כן, עונה פחות טובה.
הפרק הראשון היה הכי עצוב והוא הכי התקרב מבחינתי לפרק השלישי מהעונה הראשונה..אבל הרבה הרבה פחות טוב.
לא הזדהיתי איתה אבל כן הבנתי את התחושה של לא לרצות לאבד את מי שמת וההסחפות לשמור אותו בחיים.
וקצת הזדעזעתי מהמחשבה של לבסס אדם ולשמור אותו בחיים על פי הרשתות החברתיות שלו ומה שהוא כתב בהן, תחשבי שיבססו אינטליגנציה מלאכותית על הפוסטים שלנו בפורום + טוויטר + פייסבוק..איזה טירוף?
והסוף היה מצמרר, בגלל שהיא השאירה אותו הילדה שלה גם גדלה עם חוסר היכולת להתנתק מהאבא המלאכותי שלה..
אני חושבת שהם עשו את זה בכוונה כדי להעמיד בפנינו מראה על מה שאנחנו כחברה עושים דרך כלי התקשורת לאנשים שהאשמנו בפשע.
אני לא זוכרת אם הטילו בספק את הפשע שלה או לא, כנראה שלו וכנראה שהיו צריכים וזה היה מחזק את הפרק בעיני.
זה מה שאני קיבלתי ממנו בכל אופן, מאין - הזדהית איתה כל הפרק אבל היא בעצם זאת שאת שופטת ללא הפסקה במדיות השונות.
לא יודעת, אפשר לקרוא עוד הרבה פרקים לתוך הפרק הזה, כל עניין הפרפורמנס, שזה בעצם פארק שעשועים וכו' וכו'...
אני ממש התעצבנתי ממנו האמת, החצי שעה הראשונה הייתה מעולה ומאוד שובה - הייתי לגמרי בתוך הפרק ורק רציתי להבין מה קורה. הזדעזעתי מהמציאות והעולם שהם בראו [שרוב האנשים פסיביים ורק מצלמים הכל, ללא התערבות] והרבע שעה אחרונה של 'הסבר' שהם סיפקו הרגיש לי פחדני, בריחה ממה שבאמת הפרק ניסה לעשות ומאוד לא הגיוני בעולם של הפרק, ההסבר הזה הרגיש מאולץ ומנותק ממה שקרה לפני כן.
וגם..ממש מוגזם מדי בקטע של in your face אבל זה אמרתי על הסדרה הזאת מהפרק הראשון בעונה הראשונה, הם לא מעודנים או מתוחכמים, הכל ישר לפנים.
בכל מקרה, גם לא אהבתי וגם עשה לי רע..נראה לי שזה גם היה חלק מהקטע.
הפרק השלישי אפילו לא שווה דיון בעיני, אבל הוא יותר קליל ומהנה ויזואלית [המקבילה של הפרק השני בעונה הראשונה בערך..]