומליסה על הרכבת

והשיר בסוף היה מעולה

חוצמזה פרק ככה..סבבה כזה..

RenanaD

New member
גם אני אהבתי את השיר בסוף

בדקת במקרה מה זה?

אוף, קיוויתי שהאלמנה השחורה הזאת תוריד בסוף את המסיכה ותראה את הפרצוף שלה!

Rachel47

New member
מה זה השיר? כמובן..

עוד לא התחלתי פסקול לעונה הזו (לא סיימתי את הקודמת עדיין ואני בדכ מחכה שהעונה תיגמר) אבל הוא היה נשמע לי מוכר (כלומר כבר בהתחלה אמרתי, הו אני מחבבת את השיר הזה ואני די בטוחה שאני מכירה..אשזם)
קיצר- The Devil Within - Digital Daggers

וכן אומייגאד ממש ממש חשבתי שיראו כוסומו!!!!

Rachel47

New member
עכשיו הוא הזכיר לי את השיר שסגר את הפיילוט

Rachel Diggs - Hands of Time
אז הלכתי לשמוע אותו

RenanaD

New member
"אשזם"
תודה!

אני צריכה להתחיל להתרגל לשימוש באפליקציה הזו
הורדתי אותה לפני 5000 שנה ושכחתי ממנה לגמרי.

Rachel47

New member
אני תכלס די שוכחת ממנה

אבל אני מתרגלת
יש המון מקרים בהם אני שומעת שיר שאני חייבת לדעת מהו
עכשיו בסדרות זה לא קריטי כי באמת לא בעיה למצוא אתר שמרכז את הפסקול (ותודה לאתרים האלה)
וגם זה על המחשב שלי אז אני יכולה לשזם בכל זמן
אבל בקניון נגיד, סתם במקומות שאני שומעת
ברדיו באוטו שאין תכלס איך לבדוק..
השבוע שיזמתי שיר בקניון שממש רציתי לדעת כדי להוריד כי שמעתי אותו כבר מלא פעמים ואין לי מושג איך קוראים לו
אבל אז התקשרו וכשניתקתי ראיתי שזה לא שיזם

RenanaD

New member
ואצלי בפעמים המועטות שכן השתמשתי בה, היא בכלל

לא עבדה
אולי משהו דפוק ברמקול של האייפון, כי במכשירים אחרים זה כן הצליח והסביבה דווקא היתה שקטה. בקיצור, מוזר ובאסה.
השימוש שלך בפועל הזה נהדר

למעלה