סדרות

o0Invisible0o

New member
ברודווי!

מסתבר.
הייתה מועמדת לטוני וכאלה..

Rachel47

New member
כן אני גם די בשוק פה

ואני גם לא מזהה
אבל לא ציפיתי שזו תהיה מישהי נורא מוכרת..

dans girl

New member
דרושה הבהרה לאנשים ששוקלים לראות הוא אשכרה *פוגש* את אמא? או שסתם רואים אותה? שווה להשקיע 20 דקות בפרק או שחבל?

ולא לשכוח ספוילר.. כבר הבנתי שקורה משהו אבל אשמח לראות בעצמי.

Rachel47

New member

זה פרק עם המון תובנות על העתיד (אויש טוב נו לא המון..אבל הוא מגיע להחלטה חשובה..וגם מרשל..אני אהבתי את העלילה של מרשלילי הפרק)
ובסוף בסוף בסוף מראים בחורה עם מגפיים ומטריה צהובה ואת אומרת לעצמך נו הם בטח ישאירו את זה ככה רק עם המגפיים והמטריה
ואז רואים גב...ואת חושבת..וול גב זה התקדמות עצומה אבל בטוח לא יות מזה
והופס
רואים אותה קונה כרטיס לרכבת, פנים והכל..

אבל הוא לא פגש אותה עדיין

פשוט מזמן אמרו לנו שהוא יפגוש אותה בחתונה...שהיא..שבוע מהפרק הזה..או אולי פחות ולא הבנתי
אז אני מניחה שהפגישה תהיה בקרוב?
אולי?

Rachel47

New member
מה?

לא, היא הנגנית בחתונה לא? הגיטריסטית או משהו?
כן יש משהו עם הרכבת כמובן וגם אני זכרתי את זה אבל אני גם זוכרת איזה משהו על זה שהלהקה ברגע האחרון מבטלת ואז רייצ'ל בילסון פוגשת אותו ברכבת ואומרת שהשותפה שלה (!) שזו בעצם האמא מנגנת בלהקה ובמקרה הערבה זה פנוי להם...

dans girl

New member
אני, כרגיל לאחרונה, בפיגור מטורף. להוציא את הקומדיות ומשחקי הכס, לא ראיתי אף פרק של שבוע שעבר, מה שמשאיר אותי עם 5 פרקים של 45 דקות, בנוסף ל-4 הפרקים של יום שני והפרק של מינדי שיצא היום.
אני מסכימה עם רייצ' שבאסה שהכל נגמר, אבל גם קצת מזל כי אמג, אם זה היה נמשך הפיגור שלי אפילו היה גדל.

limors2

Well-known member
מבאס אותי ללכת לראות

היא באמת ממש השתפרה שוב לקראת הסוף, ברמה כזו שהלכתי לראות אותה הרבה לפני סדרות אחרות בכל שבוע. ואוף

למעלה